Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: LPx autoparkas - barža A6 Q + Coupe  (Skaityta 61339 kartus)

Neprisijungęs LPx

• Įrašai: 355
    • Žiūrėti profilį
as galvojau dujas,tai buciau uzklauses kaip padare  :)

aha, patogus daiktas, jeigu yra. O jeigu nera ir reikia paciam burti (turiu omeny graziai i skydeli, o ne kaip buna su 5 LED skale ant ijungimo/isjungimo) tai nzn ar verta ...
kiek su pilnu baku nuvaziuoja masina juk zinai - nebent aktualu jeigu pili ne pilnais bakais, nu tada jo
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Lapkričio 10, 09:34:25 sukūrė LPx »

Neprisijungęs vitalij16v

• Įrašai: 179
    • Žiūrėti profilį
nzn kaip rusiskas kuras, bet is БЕЛОРУСЬНЕФТЬ piliausi kiek kartu jau 92 ir vaziuoja ne ka prasciau negu 95 neste :)  :D

Neprisijungęs LPx

• Žiūrėti profilį
grazus kilometrazas :)
graziai gyvename su tanku, nesipykstame, siurprizu ir staigmenu nepateikinejame  :-]
nors kirba mintys minteles atsinaujinti autoparka

Neprisijungęs Myntis

• Įrašai: 345
    • Žiūrėti profilį
graziai gyvename su tanku, nesipykstame, siurprizu ir staigmenu nepateikinejame  :-]

turbūt ruošeisi fotkinimui ir laukei tų 2222222 kad ant 70 važiuodamas pagavai  :D

Neprisijungęs LPx

• Žiūrėti profilį

turbūt ruošeisi fotkinimui ir laukei tų 2222222 kad ant 70 važiuodamas pagavai  :D

jo, netgi plekstelejau bevaziuodamas 222221  :-]

Neprisijungęs LPx

• Žiūrėti profilį
Su laiku supratus, kad labai labai norisi quattro, buvo pradėtos vidutiniškai aktyvios atitinkamo auto paieškos, kurių metu po truputi koregavosi reikalavimai automobiliui, ir galu gale man pragiedrėjo ir susišvietė galvoje, kad tarp A4 (B5) nėra geresnio dalyko kaip 2.8 142 kW Q ...  :)
Taigi pastaruoju metu tik į tokias ir žiūrėdavau, nors kalbant apie autopliusą/autogidą galiu drąsiai teigti kad užtektų vienos rankos pirštų suskaičiuoti tenai paskelbtas tokias auto, tiesa nepamirštant to fakto, kad deja buvau ribotas pagal biudžetą :(

Žodžiu, naujas gyventojas garažėlyje - A4 2.8 142kW Quattro, 1998 gimimo. (Foto dar is skelbimo autopliuse, savo sesijos dar nedariau).
Komplektacija įprasta: BC, klima, el.langai, oda.
Į techninę tanko būklę reikia dar painvestuoti, kas ir bus daroma su laiku, pardavus B4. Darbų sąrašėlis jau kaip ir yra, telieka sulaukti kiekvienam savo laiko  :)

« Paskutinį kartą keitė: 2011 Balandžio 15, 09:54:28 sukūrė LPx »

typhoon

• Svečias
superinis variantas :P

Neprisijungęs Daniel

• Įrašai: 453
    • Žiūrėti profilį
kokie ispudziai persokus i 2.8 varikli?  8:8

Neprisijungęs LPx

• Žiūrėti profilį
kokie ispudziai persokus i 2.8 varikli?  8:8

ajopstvaijmatj, koks smagumelis :D
tiesa, kol kas labai mazai vazinejau su sita A4 - ja biski aptvarkyti reikia.
persedus nuo 2.3 skirtumas tikrai jauciasi  (+)

Neprisijungęs slam

• Įrašai: 1982
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs skorpiona5

• Įrašai: 438
    • Žiūrėti profilį
O dujos yra? :)

O kam tos dujos ? cia gi ne namas ant ratu :D :D

Neprisijungęs slam

• Įrašai: 1982
    • Žiūrėti profilį
Sis savininkas megsta LPG , esu 100% isitikines, kad ir i sia ides duju iranga, bet nematau nieko blogo :)

Neprisijungęs LPx

• Žiūrėti profilį
Sis savininkas megsta LPG , esu 100% isitikines, kad ir i sia ides duju iranga, bet nematau nieko blogo :)

(+) esate visiskai teisus, artimuose planuose yra numatytas dujotiekis  :D

Neprisijungęs skorpiona5

• Žiūrėti profilį
parduodamas B4 Avantas

http://auto.plius.lt/skelbimas/lengvieji-automobiliai/audi-80_b4/id-1518474

Koks ten bakelis galinis ant b4 ? :D kaip ant civico, idomu butu isgirsti garsa, tikriausiai kaimynai girdi, vooo Laimonas grizo namo, arba vo Laimonas isvaziavo... :D

Neprisijungęs LPx

• Žiūrėti profilį

Koks ten bakelis galinis ant b4 ? :D kaip ant civico, idomu butu isgirsti garsa, tikriausiai kaimynai girdi, vooo Laimonas grizo namo, arba vo Laimonas isvaziavo... :D
[/quote]

:-] kad ne, nieko baisaus - rekia gana vidutiniskai garsiai (arba bent jau palyginus, koki turejau bakeli and Calibros). I kiema iriedu tyliai - nemajacinu kitiems, ko nereikia, bent ant sito kanto man jau ne 18 ...  :[
bakelio modelio nezinau, istate "Diezas", viduriniai bakeliai (rezonatoriai) palikti savo vietoje, tiesa visai isemiau "zagluske", kuri kazkiek reguliuoja tembra.
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Balandžio 17, 13:11:22 sukūrė LPx »

Neprisijungęs ignaras

• Įrašai: 1536
    • Žiūrėti profilį
tik jau ant ketvirkes nesugalvok tokio det :D

Neprisijungęs LPx

• Žiūrėti profilį
tik jau ant ketvirkes nesugalvok tokio det :D

ir kas tada nutiktu?

Neprisijungęs LPx

• Žiūrėti profilį
ka gi, B4 Avantas parduotas, atrodo suprantanciam zmogui, tad gero kelio jam ir sveikinimai ivaldzius tvarkinga daikta (h)

Pradedu eksploatuoti 2.8 Q, kuris pora savaiciu stovejo kieme ir lauke savo eiles (stengiausi be reikalo nevazineti, o ir su reikalu taipogi), kadangi reikia tanka priduoti meistreliams, kad aplopytu pora svarbiu/skubiu reikaliuku.
Ta proga tanka nusprendziau ismaudyti, ir stai kaip jis atrodo nupraustas (gaila nesusiprotejau nufotkinti kaip atrode pries tai, nes per pora savaiciu konkreciai buvo uzmaskuotas dulkemis :-])
vidaus nefotkinau, nes ten gyvena geroka betvarke, ir savaitgali laukia sioks toks tvarkymas.

Neprisijungęs Marijus

• Įrašai: 1864
    • Žiūrėti profilį
nesu vaziaves su V6 bet A4 turbut uztenka galios  ;)

Neprisijungęs LPx

• Žiūrėti profilį
nesu vaziaves su V6 bet A4 turbut uztenka galios  ;)

teoriskai 7.3 sec iki 100, kiek pasiskaiciau parametrus. Realiai aisku kazkiek arkliuku bus pabege is po kapoto  :/
Siaip pats dar labai neskraidziau, tik pora kartu myztelejau dugnais, tai likau apakes  :)

Neprisijungęs simkaras

• Įrašai: 1429
    • Žiūrėti profilį
Gražu, tik mano nuomone trūksta chromuotų ragų.

Neprisijungęs Horch

• Įrašai: 118
    • Žiūrėti profilį
Atrodo gerai, tokia gyva  :H

Neprisijungęs LPx

• Žiūrėti profilį
Gražu, tik mano nuomone trūksta chromuotų ragų.

bus matyt, nelabai man limpa ragai chromuoti, gal su laiku praeis - cia kaip su ratais sitais, kai pirkau A4, galvojau ratus nuimsiu ir parduosiu, o dabar kazkaip po truputi jie man pradeda lipti :)
anyway, pirmiausia reikia painvestuoti i tanko technine bukle, padaryti tvarkinga.

Neprisijungęs lv222

• Žiūrėti profilį
Re: LPx autoparkas - A4 2.8 142kW Quattro
« Atsakymas #99: 2011 Gegužės 12, 00:03:36 »
Beroc siandiena teko ja uzmatyta lukoile kirtimuose :) o siaip tikrai grazute :)