Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: LENSeR Audi a4  (Skaityta 31237 kartus)

Neprisijungęs LENSeR

• Įrašai: 90
    • Žiūrėti profilį
Re: LENSeR Audi a4
« Atsakymas #125: 2011 Gegužės 19, 10:14:35 »
Tai jei visada dega pas tave posukis, tai kaip tau ten persijungia rodant posuki, blykciot pradeda kai ijungi ar kaip?  :)
visas genealumas slypi paprastume :) pasidariau pravodke i posuki antrai lemputei, ir pajungiau nuo gabaritu :) that all :)

Neprisijungęs Ru0b1S

• Įrašai: 519
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #126: 2011 Gegužės 19, 10:49:54 »
Ot kaip, dailiai visai atrodo taip kai dega :) nemaciau dar tokio varianto  :D
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Gegužės 19, 10:55:18 sukūrė Ru0b1S »

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #127: 2011 Gegužės 20, 08:33:56 »
podropinta kokius 5cm matosi, kaip riedejimas su koilais?

su koiliais visada riedejimas bus geresnis nei su zeminanciom spiruoklem
geresnis t.y labiau dantis sukandus :D

Tai kad klysti ;) Jei tarpusavyje amortikas ir spyruoklė yra suderinti, tai to kietumo praktiškai ir nėra tokio jau, o va kitas reikalas su litovciniu reikalu - paprasti, o dar geriau - tepaliniai amortikai ir sport spyruoklės
nu aisku daug niuansu yra, koks sureguliavimas, bukle ir t.t Pas mane h&r 3 cm zeminancios, sline amortai, tai turiu visko ir dropo ir stabilumo ir komforto.

Neprisijungęs broodas

• Įrašai: 1354
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #128: 2011 Gegužės 20, 17:25:43 »
Ziurint dar kokie tie coilai... Pas mane gal kokie sportiniai buvo, tai isvis beveik neamortizavo, bet kelyje lb gerai stovejo... Dbr spyruokles zeminancias susidejau tai kaip su standartu vazineju... Taip kad cia tiek nuo coilu  tiek nuo ale ,,sportiniu" spyruokliu priklauso.... Tieks su vienais tiek su kitais yra galimybe kad masina ziauriai sukietes...

Neprisijungęs LENSeR

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #129: 2011 Gegužės 26, 22:39:44 »
gal kas turit minciu kaip prasukti uzkirmijusia coilu gaike ? :)

Neprisijungęs Manvis

• Įrašai: 475
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #130: 2011 Gegužės 26, 22:57:14 »
Man tas pat buvo, aptepk solidolu ir gerai pakaitink, tik ne per daug, kad amortike tepalas neužvirtų :) Tikrai žinok iškarto atsisuko, su statybiniu fenų pakaitinus ;)

Neprisijungęs Manvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #131: 2011 Gegužės 26, 22:58:42 »
Man tas pat buvo, aptepk solidolu ir gerai pakaitink, tik ne per daug, kad amortike tepalas neužvirtų :) Tikrai žinok iškarto atsisuko, su statybiniu fenų pakaitinus ;)
Tiesa ir coilai viens prie vieno kaip mano  ;)

Neprisijungęs LENSeR

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #132: 2011 Gegužės 26, 23:07:34 »
as galvoju su rizaku pasildyti truputi, a su kuom sukai ? nes as turiu rakta mazesni jis man neuztelpa ant didziosios verzles :) gal duosi patarimu kokiu ? :)

Neprisijungęs Mecten

• Įrašai: 67
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #133: 2011 Gegužės 26, 23:35:47 »
patogiausias budas, pasidaryt rakta is 4-5 mm plokstes, arba su kaltuku bandyt atkalt palaikius diena stabdziu skystyje imerkta.

O jei ir tai nepades, kaip kazkada jau sakiau, pjukliuka i rankas ir pjauni salin :D galesiu pafotkint, kai busiu garaze, verzles sriegius is vidines puses ir kaip jie apsioksidave buvo "akmenukais"  :E

Neprisijungęs LENSeR

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #134: 2011 Gegužės 26, 23:46:47 »
nu nera jie taip uzpuve, uzrakinimo gaikes prasisuko be problemu, tik tos didziosios gal del to kad neturiu rakto didesnio, galas irgi prasisukinejo be problemu

Neprisijungęs Manvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #135: 2011 Gegužės 27, 09:22:29 »
as galvoju su rizaku pasildyti truputi, a su kuom sukai ? nes as turiu rakta mazesni jis man neuztelpa ant didziosios verzles :) gal duosi patarimu kokiu ? :)
Nu man dėdė suveikė iš darbo panašu raktą, biški per didelis buvo, bet atsukom vistiek  ;)

patogiausias budas, pasidaryt rakta is 4-5 mm plokstes, arba su kaltuku bandyt atkalt palaikius diena stabdziu skystyje imerkta.

O jei ir tai nepades, kaip kazkada jau sakiau, pjukliuka i rankas ir pjauni salin :D galesiu pafotkint, kai busiu garaze, verzles sriegius is vidines puses ir kaip jie apsioksidave buvo "akmenukais"  :E
Nu man irgi sakė stabdžiu skysti ir t.t. bet sakau solidolis ir pakaitini  :) taip lengvai atsisuko iškart, kad negalėjom patikėt, nes mum tas pats buvo, kad apatinė atsisuko lengvai, o viršutinės nėjo pajudint nei atkalt, dar ir "profam" vežėm, neatsuko  :V

Neprisijungęs LENSeR

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #136: 2011 Gegužės 27, 10:28:03 »
Nu man dėdė suveikė iš darbo panašu raktą, biški per didelis buvo, bet atsukom vistiek  ;)

O jei ir tai nepades, kaip kazkada jau sakiau, pjukliuka i rankas ir pjauni salin :D galesiu pafotkint, kai busiu garaze, verzles sriegius is vidines puses ir kaip jie apsioksidave buvo "akmenukais"  :E
Nu man irgi sakė stabdžiu skysti ir t.t. bet sakau solidolis ir pakaitini  :) taip lengvai atsisuko iškart, kad negalėjom patikėt, nes mum tas pats buvo, kad apatinė atsisuko lengvai, o viršutinės nėjo pajudint nei atkalt, dar ir "profam" vežėm, neatsuko  :V
a spyruokliu suspaudejus naudojot ?

Neprisijungęs Manvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #137: 2011 Gegužės 27, 12:19:22 »
Nenaudojom, įstatėm i spaustuvus visą coilą ir su ranka 3cm pakėlėm, užveržėm ta prasme :)

Neprisijungęs LENSeR

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #138: 2011 Gegužės 28, 02:50:33 »
ech matai pas mane jie jau masinoj sumontuoti tai sunkia viskas :) sien gala isidejau, suzemino gerai, bet ratas i spyruokle trinasi... kame saknys? galines asies gumos gal kokios isejusios ?

Neprisijungęs povilass

• Įrašai: 99
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #139: 2011 Gegužės 28, 11:25:49 »
Tai gal rato ET per didelis?

Neprisijungęs Manvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #140: 2011 Gegužės 28, 11:34:29 »
ech matai pas mane jie jau masinoj sumontuoti tai sunkia viskas :) sien gala isidejau, suzemino gerai, bet ratas i spyruokle trinasi... kame saknys? galines asies gumos gal kokios isejusios ?
Nu aš pats noriu dar priekį susižeminti kokiu centimetru, tai bandysim tą patį daryt ant mašinos įdomu kas išeis  ff Manau nekils problemų  :)

Neprisijungęs LENSeR

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #141: 2011 Gegužės 28, 12:04:57 »
Tai gal rato ET per didelis?
ET neturetu buti didelis, nes vienoj pusej viskas okey, kazkur vienas cm nuo rato spyruokle, o kita i rata atsiremusi :/

Neprisijungęs LENSeR

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #142: 2011 Gegužės 28, 16:56:38 »
ViskAs gerai pasirodo spyruokle kalta buvo apsukti reikejo :) na dbr gala sukisau atrodo kad butu pilna bulviu prikrauta :))))

Neprisijungęs Manvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #143: 2011 Gegužės 28, 17:36:08 »
ViskAs gerai pasirodo spyruokle kalta buvo apsukti reikejo :) na dbr gala sukisau atrodo kad butu pilna bulviu prikrauta :))))
Nu jo subinkratis  :-] Pas mane tas pats :D

Neprisijungęs LENSeR

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #144: 2011 Birželio 04, 00:08:05 »
some drop :D

kazinak

• Svečias
« Atsakymas #145: 2011 Birželio 04, 10:08:10 »
bulviu nusipirkai  :-]

Neprisijungęs skorpiona5

• Įrašai: 438
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #146: 2011 Birželio 04, 11:45:11 »
Lensai kada ratus tvarkysi ?  :-] Vaizdelis su ta poliruota ale "palange" nelabai ziurisi, vizualiai mazina ratlanki  (+)

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #147: 2011 Birželio 04, 13:42:57 »
Lensai kada ratus tvarkysi ?  :-] Vaizdelis su ta poliruota ale "palange" nelabai ziurisi, vizualiai mazina ratlanki  (+)
tai, kad nė velnio nemažina :D
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs skorpiona5

• Įrašai: 438
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #148: 2011 Birželio 04, 15:33:17 »
tai, kad nė velnio nemažina :D
Nu nezinau, as kai paziurejau 6 puslapio nuotraukas, tai atrodo pamazinti, gal per daug nupoliravo :D :D

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #149: 2011 Birželio 04, 21:31:52 »
Tai kad viskas ok su tuo poliravimu :V