Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: LukasA4 -- Audi A4 B6 1.8T Quattro SOLD  (Skaityta 15599 kartus)

Neprisijungęs Markas

• Įrašai: 272
    • Žiūrėti profilį
Re: LukasA4 -- Audi A4 B6 1.8T Quattro SOLD
« Atsakymas #75: 2011 Gegužės 11, 09:26:50 »
Galesi šniaukšti miesto dulkes su tuo kabru :D pas mumis tokios egzotines masinos visiskai nepopuliarios, ir kaip tu zadi su ja uzdirbti tai cia dar vienas utopinis atvejis... kiek mano draugu buvo nusipirke cabrus, visi krito i minusa, ir pardave po poros menesiu... as cia matau jaunatviska maximalizma arba kitaip sakant "dengi est  uma ne nado"   (!?) aisku spresti tau...  (+)

OGO, galiu paneigti VISIŠKAI.  :) Kadangi praktiškai visi mano draugai turi cabrio tai ar esi pliuse ar minuse priklauso už kiek nusipirksi mašiną, bet ne nuo mašinos tipo. Draugelis A4 cabrio pirko už ~30, po metų pardavė už 39, sudėjęs tik buvo gerus ratus už ~3 k, daugiau nieko nekišo. Kitas nusipirko 2010 volvo, ~30-40 k, tik grįžus į LT iškarto pasiūlė 65 k. Galiu vardinti ir vardinti kiek tokių buvo pardavimų kur žmonės pasivažinėję nesunkiai išlipo į pliusą.

Pas mane cabrio jau ~2 metai, galiu nesunkiai parduoti už 30 k, o pats prieš du metus pirkau už 30 k (čia l.pasisekė). Kas ieško, tas randa geras kainas ir nesunkiai išlipa su pliusais.  :)

Yra toks posakis: nemoki pist, nereikia lįst.  ;)  :)