jo 2003m 96kw 6 begiai avf webasto klima, krituliu daviklis esp 6cd ir t.t iskyrus oda
Kad ne stebuklas ta komplektacija,borto kompas nepilnas,navigacijos su teliku ner,xenonu nera,suplojai vistiek apie 4keu,tai butum audine ilgiau palaukes uz tiek pasemes na bet siaip taupi ir gera masina,nelabai kuo ir skirias nuo audes
Man reikejo masinos dabar ir neturejau laiko taupyt pinigus
galvojau imti a4 quattro kad ir benza su dujom, pigiai normalios neradau, tada galvojau ar a6 c5 1,9tdi ar passat b5,5, kaina daugmaz ta pati, bet a6 kaip jau sakiau butu buvusi senesne zymiai ir silpnesne, pasirinkau passata, del komplektacijos tai kam man ta navigacija jei joje nera LT zemelapiu? beto galima isideti ta navi, bet naudos nulis, xenonai, taip sutinku, man ju tikrai truksta, o borto kompas pilnas labai retas variantas
tu pasiziurek i kitus passatus kur su 4 spykiu vairais kauciukiniais ir ratukais reguliuojamais ortakiais bei be jokiu ESP ar 6cd ar sildomu sedyniu.
Del a4 b6 tai cia buvo labai dideli norai ir svajones tokia masina isigyti, o juolabiau TDI quattro, bet kad paprasta 2001m gerokai aptrinta be 15tukst nupirkt neina. tai kazkaip nesigailiu pirkes passata, nes cia vietos tai sociai, tiek gale tiek priekyje tiek bagazinej. tiek kad a4 isvaizda man labiau patinka. nu bet ateis laikas bus ir ta b6 ar b7 audine
arba imsiu kazka senesnio bet quattro ir kaip savaitgaline masina:)
Siaip pirkdamas passata pagalvojau kad tokiu metu jei ir audine quattro butu as su ja nei po sniegynus nei po purvynus vazineciau nes butu gaila, tai man kaip ir pakanka 2varomu ratu, aisku del saugumo ir stabilumo cia patyliu, nes quattro tame turi lb dideli pliusa. Bet Lietuvoj kai tokie laikai dabar tai ziuriu kad pigiau viskas butu o ne maloniau