Citata iš: Donis A4 2009 Balandžio 22, 22:17:16 Citata iš: malucis 2009 Balandžio 22, 22:07:39 Citata iš: Evaldas 2009 Balandžio 22, 22:03:52 Neištvėriau, bo kol per savaitgalį prasukau 1300km, tai galvojau nuprotėsiu man vienas ralistas sako geriau tas imk negu pries tai buvau nusiziurejes , pats direktorius budamas gal sakau nemeluos pas mane kelnes jauciu skilusios truputi tai jos didesni garsa skleidzia ir dar gal termomova isejus guolis tas kad ventiliatorius eina kaip ispistas :/Cia gerai susakei cia kaimo stiliumi , ne techniskai penktadieni bandysiu kazka pagaminti ir nuvezti savaja ant laido pakaboti , tada ziuresim ka pasakys ir del isp..mo
Citata iš: malucis 2009 Balandžio 22, 22:07:39 Citata iš: Evaldas 2009 Balandžio 22, 22:03:52 Neištvėriau, bo kol per savaitgalį prasukau 1300km, tai galvojau nuprotėsiu man vienas ralistas sako geriau tas imk negu pries tai buvau nusiziurejes , pats direktorius budamas gal sakau nemeluos pas mane kelnes jauciu skilusios truputi tai jos didesni garsa skleidzia ir dar gal termomova isejus guolis tas kad ventiliatorius eina kaip ispistas :/Cia gerai susakei
Citata iš: Evaldas 2009 Balandžio 22, 22:03:52 Neištvėriau, bo kol per savaitgalį prasukau 1300km, tai galvojau nuprotėsiu man vienas ralistas sako geriau tas imk negu pries tai buvau nusiziurejes , pats direktorius budamas gal sakau nemeluos pas mane kelnes jauciu skilusios truputi tai jos didesni garsa skleidzia ir dar gal termomova isejus guolis tas kad ventiliatorius eina kaip ispistas :/
Neištvėriau, bo kol per savaitgalį prasukau 1300km, tai galvojau nuprotėsiu