Na ka, atėjo laikas ir man garažėli užkurti savo
Pradėsiu nuo pirmosios ir turbūt labiausiai visam gyvenimui įsimintinos mašinytės.
Ogi tai bulkutė 1988m 1.8L karbas ant duju. Kai tik ja nupirkau buvo visai vargšė, nei ratu nei viso kito.. bet
krito man iškart į akį dėl savo tobulos spalvos ( dievinu juodas mašinas
) ir gan gerai išlaikyto kėbulo.
Na i ją pinigų sukišau nemažai, bent jau tiek gerai,kad jau buwo truputi žeminta, bet per 2metus aš jai ir langus
patamsinau, salona pakeičiau iš juodo suplyšusio maišo į sportinį a90 šviesų veliūrą ir ratus susiveikiau , bei
pats perdažiau, autocheka ir žiedus idėjau, sportini bakeli pakabinau ir t.t
Na tikras žvėris, nepaisant ,kad turi
tik 65kw, bet ant dujų eidavo visus 220km/h ir trauka per tuos 2metus niekur nedingo ;]]]
Na vnz auto tikrai buvau patenkintas, bulkas po šiai dienai myliu lb. Tikrai geros mašinos, gal man taip pakliuvo,
bet neturėjau per 2 metus jokių rimtų gedimų, pakeičiau tik kelis sailentblokus ir generatoriaus guoliukus
viskas. Variklis šitas yra super , dujų mylėtojams, jokio kratymosi, užgesinėjimų ir pns kaip mėgsta įpurškimo
sistemas turinčios audi elgtis
Bet va benzą pamirškit, nes jei jau dujas pamatė karbas tai amen, benzu
nebevažiuos ;]
Daug nuotrauku neturiu, tokiu kaip atrodė prieš mano prisilietimą visai nekažką, na kiek rasiu tiek imesiu bendram
vaizdui susidaryti.
Na čia dar nebuwo langai tamsinti, bet jau bakelis kabėjo ;]
Na užteks gal apie praeitį, nostalgija
Dabar apie naują pirkinį
kurio ieškojau dieną naktį ir nesitikėjau, kad dar pavyks su tokia komplektacija rasti, na labiau norėjau sedano, bet nebuvo iš ko rinktis ir labai dabar džiaugiuosi ,nes nenusivyliau visai, gal net gražiau nei sedanas atrodo
A6 1996m 2.5TDI Avant Quattro iš Nyderlandų, vieno šeimininko.
Klimato kontrolė
Pilnas skydelis su cheku ir kompu
Autopilotas
Pilnas el.paketas (netgi liukas yra
)
Odinis el.valdomas salonas su atmintim
GSM instaliacija
Chipuoti raktai
2 lęšiai + xenon + apiplovimas
Netgi veidrodėlis nusileidžia atbulinę pavarą ijungus
Èia dar netamsinti stiklai ir nėra audiklubo lipduko
05/26 iškeliavo pas nauja šeimininką į Klaipėdą