Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: LENSeR Audi a4  (Skaityta 31228 kartus)

Neprisijungęs LENSeR

• Įrašai: 90
    • Žiūrėti profilį
Re: LENSeR Audi a4
« Atsakymas #125: 2011 Gegužės 27, 10:28:03 »
gal kas turit minciu kaip prasukti uzkirmijusia coilu gaike ? :)
Man tas pat buvo, aptepk solidolu ir gerai pakaitink, tik ne per daug, kad amortike tepalas neužvirtų :) Tikrai žinok iškarto atsisuko, su statybiniu fenų pakaitinus ;)
Tiesa ir coilai viens prie vieno kaip mano  ;)
as galvoju su rizaku pasildyti truputi, a su kuom sukai ? nes as turiu rakta mazesni jis man neuztelpa ant didziosios verzles :) gal duosi patarimu kokiu ? :)
Nu man dėdė suveikė iš darbo panašu raktą, biški per didelis buvo, bet atsukom vistiek  ;)

patogiausias budas, pasidaryt rakta is 4-5 mm plokstes, arba su kaltuku bandyt atkalt palaikius diena stabdziu skystyje imerkta.

O jei ir tai nepades, kaip kazkada jau sakiau, pjukliuka i rankas ir pjauni salin :D galesiu pafotkint, kai busiu garaze, verzles sriegius is vidines puses ir kaip jie apsioksidave buvo "akmenukais"  :E
Nu man irgi sakė stabdžiu skysti ir t.t. bet sakau solidolis ir pakaitini  :) taip lengvai atsisuko iškart, kad negalėjom patikėt, nes mum tas pats buvo, kad apatinė atsisuko lengvai, o viršutinės nėjo pajudint nei atkalt, dar ir "profam" vežėm, neatsuko  :V
a spyruokliu suspaudejus naudojot ?