Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Liudžmario auto garažas A4 1,9TDI  (Skaityta 60302 kartus)

Neprisijungęs Liudzmaris

• Įrašai: 1313
    • Žiūrėti profilį
Re: a4 AVANT'96 1,9TDI Liudzmaris
« Topic Start: 2010 Birželio 05, 09:23:34 »
Del b4 tai ten taip neblogai suleista buvo, bet buvau ja patupdes dar zemiau bet su tom spyruoklem as nlb pavaziavau nes trintuko tarp dantu reikedavo :D O del a4 tai istikruju as norejau kitokiu ratu, kad butu su nedidele palange ir voratinklis arba tiesus stipinai juodai dazyti o palange poliruota :) bet gavau tada situos ir lipo visai man jie, labiausiai patrauke ne ju isvaizda o svoris, nes vieni is lengviausiu ratu :) r17 8j o svoris 7,4kg :)  apacias kebulo spalva norejau dazyt bet kadangi kaime daznai vaziuoju tai nepraktiska butu, labai akmenukai nudauzo ir pan :) del facelifto lempu taip as jau apie jas senai galvoju bet man svarbiau buvo galios gaut daugiau o ne isvaizda :) kai bus pinigu atliekamu tai bus ir lempos :) dropint irgi galvojua net buvau gaves spyruokles su minusu 6 cm :D bet pagalvojau jog as ir taip su ja visur dugnu siekiu tai kolkas atidejau sita grozio procedura :D ir 6 cm zemyn per daug butu man :) langu tamsinimas irgi planuojamas bet nemazai kainuoja :) del NM taip buvo 225 :) pas a3 buna 235 kiek pamenu :) Chipavau Vimotoj tik be stendo :) tai KW ir NM spejami pagal kitas tokias cipuotas auto :) salonas tai pas blogiausias koks gali but :) tamsus maisas ant kurio bet kas matosi tai tenka daznai plaut :) Jau pradeda atsibos sita audi, tai planai deti VNT 20 ir t4 purkstukus taipat didesni IC jau atkrito :D dabar greiciausi planai tai grotu nikeliu juodai dazyt :) tik dar klausimas del klimos :D gal zinot kas taiso jas? nes girdejau kad tai jog mygtukai nevisad suveikia yra pataisomas gedimas :)