Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Mano A4 B5  (Skaityta 10946 kartus)

Neprisijungęs audimasim

• Įrašai: 25
    • Žiūrėti profilį
Re: Mano A4 B5
« Topic Start: 2013 Sausio 30, 20:54:01 »
dar jei klima ir toliau pjaus grya tai yra forumietis kuris peraso eproma uz pinigus, po sios operacijos turesi kaip nauja klima. nors pas mane senojoj a4 vistiek kazkas isvesdavo isproto ja ir po operacijos, taip kad sakau labai nepatikimos sios klimos.
o kad nustacius vejali tarkim ant vieno bruksnelio pati pasikelia iki max, tai cia normalu ir del to nesuk galvos.
gali prasicheckint namu salygom sia klima spausk recirkuliacijos mygtuka ir kartu mygtuka su rodykle i virsu, tada dar kart recirkuliacijos mygtuka ir matysi kurias klaidas meta tau klima, tada tuos kodus cia surasyk uzvesim ant kelio kaip juos issifruoti (aisku jei ten bus tu klaidu)
Va rytoi pabandysiu tokia diagnostika padaryti, vat kaip pirkdavom tai 2 kartus darem diagnostika, 1 karta ieskojom kur buvo sugedes ABS davyklis, tai ten dar parode kad problemos su oro srauto matuokle, padarem varyklio diagnostika, ir ten isvis nebuvo saugyklio. tai tam istate ja ir jau nebuvo. Vat kai dabar kalbam apie klima tai pas mane kazkaip vejalis nepucia is centro, kai paspaudi ant mygtuko kur pazymeta tokia ventiliacijos grotele tai gali buti kad su klimos problema?