Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: LifeGame Ceškė :)  (Skaityta 11007 kartus)

Neprisijungęs Lifegame

• Įrašai: 322
    • Žiūrėti profilį
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Balandžio 29, 18:47:05 sukūrė Lifegame »

Neprisijungęs Er1kas

• Įrašai: 560
    • Žiūrėti profilį
Re: Mano C4 :)
« Atsakymas #1: 2010 Vasario 27, 17:32:33 »
grazi tvarkinga ceske :G

Neprisijungęs Nec

• Įrašai: 1939
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2010 Vasario 27, 17:52:32 »
Duslintuvas ne nuo dyzelio ?  :) Sorry bet negraziai medzio apdaila atrodo  :) O seip tvarkingas atomobiliukas  ;)

Neprisijungęs Lifegame

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2010 Vasario 27, 18:04:11 »
Na kažkaip nuotraukoje, tai gal ir nepritinka ta medžio apdaila, bet gyvai sėdint, tai pagražina saloną. :)

Neprisijungęs Vytkė

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1741
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2010 Vasario 27, 19:04:26 »
Na kažkaip nuotraukoje, tai gal ir nepritinka ta medžio apdaila, bet gyvai sėdint, tai pagražina saloną. :)
Tai aisku, kad graziai atrodo tas medis  (+) cia gal tik fotkej, nes su blycu fotkinta ir taip atrodo. Ir siaip masina labai grazi,  (+)  ;)

Neprisijungęs mikasmeskius

• Įrašai: 2155
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2010 Vasario 27, 19:36:30 »
grazi ir tavrkinga atrodo :)

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2010 Vasario 27, 21:07:59 »
sakyciau kad zemoka tokia, gal dropinta, salonas butu graziau jei ne melynas butu, cia tik man taip atrodo, galine blenda gerai ziurisi. Ir dar begiu burbulas i kita puse ziuri  :D

Neprisijungęs slam

• Įrašai: 1982
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2010 Vasario 27, 22:40:20 »
Grazi, tikrai tvarkinga atrodo. Pasikeisk begiu bumbula i originala :)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2010 Vasario 27, 22:51:04 »
tas ratas tik foto manau atrodo, pas mane kai buvo po bardiuro lenktas tiltas galinis, tai ratas ir i zeme ziurejo, tai net po pakeitimo tilto, jis vel man atrode kazkoks keistas, nu cia tik pschologija kalta turbut  :D Siaip idomu kad posukiai balti, nes metai sprendziant is vairo be Airbag tai nesiekia 94m. Siaip dar labai spalva patiko, nekasdieniska tokia.

Neprisijungęs Lifegame

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2010 Vasario 28, 00:53:45 »
sakyciau kad zemoka tokia, gal dropinta, salonas butu graziau jei ne melynas butu, cia tik man taip atrodo, galine blenda gerai ziurisi. Ir dar begiu burbulas i kita puse ziuri  :D

Jo, važiuoklė žemesnė. :) Nors gražu, bet didžiulis minusas, norint į kiemus įvažiuot, per bortelius tenka žiūrėt ar nepametei glušo. :D

tas ratas tik foto manau atrodo, pas mane kai buvo po bardiuro lenktas tiltas galinis, tai ratas ir i zeme ziurejo, tai net po pakeitimo tilto, jis vel man atrode kazkoks keistas, nu cia tik pschologija kalta turbut  :D Siaip idomu kad posukiai balti, nes metai sprendziant is vairo be Airbag tai nesiekia 94m. Siaip dar labai spalva patiko, nekasdieniska tokia.

Metai 91  ff bet ne į metus žiūrėjau pirkdamas. :) Man jie didelės reikšmės neturi :)

Neprisijungęs Vytkė

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1741
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2010 Vasario 28, 01:08:14 »

Jo, važiuoklė žemesnė. :) Nors gražu, bet didžiulis minusas, norint į kiemus įvažiuot, per bortelius tenka žiūrėt ar nepametei glušo. :D

Metai 91  ff bet ne į metus žiūrėjau pirkdamas. :) Man jie didelės reikšmės neturi :)
pas mane C5 nelabai zema, bet sugebejau karta nusilauzt variklio apsauga  :-] :-]  teisingai del metu galvoji  :-] as pats imciau C4 mielu noru, nebijociau sest i senesne  :-] ;)

Neprisijungęs arunas666

• Įrašai: 1216
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2010 Vasario 28, 01:27:53 »
 (y) (y) (y) ledine audine saugok ir mylek signalizacija dujos ir sypsena uz vairo nieko jai netruksta prie melyno salono priprasi klimos nera ir nereikia tiek cia tos vasaros, o dazniausiai tose kur yra tokiu metu tai  tik skaiciukai del grazumo kiek teko susidurt paklausi klima yra atsako jooo yra o ar veikia dazniausiai atsakymas siurblys  uzkirstas ,freono ner ,dirzas nuimtas ir t.t faina masina vokietys uzlaike ;)

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2010 Vasario 28, 02:07:08 »
Dailus kėbulas, malonus akiai dropas, galinė blenda  (o) puošia galą :)

Neprisijungęs DTS

• Įrašai: 297
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2010 Vasario 28, 04:02:48 »
mano akimis ziurint tai labai svari masinyte (y)

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2010 Vasario 28, 08:59:06 »
Ceske tikrai labai tvarkingai atrodo  ;) . O del aukscio,cia tarpkitko: Pas viena irgi ceskei sedanas ,aukstis salia pastacius kita tikrai skirias,daug zemesne ,palindus po apacia jokio stebuklo nepamaciau: Dujiniai amortikai ir juodos spyruokles ,nors sako tipo sportine vaziuokle cia... Kiek tiesos ? Negi galejo gamykloj i paprasta ceske,tikrai ne su sportuot skirtu varikliu :D, uzsisakyt sport spyruokles ? Siaip man mintis,negi juodu sport spyruokliu buna ? Arba nezinau,ta auksti tie dujiniai amortikai sudaro,bet kad netrumpintu shtoku pas ta ceske jie...

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2010 Vasario 28, 09:36:58 »
Būna ir juodų sport spyruoklių, koks skirtumas kokia jų spalva. Kodą reikia žiūrėti, o ne spalvą. Juodos dažniausiai h&r buvo.

Neprisijungęs tauciuxxs

• Įrašai: 793
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2010 Vasario 28, 09:48:50 »
nykstys i virsu uz ceske  (+) :H

Neprisijungęs Lifegame

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2010 Vasario 28, 11:07:07 »
(y) (y) (y) ledine audine saugok ir mylek signalizacija dujos ir sypsena uz vairo nieko jai netruksta prie melyno salono priprasi klimos nera ir nereikia tiek cia tos vasaros, o dazniausiai tose kur yra tokiu metu tai  tik skaiciukai del grazumo kiek teko susidurt paklausi klima yra atsako jooo yra o ar veikia dazniausiai atsakymas siurblys  uzkirstas ,freono ner ,dirzas nuimtas ir t.t faina masina vokietys uzlaike ;)

Signalizaciją tikriausiai dėsiu iš kitos mašinos išėmęs. :) O dėl klimos, tai būtent ir norėjau kad jos nebūtų, kam bereikalingos išlaidos, tuo labiau kad mašinytė jau metuose, ir tikrai atsiras gedimų su tom klimom, ir gaunasi bereikalingos išlaidos. ;)

Neprisijungęs arunas666

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2010 Vasario 28, 11:12:52 »
jei nepaslaptis uz kiek paemei svieziai parvaryta ?

Neprisijungęs Lifegame

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2010 Vasario 28, 11:34:59 »
~4k

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2010 Vasario 28, 11:54:16 »
metai svarbu tik del modelio,ar tai naujesnis ar senesnis, nes siais laikais metai su bukle jau kuo toliau tuo labiau beveik nieko bendro neturi :D

Neprisijungęs arunas666

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2010 Vasario 28, 11:57:43 »
gera kaina grazi masina  (+)

Neprisijungęs Lifegame

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2010 Vasario 28, 12:44:49 »
Giminaitis parvežė, nebūčiau kitu atveju už tokią kainą nupirkęs. :)

Neprisijungęs Nec

• Įrašai: 1939
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2010 Vasario 28, 13:01:20 »
Labai grazi kebulo spalva  :)

Neprisijungęs vabalaz

• Įrašai: 2839
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24: 2010 Vasario 28, 13:33:55 »
Tikrai graži mašina  (y) spalva, bent man, tai labai patinka :) Tokiai dabar tik ratų gražių tereikia manau ir bus ledas. Na dar tas salonas mėlynas nelabai...Draugas irgi nusipirko prieš savaitę tokią, tik 2,8Q, irgi iš vokiečių, irgi 91, tik mokėjo 800e. Mano silkė daugiau "stovi", nei jis už ceškę mokėjo :D