Pasilik tu tuos r18,nekas bus su r16
nu man su placiais ratais dar stabiliau ant kelio stovi
tai gal pardavinesi tuos savo r18? domintu
o ka tu cia matai virs normos ribu tomai? paaiskink kaip kitom a4 su r18-19 vairo koloneles laiko kuo puikiausiai, o tau kazkodel ne. kietiem masinos visiems stabilesnes, o tau kazkaip ne....
Citata iš: relax 2009 Sausio 22, 23:16:55 o ka tu cia matai virs normos ribu tomai? paaiskink kaip kitom a4 su r18-19 vairo koloneles laiko kuo puikiausiai, o tau kazkodel ne. kietiem masinos visiems stabilesnes, o tau kazkaip ne....as tik pasakiau savo nuomone ko cia puoli nesuprantu , argi ar persu ja kitiems . as masinu nekeiciu kaip kiti ir zinai ir noriu ilgiau su ja pasivazineti. mano samprotavimu gali ir niekas neskaityti, apsimauk didesnius batus ir paziuresim kas gausis as isklausau visu nuomones todel ir klausiu vienu ar kitu atveju, bet cia jau man nuspresti ka daryti su masina ir kaip ja grazinti. as nezadu cia viska daryti ka man siulo kad kitiems butu grazu ziureti... peace
Liuks masinyte ir taip kaip dabar atrodo....
Citata iš: Donis A4 2009 Sausio 23, 09:56:35 Liuks masinyte ir taip kaip dabar atrodo.... tai kad pats tokia turi tei vadinas ir savo giri skirtumas tai pas mane langai tamsinti,o pas tave lempos kitos
Citata iš: malucis 2009 Sausio 23, 15:32:29 Citata iš: Donis A4 2009 Sausio 23, 09:56:35 Liuks masinyte ir taip kaip dabar atrodo.... tai kad pats tokia turi tei vadinas ir savo giri skirtumas tai pas mane langai tamsinti,o pas tave lempos kitos Tai jau taip... Todel ir pirkau kad patinka, o tavo tokia pat....
Citata iš: Er1kas 2009 Sausio 22, 18:03:41 nu man su placiais ratais dar stabiliau ant kelio stovi patvirtinu tik jei gan platūs, autostradoj provežose gaudo bet tas yra dzin
Citata iš: flex 2009 Sausio 22, 18:05:31 Citata iš: Er1kas 2009 Sausio 22, 18:03:41 nu man su placiais ratais dar stabiliau ant kelio stovi patvirtinu tik jei gan platūs, autostradoj provežose gaudo bet tas yra dzin nesuprantu kas jumis ten per tas provezas gaudo 265 ir jokiu problemu, net netimpteli masinos nei i kuria pusia o maluci, blin pasilik tuos R18 tikrai paskiau gailesies