A4 lyginant su passatais tikrai kuriu metu bepaimtum plasmase audi daug geresne, va man kas uzkliuvo tai ta minkstesne sakaba, tu nors per galva duok bet minkstesnes uz b5,5 passato neteko pajaust

gal pas kitus ne taip, pas b5 kieta sankaba, bet pas mano b5pliusa net nejauti kad spaudi kazka, ko nepasakysi apie audi ar passat iki 2001m. b6 audes galbut irgi minksta sankaba bet tikrai minkstesne ji nebus

Del a4 b5 tai ji toli grazu nera ideali masina, garso izoliacija nekazka,dugnas nusodintas zemyn viska siekia, vietos nera visai, bagazine kad ir avanto niekam tikusi, Bet uztat jos islaikymas ir kuro sanaudos yra tikrai pagirtinos

nereiketu taupyt pinigu as vaziuociau su BMW, arba naujasne audi, o kadangi to sau negaliu leist tai perku tokia kokia iperku ir galiu islaikyt, nes kam man pirkt nagla masina o po to ja laikyt kieme ir savaitgali islekt po kaima pavazinet?

man reikia masinos kad vaziuot galeciau kiek man reikia ir kur reikia

pries b6 nk blogo apart nutrintus jungtukus negaliu pasakyt, tiesasakant noreciau as net tokios audi, bet gera b6 uz passato ar a4 b5 kaina toli grazu nupirkt neimanoma.