Na pralėkiau su tuo 77kw man tikrai užteko. Kompelktacija gera sportinės sėdynės, elektrinės, multi - odinis vairas, laisvų ranku įranga originali, šaldytuvas, 6cd keitiklis, NAVI, ant stogo antena, el. klima, prieki ir gale parktronikai, Auto Hold, gera garso aparatūra su originaliu bosavyku, šildomos, ventilijuojamos sėdynės, autopilotas, kritulių daviklis, palidėk mane namo, štiorkė, tinklas, pilnas nikelio, originalus r16 ratai su ms padangomis, ar sportline apdaila negaliu dabar pasakyti ir dar visokių navarotu. Pas B7 audi už tokia kaina tik plika maiša su blogu 2.0tdi varikliu rasčiau, troikiu kainos dienomis krenta, už trečiuka ar pirma bemwa gaila mokėti tokius didelius pinigus. Mersa E klasės galėjau paimti, bet metai....
buvau katik turgui apdrausti auto mėnesiukui, stovi toksai apts pasatas tik sedanas baltas išpoliruotas, tai atrodo nesveikai, ir visas maišas 2008m. 9600 euru prašo....
Nu šeip tvarkingas auto, piržiurėtas, nesenai Vokiečiuose TA praėjo, tepalai pakeisti, visi dirželiai ir kiti menkniekiai, bent taip serviso knygos rašo. Vienas šeimininkas, rida 170k. Svarbu tvarkinga auto nusipirkau, kuris turėtu nereikalauto papildomu investiciju išskyrus į gražinima. O visą kita pasakys Kauno VW centras, nes varysiu pilnai diagnostikai.
Nežinau ar gerą passata 2007 - 2008m. už 35k. galima rasti.
Bet šiuo atveju, kad baltas tai man tik tai geriau, nes labai graži spalva man.