Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Liongino A6 C5 Avant '99  (Skaityta 5194 kartus)

Neprisijungęs Lionginas

• Įrašai: 15
    • Žiūrėti profilį
Liongino A6 C5 Avant '99
« Topic Start: 2015 Vasario 01, 22:26:45 »
Sveiki,

Taigi, kadangi dažnokai panaršau po šitą forumą, pagalvojau, kad reikėtų prisistatyti ir man su savo Audze. Visgi reikia susipažint su forumiečiais, paklausyt patarimų ir "savam" gal  labiau padėsit eit tinkama linkme ;)
Taigi, esu Rokas, šiuo metu apsistojęs Vilniui, o šiaip visuose forumuose slepiuosi po nicku Lionginas.

Forumuose šmirinėju jau ne pirmus metus, tad tikiuos, kad čia irgi esat draugiškas kolektyvas ir priimsit :) Paskutinė turėta mašina prieš audi buvo opel astra '92 metų, tad buvau kaip ir astra club forumietis. Įsigijus audi, stengsimės įsiliet į jūsų gretas :)

Buvusi astra, kad nebūtų taip sausa:

Apie audi:
Modelis: A6 C5 Avant
Spalva: Sidabrinė
Variklis: 1.9tdi, 81kw
Iki šiol sudėtos allroado priekinės faros, galinės nuo fl, allroado slenksčių apdailos ir pakeistas magas į concert II.
Planuojami darbai:
Coilai (jau nupirkti KW iš forumiečio, laukia pavasario)
Batai (vis dar paieškoj, bet mintys krypsta link R19, nors gal ir R18)
Langų tamsinimas
Slenksčių dažymas kėbulo spalva
Chipas
Tolimesnėj ateity būtų dar gerai 2din konsolę įsidėt ir įmontuoti borto kompą (rankenėlę jau irgi turiu)

Ir, žinoma, nuotraukos:

Laukiam jūsų teismo :)

Neprisijungęs Darbų sauga

• Banned!
  • Įrašai: 2570
    • Žiūrėti profilį
Re: Liongino A6 C5 Avant '99
« Atsakymas #1: 2015 Vasario 01, 22:59:26 »
Pirkta Panevėžy? :think:

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2015 Vasario 01, 23:39:55 »
Garažas tvarkingas, planai teisingi, manau bus labai graži Audi :)

Neprisijungęs PSSHHH

• Įrašai: 2222
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2015 Vasario 02, 01:26:25 »
Sedynes persiutos ar cia is kokios B6/B7 idetos?

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2015 Vasario 02, 07:56:49 »
Sedynes persiutos ar cia is kokios B6/B7 idetos?

Originalios čia tokios C5. Panašu kad čia mano draugo buvusi :bedantis:

Neprisijungęs zvalgas

• Įrašai: 230
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2015 Vasario 02, 13:31:29 »
allroado lempos geriau sviecia ar tas pats

Neprisijungęs zippo

• Įrašai: 328
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2015 Vasario 02, 13:34:38 »
Man tai nepanasu i originalias sedynes :) cia bent is foto tai matosi kad persiutos... Jeigu del ratu rinkciausi R18, nes R19 jau biski persunkus sitam varikliui :)

Neprisijungęs PSSHHH

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2015 Vasario 02, 14:11:06 »
Kiek teko dometis tai neturi C5 tokios baltos spalvos salono o ir siules nesa i B6/B7 A6 C6 sedenes :V O del ratu tai svoris nelabai ir skirsis r18 ar r19 ir nuo paciu ratu priklauso ;)

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2015 Vasario 02, 16:38:39 »
Man tai nepanasu i originalias sedynes :) cia bent is foto tai matosi kad persiutos... Jeigu del ratu rinkciausi R18, nes R19 jau biski persunkus sitam varikliui :)

Nežinau, draugas pirko iš šroto kartu su abšyvkėm šitą saloną, gal kažkada ir persiūtos buvo. Toje Audi buvęs pilkas medžiaginis salonas...

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2015 Vasario 02, 16:39:44 »
Kiek teko dometis tai neturi C5 tokios baltos spalvos salono o ir siules nesa i B6/B7 A6 C6 sedenes :V O del ratu tai svoris nelabai ir skirsis r18 ar r19 ir nuo paciu ratu priklauso ;)

Kartais r19 būna lengvesni už r17 (H-)

Neprisijungęs PSSHHH

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2015 Vasario 02, 16:40:57 »
Apie ka kalba ir eina (+)

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2015 Vasario 02, 16:47:33 »
O ant c5 mažiau nei r18 atrodo nekazka :) dabar mano su r16 tai vaizdas kraupus kaip lupena su permazais ratais atrodo (net ne kaip) variklis tai tas pasuks. Aišku nevaziuoja kaip su r15 bet grožis reikalauja aukų. Tiesa man su r18 begejos nedaug blogiau nei su r16, nors 16 tikrai lengvesni
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Vasario 02, 16:49:32 sukūrė Karolis080 »

Neprisijungęs Lionginas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2015 Vasario 02, 17:58:58 »
Zigmai, panašu, kad čia tavo draugo ir buvusi. Galėsi parodyt kaip buvusi jo gyvena :) Nors dabar sutikęs, biški duočiau velnių už kelis paslėptus defektus (nors tebūnie patikėkim, kad nematė), bet iš esmės viskas ok.
Dėl sėdyniu. 100% persiūtos, matos, kad ne iki galo tvarkingai viskas padaryta, bet atrodo gražiai. Dėl svorio, Zigmas teisus, ir R19 gali būti lengvesni už R18, o jei chipuosim, blogiau nevažiuos, bet gal ir ne geriau, visgi tokia karvė su tokiu varikliuku ne dragui skirta :)
Karoli, tai va fotkėj R16, apie vaizdą negali būt net kalbos, kaip žiemai nebent :)

Beje, gal žinot ar daug reikalų yra įsidėti FL spydiką su BC? Net neįsivaizduoju ar tinka bolt on ar daug kantrybės reik? Gal neverta prasidėt...

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2015 Vasario 02, 19:14:26 »
Kokių paslėptų defektų radai? :)

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2015 Vasario 02, 19:27:17 »
Numeriai panasiai kaip mano, tai ji tik apie metus lietuvoj teoriskai  :V bijociau pirkt jei lietuvis masina neisturejo ilgiau metu, reiskia kazkas islindo :D Mano cia nuomone tik

Neprisijungęs Agidas

• Įrašai: 1308
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2015 Vasario 02, 19:39:07 »
Numeriai panasiai kaip mano, tai ji tik apie metus lietuvoj teoriskai  :V bijociau pirkt jei lietuvis masina neisturejo ilgiau metu, reiskia kazkas islindo :D Mano cia nuomone tik
o as po savo b5 isvis lietuvoje nebepirksiu :bedantis:
Negadink zmogui nuotaikos, itariu jau zadi kazka negero pasakyt :-]

Neprisijungęs Donatello

• Įrašai: 988
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2015 Vasario 02, 19:45:15 »
Beje, gal žinot ar daug reikalų yra įsidėti FL spydiką su BC? Net neįsivaizduoju ar tinka bolt on ar daug kantrybės reik? Gal neverta prasidėt...

http://www.audizine.com/forum/showthread.php/407363-Understanding-differences-between-Audi-A6-clusters-and-the-compatibility-issues

Jei pas tave "cluster 1" ir nori įsidėti "cluster 2" tipo skydelį, reikalų daaaaug. Ir realiai puse skydelio neveiks. Geriausia ieškokis tokio pat skydelio, kaip Tavo esamas su BC ir tiek.  ;)

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2015 Vasario 02, 20:22:34 »
Negadink zmogui nuotaikos, itariu jau zadi kazka negero pasakyt :-]

:bedantis:

Niekas neišlindo, jis ją susitvarkė, darėsi sau bet sugalvojo pakeisti darbą ir šita mašina tapo per silpna, nes reikėjo tampyti traliuką...patampė savaitę ir nusipirko kitą, galingesnę mašiną...

Neprisijungęs Lionginas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2015 Vasario 02, 20:25:33 »

Priekinis bamperis keistas (china) ir labai lievai nupūstas, galinis sparnas buvęs irgi daužtas, tik prieš pardavimą gerai atpoliruotas (gaila, kad pamiršau paimti dažų storio matuoklį) su centrine konsole irgi kažkas burta, pusašis vienas įdėtas ne nuo to modelio (16mm trumpesnis), šiaip manau, kad ir daugiau rasčiau, jei paardyt, panagrinėt. Šiaip labai durnai pirkau, net normaliai neapžiūrėjęs nieko :)
Jei kąnors žinai, kas ne iki galo dadaryta, tai sakyk, geriau iškart susitvarkyt, nei trasoj pamatyt :)

http://www.audizine.com/forum/showthread.php/407363-Understanding-differences-between-Audi-A6-clusters-and-the-compatibility-issues

Jei pas tave "cluster 1" ir nori įsidėti "cluster 2" tipo skydelį, reikalų daaaaug. Ir realiai puse skydelio neveiks. Geriausia ieškokis tokio pat skydelio, kaip Tavo esamas su BC ir tiek.  ;)

Tai kaip suprantu, ieškot FL neverta, reiks Cluster 1 su BC ieškot :) Dėkui tau ;)

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2015 Vasario 02, 20:30:13 »
O kuom FL skydelis geresnis ?  :V Nes realiai tai bent aš skirtumo nejaučiu jei yra BC, susidedi žiedus ir jei baltas apšvietimas.  :V

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2015 Vasario 02, 20:32:51 »
Dėl buferio, tai berods jis ją pirko be buferio...bet ne daužtą. Galo tikrai nebuvo sudaužęs, turbūt nuo seniau ten...

Neprisijungęs Lionginas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2015 Vasario 02, 20:35:57 »
Nu tai kaip suprantu, baltas apšvietimas jau ir yra ant naujesnio, t.y. cluster 2? Jei klystu, pataisykit.
Nu man tuo ir geresnis, kad yra BC ir baltas apšvietimas. Dėl to laikrodžio, analoginis ar elektroninis, man vienodai šviečia :-]

Dėl buferio, tai berods jis ją pirko be buferio...bet ne daužtą. Galo tikrai nebuvo sudaužęs, turbūt nuo seniau ten...

Nu gerai bent tiek žinot ;) Sąlyginai trumpai aš ją teturiu, tai gal ne viskas išlindo, bet jei tik tokios bėdos... :)
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Vasario 02, 20:39:05 sukūrė Lionginas »

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2015 Vasario 02, 20:47:27 »
Man analoginis laikrodis dar geriau, čia rimtai :), o dėl apšvietimo taip baltas gražiau. Norėčiau sau pasidaryti irgi, bet nepatinka skydelių keitaliojimai, prasideda visokie immo ir pan, geriau kai tokie dalykai orginalūs.

Neprisijungęs krekas

• Įrašai: 342
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2015 Vasario 02, 20:57:54 »
Man analoginis laikrodis dar geriau, čia rimtai :), o dėl apšvietimo taip baltas gražiau. Norėčiau sau pasidaryti irgi, bet nepatinka skydelių keitaliojimai, prasideda visokie immo ir pan, geriau kai tokie dalykai orginalūs.
visada galima ledus permesti ;)

Neprisijungęs Lionginas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24: 2015 Vasario 02, 22:17:31 »
Kad ir su tais ledais daug žaidimo.. ardyt, lituot, dar kokių varžų reiks, šviesos dar gali normaliai neišsklaidyt.. Nu aišku toks iš manęs ir elektrikas..  :-]  Į opelį kaip alternatyvą plasma buvau susidėjęs, tai irgi puse by*** atrodė...