Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: malucis "raudonuju armija"  (Skaityta 45831 kartus)

Neprisijungęs Donis A4

• Įrašai: 268
    • Žiūrėti profilį
cia jau del tamsinimo ir mano svogeris kariauja , bet juk patogumas cia yra , vis geriau negu akvariume vazinetis .
na galvoju ji nuimti tai ant lentynos juk nepadesi ,nes tiek nervu su juo buvo :)

"Akvariume" vazinetis...  :-] Tikslus apibudinimas...  :-]

Bet visai neblogai atrodo, kam ji nuimti  :V

Neprisijungęs Macho~

• Įrašai: 156
    • Žiūrėti profilį
nuimti ir uzdeti geresni  ;)

Neprisijungęs Ars

• Įrašai: 533
    • Žiūrėti profilį
"Akvariume" vazinetis...  :-] Tikslus apibudinimas...  :-]

Bet visai neblogai atrodo, kam ji nuimti  :V

Na nežinau dėl to akvariumo, pas mane 20-30% originaliai tamsinta ir ne akvariumas tikrai ... O tai tarkim juoda plėvelė ne kaip tik Saulę "pritraukia"? Aišku kai nėra net kondicionieriaus ir salonas juodas, tai jau vasarą Saulė priešas yra, tuomet tikrai kaip į šiltnamį įlendi ...

Ko tu klausinėji kam ima žemėn, pirk ir dėl ant savo, gal net spalva tiks - nereikės dažyt :D

Neprisijungęs Donis A4

• Žiūrėti profilį
Kam atimti is zmogaus gera daikta?  :V Bet jei parduotu, tai gal ir neblogai butu...  8-P Tik viskas i litus remiasi, teko keisti sendien is oro galini langa, tai vel 200 Lt kaip i subine....

Neprisijungęs Er1kas

• Įrašai: 560
    • Žiūrėti profilį
maciau sekmadieni per velykas is akropolio isvazinejo, grazi  :H

Neprisijungęs malucis

• Įrašai: 674
    • Žiūrėti profilį
Macho~
 na jo cia gautusi kaip manija kai pabandai viena tai geresnio norisi :)
Ars
 na bet vis tiek pas tave tamsinta vis ne pliki langai, jo dar gerai kai yra galinio lango sildymas tai juostelemis ir nudega jeigu galine palange sviesi :) visos kaista ir tamsintos ir ne nes juk priekio neuztamsinsi. bet gale vaziuoti visai kitaip vasara .
Donis A4
na tai kaip uzsitamsinai langa ar vel bedos ,kas iskule galini langa ,na sakau ji reiktu tvarkytis tada ledas :)

Neprisijungęs malucis

• Žiūrėti profilį
maciau sekmadieni per velykas is akropolio isvazinejo, grazi  :H

as taip jauciu man reikia maziau ten vaziuoti , kazkaip pripratau as prie jo ir netoli man cia su masina ir dar aciu kortele kai turi tai vynams 25 proc:) del to reikia ten vaziuoti :)
dar tik grazi bet iki labai grazi dar toli :)

Neprisijungęs Donis A4

• Žiūrėti profilį
Macho~
Ars
 na bet vis tiek pas tave tamsinta vis ne pliki langai, jo dar gerai kai yra galinio lango sildymas tai juostelemis ir nudega jeigu galine palange sviesi :) visos kaista ir tamsintos ir ne nes juk priekio neuztamsinsi. bet gale vaziuoti visai kitaip vasara .
Donis A4
na tai kaip uzsitamsinai langa ar vel bedos ,kas iskule galini langa ,na sakau ji reiktu tvarkytis tada ledas :)

Buvau nulekes paziureti tai penkta valanda jau turetu baigti.... O galini stikla teko keisti,nes kai kazkada pjoviau palangeje skyles su bulgarke, neuzdengiau jo, tai buvo daug smulkiu taskiuku prilinde....  :V

O ko truksta dabar jam, kad reikia tvarkyti?

Neprisijungęs malucis

• Žiūrėti profilį
Macho~
Ars
Donis A4

Buvau nulekes paziureti tai penkta valanda jau turetu baigti.... O galini stikla teko keisti,nes kai kazkada pjoviau palangeje skyles su bulgarke, neuzdengiau jo, tai buvo daug smulkiu taskiuku prilinde....  :V

O ko truksta dabar jam, kad reikia tvarkyti?

na susitiktume mm tai parodyciau bet dabar kad visada prasilenkiam :) prie stogo reikia suzeminti .

Neprisijungęs malucis

• Žiūrėti profilį
Seimos "liga", tapusi tradicija ir pasididziavimai  (+)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Kaip padangos tau tos nankang dėvisi? :) Aš šiandien tokias išmečiau. 8mm likutis, o atrodo, kad su boeingu varai. :D

Neprisijungęs malucis

• Žiūrėti profilį
reiktu manau dar vieno stricho tai audiklubo ar dar kokiu remeliu numeriui su audi zenklu :)  (+)

Neprisijungęs malucis

• Žiūrėti profilį
Kaip padangos tau tos nankang dėvisi? :) Aš šiandien tokias išmečiau. 8mm likutis, o atrodo, kad su boeingu varai. :D

tada tau vadinas "krizes" nera, kad tu metai dar naujas padangas. dar nesudevejau ir tikrai jos nera tokios garsios kaip tu jas piesi :)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Neištvėriau, bo kol per savaitgalį prasukau 1300km, tai galvojau nuprotėsiu :(

Neprisijungęs malucis

• Žiūrėti profilį

man vienas ralistas sako geriau tas imk negu pries tai buvau nusiziurejes , pats direktorius budamas gal sakau nemeluos :) pas mane kelnes jauciu skilusios truputi tai jos didesni garsa skleidzia ir dar gal termomova isejus guolis tas kad ventiliatorius eina kaip ispistas :)  :/
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Balandžio 22, 22:10:02 sukūrė malucis »

Neprisijungęs Donis A4

• Žiūrėti profilį

man vienas ralistas sako geriau tas imk negu pries tai buvau nusiziurejes , pats direktorius budamas gal sakau nemeluos :) pas mane kelnes jauciu skilusios truputi tai jos didesni garsa skleidzia ir dar gal termomova isejus guolis tas kad ventiliatorius eina kaip ispistas :)  :/

Cia gerai susakei  :-]  :-]  :-]

Neprisijungęs malucis

• Žiūrėti profilį

cia kaimo stiliumi , ne techniskai :) penktadieni bandysiu kazka pagaminti ir nuvezti savaja ant laido pakaboti , tada ziuresim ka pasakys ir del isp..mo :D

Neprisijungęs Donis A4

• Žiūrėti profilį

cia kaimo stiliumi , ne techniskai :) penktadieni bandysiu kazka pagaminti ir nuvezti savaja ant laido pakaboti , tada ziuresim ka pasakys ir del isp..mo :D

:-]

Neprisijungęs malucis

• Žiūrėti profilį
nera ko cia zventi , toks jau gyvenimas norisi kad nebutu bojingas ir girdeti kaip padangos uzia :)
ai penktadieni vaziavau su 1,6 a4 tai galiu pasakyti : arba jis nemoka vaziuoti arba pas ji priduses .

flex

• Svečias
nera ko cia zventi , toks jau gyvenimas norisi kad nebutu bojingas ir girdeti kaip padangos uzia :)
ai penktadieni vaziavau su 1,6 a4 tai galiu pasakyti : arba jis nemoka vaziuoti arba pas ji priduses .

pas tave su 1.8 irgi ne stebuklai :D

Neprisijungęs malucis

• Žiūrėti profilį

pas tave su 1.8 irgi ne stebuklai :D

na sutinku bet manau maloniau vaziuoti:) cia tas 1,6 kaip ir bulkai buvo man ,neuztenka ir viskas :) dziaukis dziaukis kol dar sraige sveikia :)

flex

• Svečias
nebeveiks visai, tai teks kazka nagliau daryt, vistiek a taip a taip litai eis  :-]

Neprisijungęs malucis

• Žiūrėti profilį
nebeveiks visai, tai teks kazka nagliau daryt, vistiek a taip a taip litai eis  :-]

na tai jau taip :) esa turi litai ir eis :) juokauju man ir paciam uztenka problemu nori kad viskas butu gerai bet logikos nera visame kame :) teorija ir technologijos kertasi su mano masina :D

Neprisijungęs malucis

• Žiūrėti profilį
Kartais vaizdines priemones padeda lengviau papasakoti ivyki  :/

Neprisijungęs malucis

• Žiūrėti profilį