Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Liudžmario auto garažas A4 1,9TDI  (Skaityta 60295 kartus)

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
Ats: Liudžmario auto garažas A4 1,9TDI
« Atsakymas #300: 2012 Rugsėjo 23, 00:43:02 »
aplink maga tas visas tunelis vadinamas, jau spaudziant mygtuka bet koki traska, o ka kalbant kai vaziuoji per koki rupesni asfalta. Pas drauga buvo du b5 pliusai ir ne kokie laupyti o padorus ir pas abu tas pats. Paskutini ta kur turejo tai is vis highline, italas pilnas, nu idealus praktiskai visas, pamenu isedau is garazo isvarinet, uzkuriau biski laukiu kol padirbs kaip ir viskas jau vaziuosiu, ir kazkokia plastmase gale brrrrrrrrr nei is sio nei is to........oij blyn tas Pasatas :D

Neprisijungęs simkaras

• Įrašai: 1429
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #301: 2012 Rugsėjo 23, 09:08:07 »
Man jau keiktis norisi  :-], pas mane abudu highline, vienas irgi nelaupytas visai, niekas nebarškėjo. Kitas matosi jau buvo ardytas, bet įdėjau aš originalų magą irgi niekas nebarškėjo. Gal ten klimos rėmelis barška, beje ten 1din ar 2din? Aišku sutinku, kad yra barškančių plastmasių  (+), bet dėl mago niekaip.

Neprisijungęs _Vaidis_

• Įrašai: 1718
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #302: 2012 Rugsėjo 24, 07:02:56 »
jei prasnekom apie pasatus, tai turejau viena perdaryta angla, ten isvis tragedija buvo, visi galai barskejo. po to turejau europieti, iki avarijos jokiu barskesiu nebuvo, po to atsirado. Veliau dar buvo du pasatai, tai ir nebudavo taip, kad salone nebutu barskesiu. dabar vazineju su a4 b6, tai jos salone zymiai tyliau nei pasato.

Neprisijungęs Liudzmaris

• Įrašai: 1313
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #303: 2012 Rugsėjo 24, 11:55:32 »
Tai jei su simta kart ardytais dauzytais vazinejot passatais tai nereiskia kad visi braska :) bet kad a4 salonai tylesni tai pripazystu :) Tureciau atliekamu pinigu miela passata keisciau i b6 audine, tik vargu ar tokio stovio rast pavyktu b6 :)

Neprisijungęs Untis

• Įrašai: 570
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #304: 2012 Rugsėjo 24, 19:53:11 »
Net baisu ketinau pirkt a4 b6 ant dienu kol neisokau i tepa pas liudzmary  :D
tai snd pradejau jau ir y pasatus ziurinet tai pagal koplektacija ir kaina tai pasatas iseina ohoho  pagal audine palyginus :think:
kaskaip lb didelis kainu skirtumas dbr net nebezinau ka geriu imt :D

Neprisijungęs Liudzmaris

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #305: 2012 Rugsėjo 24, 19:55:23 »
Unti jei kaune tai kada prie progos passata paziuret gali kaip kas :) bet siaip znk del isvaizdos tai audi graziau atrodo :) bent man.. Ir tyliau viduj, bet ziauriai uzknisa tie aptrinti jungtukai visokie ir pan :)

Neprisijungęs Untis

• Įrašai: 570
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #306: 2012 Rugsėjo 24, 20:08:38 »
tai as kaunietis ir esu tai del grozio man audi ir mieliau butu  bet kad norisi tos komplektacijos geresnes bet tada jau ir kaina audiniu soka gerai o pasatas uz padoria kaina galima pasiziuret snd ne vienas turgui apzetas ir tt :) buvo gan geru variantu  seip tikrai reiktu apzet tavo kas kaip :)

Neprisijungęs Liudzmaris

• Žiūrėti profilį
Va taip va buna...

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Jeigu kaime i sokius vaziuoti , ar kam bulves pervezti, tai ir pasatas gerai, bet jeigu mieste ir dar i bariuka  :goodboy:

Neprisijungęs Liudzmaris

• Žiūrėti profilį
Nestumkit ant tu passatu, lb gera mašina :) rimtai gera mašina man patinka, bet jau pardavineju savaji :)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Nestumkit ant tu passatu, lb gera mašina :) rimtai gera mašina man patinka, bet jau pardavineju savaji :)

Tai kam parduodi jeigu tokia gera  :-], o jeigu rimtai tai realiai nelabai kas ten skiriasi, tik salono izoliacija, kai kurie tvrtinimai, na tokios ivairios smulkmenos, bet is ju rezultatas ir susideda.

Neprisijungęs Liudzmaris

• Žiūrėti profilį
Netinka man prie veido toks passatas :) ir siaip galvoju pirkt kazka 81kw :) i darba vazinet pigiau bus, o ir dyzelio nelegalaus butu galima pilt i toki :D

Neprisijungęs PSSHHH

• Įrašai: 2222
    • Žiūrėti profilį
Jeigu kaime i sokius vaziuoti , ar kam bulves pervezti, tai ir pasatas gerai, bet jeigu mieste ir dar i bariuka  :goodboy:
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Neprisijungęs Liudzmaris

• Žiūrėti profilį
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
kai man pries kazka pasirodyt nereik tai ir bulviu vezimas gerai :D bet cia laiko klausimas del to vezimo, nes vel audines uzsimaniau tik ne PD :) dbr passatas isvisstovi nessu a4 vazineju, pana nlb gauna pavairuot net :D

Neprisijungęs broodas

• Įrašai: 1354
    • Žiūrėti profilį
O kas dėl PD blogai ? :)

Neprisijungęs Liudzmaris

• Žiūrėti profilį
del PD tai gerai nk negaliu pasakyt :) nu tiek kadtraukia tikrai daug smagiau uz tuos senesnius motorus :) bet jo islaikymas ir ekonomiskumas tai.... i ta ŪJkw tai rusiska galima pilt ir lekt :) o su PD dbr sanaudos beveik 7ltr ir po 5lt uz litra tai... o i darba vazinet kasdien po 30km i viena gala..

Neprisijungęs simkaras

• Įrašai: 1429
    • Žiūrėti profilį
Kas čia sakė, kad blogai pilt rusišką salerką į PD? Esu pylęs ir rusiškos ir žalios, jokio skirtumo nepajutau tarp jų ir iš Nestes pildamas.

Neprisijungęs Liudzmaris

• Žiūrėti profilį
nu kazinau pora pazystamu jau iesko purkstukus kur pigiau gaut po rusisko dyzelio :) o siaip cia gal toks sutapimas bet pagal kuro sanaudas man a4 81kw rusisko maziau imdavo nei ie nestes pilant..

Neprisijungęs raskrivuska

• Įrašai: 798
    • Žiūrėti profilį
nu kazinau pora pazystamu jau iesko purkstukus kur pigiau gaut po rusisko dyzelio :) o siaip cia gal toks sutapimas bet pagal kuro sanaudas man a4 81kw rusisko maziau imdavo nei ie nestes pilant..
pas tevus 7metai ant baltarusisko dizelio 1.9tdi 85kw PD vazinejo sugedo tik 1 purkstukas , bet pakeiciau visus 4 tai toliau vazioja ,ir ner jie tokie brangus :)

Neprisijungęs Liudzmaris

• Žiūrėti profilį
po 150lt kiekvienas... tik gerusrast tai irgi loterija... ai beja kaip ten su tom gumutem yra tipo issimale lizdai buna ir ten tas keitimas gumuciu tik labai trumpam padeda?

Neprisijungęs raskrivuska

• Įrašai: 798
    • Žiūrėti profilį
po 150lt kiekvienas... tik gerusrast tai irgi loterija... ai beja kaip ten su tom gumutem yra tipo issimale lizdai buna ir ten tas keitimas gumuciu tik labai trumpam padeda?
nzn bet kai keiciau pas tevus tai isemem is anglo pasato tai veikia kuo puikiausei o jau ir 2 metai prabego , gumyciu nekeiciau. bet lizdai jau buvo padile biski

• Žiūrėti profilį
ne trumpam, pakeisi naujas ir pamirsi.

Neprisijungęs Liudzmaris

• Žiūrėti profilį
bet kazkaip reiketu isitikinti ar del ju ten problemos... beja diezelpower kiek kainuoja komplektas gumuciu su varinem saibom ir varztais purkstukam prisukt?

• Žiūrėti profilį
rem. komplekte nebuna varztu purkstukam, vienam purkstukui 30lt kompl. BOSCH, yra pigesnis 20lt kazkoks italiskas.

Neprisijungęs Liudzmaris

• Žiūrėti profilį
Truputi atnaujinau face'a b5 :D iskart ir ryzus posukius pakeiciau baltais :)