Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Laimisirko A4 1.9tdi quattro  (Skaityta 442184 kartus)

Neprisijungęs sashoxx

• Įrašai: 2559
    • Žiūrėti profilį
Re: Laimisirko A4 B6 quattro
« Atsakymas #1050: 2014 Lapkričio 28, 22:05:05 »
turiu 4. nezinau ar veikia. jie su trumpu laideliu (koki 20cm) ir tulpe gale :think:

Neprisijungęs laimisirko

• Įrašai: 3001
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1051: 2014 Lapkričio 28, 22:10:36 »
reikia tokio

Neprisijungęs sashoxx

• Įrašai: 2559
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1052: 2014 Lapkričio 28, 22:12:35 »
nea, ne toks. viduriukas apvalus

Neprisijungęs Agidas

• Įrašai: 1308
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1053: 2014 Lapkričio 28, 22:46:00 »
Situs daviklius turi a4 b5/b6, passat b5, audi a8/d2, a6/c5. Ir kainuoja 30-50lt, lengviausia rasti nuo d2, jos dazniau ejo geru komplektaciju. Kuris daviklis veikia ar ne galima tikrint pagal caksejima is daviklio. Suzadinus juos jie sucaksi (pasitikrina distancija ) tik pamaciu kliuti daviklis caksi kuo arciau kliutis. Tokiu paprastu budu rankos ir ausu pagalba gali ivertinti kuris daviklis, ir ten kaisti nelabai kam yra  :think:

Neprisijungęs laimisirko

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1054: 2014 Lapkričio 28, 22:51:40 »
Situs daviklius turi a4 b5/b6, passat b5, audi a8/d2, a6/c5. Ir kainuoja 30-50lt, lengviausia rasti nuo d2, jos dazniau ejo geru komplektaciju. Kuris daviklis veikia ar ne galima tikrint pagal caksejima is daviklio. Suzadinus juos jie sucaksi (pasitikrina distancija ) tik pamaciu kliuti daviklis caksi kuo arciau kliutis. Tokiu paprastu budu rankos ir ausu pagalba gali ivertinti kuris daviklis, ir ten kaisti nelabai kam yra  :think:
na as tai nedurnas, pats nesuprantu kaip taip gaunasi, bet jau menesi net lyjant trys davikliai normaliai, o likes sausas, aplink ji buferis irgi ir taip kasdien, o del patikrinimo ciksint tai neisdegs, nes jie suveikia 1-2 sekundes, o tada ispejamasis ilgas signalas, kad kazkas netvarkoje...

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1055: 2014 Lapkričio 29, 08:42:56 »
Viduriukas ir viskas kitkas dzin. Esmė fiškėje.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1056: 2014 Lapkričio 29, 09:12:50 »
Viduriukas ir viskas kitkas dzin. Esmė fiškėje.

(-) Ne dzin, netgi labai skiriasi, kiti visai nedirba nors fiškė tokia pati.

na as tai nedurnas, pats nesuprantu kaip taip gaunasi, bet jau menesi net lyjant trys davikliai normaliai, o likes sausas, aplink ji buferis irgi ir taip kasdien, o del patikrinimo ciksint tai neisdegs, nes jie suveikia 1-2 sekundes, o tada ispejamasis ilgas signalas, kad kazkas netvarkoje...

Kad ilgas signalas, tai nereiškia , kad davikliai nedirba, su pirštu švelniai brauk ir pajusi kuris vibruoja, kuris ne. O , kad daviklis šiltų (-), čia jau greičiau nuo duslintuvo.

Neprisijungęs slam

• Įrašai: 1982
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1057: 2014 Lapkričio 29, 09:59:57 »
Kiek as ju keites, tai viduriukas apvalus ar rombas nesvarbu, visa esme fyskeje :)

Neprisijungęs laimisirko

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1058: 2014 Lapkričio 29, 11:51:50 »
aisku tiketina, kad ir nuo duslintuvo silumos , gal nera labai sandariai daviklis isikises, taip ir isdziusta aplink ta davikli :think:   reikes megint ar pajausiu ka nors  :bedantis:

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1059: 2014 Lapkričio 29, 13:05:03 »
(-) Ne dzin, netgi labai skiriasi, kiti visai nedirba nors fiškė tokia pati.

Tai nedirba ne nuo formos, o nuo nupezimo :) Aš visiškai nežiūriu į išorinę dalį, dedu bet kokius, svarbu pajungimas nesiskiria ir dar nėra buvę, kad blogai veiktų, apart to, kad išvis neveikia pats daviklis, jei jis miręs.

Neprisijungęs Agidas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1060: 2014 Lapkričio 29, 13:15:06 »
Visiska tiesa ka Only pasake, nesvarbu, kad pati sistema neveikia, davikliai caksi kaip mazos relytes, kelia ir vibracija.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1061: 2014 Lapkričio 29, 14:35:29 »
Aš geriau jaučiu ausį pridėjęs, labai puikiai tada diagnozuojasi :D

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1062: 2014 Lapkričio 29, 14:58:33 »
Nu kazkaip mam atrodo kad pas a8 lyg kitokie parktronikai buvo, nors gerai nzn. Pats sau keitaliojau tuos parktronikus jungiau ir apvaliu viduriu pabandyt viskas ok. Tai bentjai c5 reiskia esme yra tikrai fiskeje.
Jei nebutu orginaliu jauciu deciau parduotuvinius kokius brangesnius ir fsio. Nes tuos orginalius sujungt gi daugiau reikalu ir paskui jei pareina vienas ieskot per skelbimus. O anu i parde nuleki ir naujas iki 40lt
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Lapkričio 29, 15:00:23 sukūrė Karolis080 »

Neprisijungęs laimisirko

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1063: 2014 Lapkričio 29, 15:16:23 »
na apie parkronikus jau uzteks, situacija aiski, gali but kad tinka ir kiti, bet vistiek iskosiu tokio pacio kaip ir kiti, jei neislys originalas, pameginsiu nupirkt nauja koki neoriginalu :think:

o vat kitas klausimas, kazkada jau kazkur buvau klauses, bet niekas neatsake: kokia trukme deretu pasidaryt pakaitinimo zvakiu  per ziema? cia ant 2,5tdi  nes dabar pas mane programiskai  3,5sek. tai galvoju per tiek laiko jos net nespeja ikaist. Ir kiek laiko dega pas jus indikacine pakaitinomo zvakiu lempute skydelyje?  nes pas mane vos pora sekundziu  :think:

Neprisijungęs Agidas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1064: 2014 Lapkričio 29, 15:35:51 »
Tai, kad nustoja degt indikacine lempute tai nereiskia jog zvakes nustojo kaitint kolega :) uzgesusi lempute tau parodo, kad gali kurti, ir po izkurimo dar siek tiek pasildo. Zvakiu rele stovi virs vairuotojo koju, galima girdeti kada ji isijugia ir atsijungia.

Neprisijungęs laimisirko

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1065: 2014 Lapkričio 29, 15:52:16 »
Tai, kad nustoja degt indikacine lempute tai nereiskia jog zvakes nustojo kaitint kolega :) uzgesusi lempute tau parodo, kad gali kurti, ir po izkurimo dar siek tiek pasildo. Zvakiu rele stovi virs vairuotojo koju, galima girdeti kada ji isijugia ir atsijungia.
as sita zinau, bet su vcds ziurejau, aplamai ju trukme yra 3,5 sekundes, planavau pailgint, bet nezinau iki kiek yra normalu ja ilgint :think: o del reles, tai ji po kapotu, tai negirdesi jos ;) seip yra planuose reles profilaktinis keitimas, bet galbut neprireiks pailginus trukme :think:

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1066: 2014 Lapkričio 29, 16:17:45 »
tai kaip cia gaunasi nesvarbu ar +1 ar -10 vistiek pas tave 3.5sek dega?na pas mane kuo salciau tuo ilgiau

Neprisijungęs donce-zemaitis

• Įrašai: 645
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1067: 2014 Lapkričio 29, 16:20:09 »
as sita zinau, bet su vcds ziurejau, aplamai ju trukme yra 3,5 sekundes, planavau pailgint, bet nezinau iki kiek yra normalu ja ilgint :think: o del reles, tai ji po kapotu, tai negirdesi jos ;) seip yra planuose reles profilaktinis keitimas, bet galbut neprireiks pailginus trukme :think:

O tai blogai vedasi kad nori pailgint pakaitinima ?

Neprisijungęs laimisirko

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1068: 2014 Lapkričio 29, 16:30:43 »
tai kaip cia gaunasi nesvarbu ar +1 ar -10 vistiek pas tave 3.5sek dega?na pas mane kuo salciau tuo ilgiau
del sito nezinau, gal cia maksimaliai tik tiek padaryta, reikes dar paziurinet ten :think: suprantu, kad temperatura itakoja kaitinimo ilguma, bet nejaugi vcds tada jau rodo paskaiciuta laika pagal lauko temp. kazkaip nesitiki :think:

O tai blogai vedasi kad nori pailgint pakaitinima ?
negaliu pasakyt, kad blogai, jau trecia ziema ir viskas taip pat, nera buve, kad neuzkurciau, bet pagal mane tai lengviau turetu kurtis ir nesikratyt motoras uzsivedus :-/
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Lapkričio 29, 16:33:03 sukūrė laimisirko »

Neprisijungęs Nicotinas

• Įrašai: 288
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1069: 2014 Lapkričio 29, 16:53:27 »
Citata
  negaliu pasakyt, kad blogai, jau trecia ziema ir viskas taip pat, nera buve, kad neuzkurciau, bet pagal mane tai lengviau turetu kurtis ir nesikratyt motoras uzsivedus :-/
Su testeriu prasieik, gal ne visos pakaitinimo žvakės veikia, dėl to ir motoras kratosi.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1070: 2014 Lapkričio 29, 17:04:09 »
Įdomu būtų pamatyti, ką tu ten prailginsi  :-) , temperatūrinis ir ECU, tik jie nustato kiek šildyti.

Neprisijungęs laimisirko

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1071: 2014 Lapkričio 29, 17:41:56 »
na kad nebutu speliojimu, buvau katik lauke, prie -6,5 laipsnio laikas kaitinimo buvo 5,2 sekundes aisku pameginau truputeli pailgint, nezinau ar gavosi, nes buvau uzkures.
ilgint meginau taip : engine 01 ten login 12233 Adaptaptation group 12 - sumazini truputi esama skaiciu tada test - save isjungi degima. tada gryzti pakartodamas vel ta seka, bet as rezultato nebemaciau, nes buvau uzkures aisku nzn ar suveiks, bet tokia info radau nete :think:

gryztant prie parktroniku, tai apziurejau juos, dedant pirsta puikiai jauciasi vibracija daviklio viduje ir kas keisciausia neveikia butent tas daviklis kuris sakiau atrodo, kad kaista  :bedantis:

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1072: 2014 Lapkričio 29, 21:29:44 »
Sukeisk vietomis dačikus ir bus aišku, ar laidai, ar daviklis

Neprisijungęs Edis

• Įrašai: 222
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1073: 2014 Lapkričio 30, 13:12:25 »
Pas manes uzgesta zvakiu lempute, tada po keliu sek girdziu kaip rele sudirba ir kuriu:) gal rele nusprogus pas taves, kad jos negirdi;)

Neprisijungęs laimisirko

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1074: 2014 Lapkričio 30, 14:04:53 »
Pas manes uzgesta zvakiu lempute, tada po keliu sek girdziu kaip rele sudirba ir kuriu:) gal rele nusprogus pas taves, kad jos negirdi;)
jau girdziu, kai maga isjungiau pradejo girdetis :-]