Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Laimisirko A4 1.9tdi quattro  (Skaityta 442034 kartus)

Neprisijungęs laimisirko

• Įrašai: 3001
    • Žiūrėti profilį
Re: Laimisirko A4 B6 quattro
« Atsakymas #850: 2014 Gegužės 10, 18:50:55 »
gali buti, kol nebuvo perdazyti :think: tai tu ,Agidai, imk padangas, o as ratus, gi sakei ilgai ieskojai tokiu ismieru :bedantis: tik man idomu kodel niekas ju dar nenupirko, pardavime stovi jau kokius 2 men :-/

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #851: 2014 Gegužės 10, 18:52:22 »
ne visi tiek  :money:  turi ant ratu  :D

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #852: 2014 Gegužės 10, 21:00:23 »
Ratai gražūs, bet spalva tai tragiškai parinkta, plius padangų kitų reiktų. Aš irgi apie juos svarsčiau, bet perdažymas ir naujos padangos jau stiprokai atsistoja kaip už tokius ratus

Neprisijungęs Agidas

• Įrašai: 1308
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #853: 2014 Gegužės 10, 23:27:37 »
Kad jau turiu gumas visas po ~7mm, porai sezonu pakaks :)

Neprisijungęs laimisirko

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #854: 2014 Gegužės 11, 21:35:03 »
Evka atkalbejo :-] kai jau vargsiu su ratu mainymu, tai stengsiuos dar del rimtesniu (8-)

Neprisijungęs laimisirko

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #855: 2014 Gegužės 16, 13:32:17 »
klausimas b6 turetojams, ar jums ijungus ruko zibintus skydelyje uzsidega ruko zibintu lempute? nes siandien varant TA man tai pazymejo kaip smulku trukuma, visa laime ,kad nepaisant to praejau (8-)

Neprisijungęs Nicotinas

• Įrašai: 288
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #856: 2014 Gegužės 16, 13:54:40 »
klausimas b6 turetojams, ar jums ijungus ruko zibintus skydelyje uzsidega ruko zibintu lempute? nes siandien varant TA man tai pazymejo kaip smulku trukuma, visa laime ,kad nepaisant to praejau (8-)

Nzn, pas mane irgi b6, skydelyje niekas neuzsidega, ijungus priesrukinius,  TA variau pries pusmeti, nieks nieko nesake :think: Netgi idomu, kaip atrodo skydelyje priesrukiniu lempute (H-)

Neprisijungęs PSSHHH

• Įrašai: 2222
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #857: 2014 Gegužės 16, 14:20:05 »
Skydelyje? Taigi ant sviesu jungiklio uzsidega, nugrybavo biski :think:

Neprisijungęs laimisirko

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #858: 2014 Gegužės 16, 14:48:44 »
netikras pavojus :bedantis: atrasta beda, ant sviesu jungiklio yra uzdetas kitaiskas dangtelis nepralaidus sviesai, todel niekas ir nesviete, reikes dabar susirast normalu :V

Neprisijungęs laimisirko

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #859: 2014 Birželio 09, 20:22:18 »
Biski sen biski ten :bedantis:

upload images free

Beto nupirktas penktas ratas i zapaske, busiu truputi sukeles komplekto kaina, nes dabar ji sudarys 5 vienodi  ratai (8-)

pic upload

Ir jei ka nors domina, galeciau perleist savo buvusia zapaske, S6 r17 idealus kaltinis ratas 8j et 35 su apynauje padanga arba  priglausciau jei kas turite parduot tokius 3 arba 4 ratus (+)

upload a picture

Neprisijungęs Agidas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #860: 2014 Birželio 10, 07:50:22 »
Sita labai graziai atsipoliruoja kaip ir FAT FIVE  (+)

Neprisijungęs laimisirko

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #861: 2014 Birželio 19, 18:18:48 »
po daug vargo ir nervu  kainavusiu pakabos bilduko paiesku, pagaliau rasta beda ir ispresta ff (aa) pasirodo surinkinejant coilus, kazkas amortizatoriaus stoko virsuje neuzdejo tos taip reikalingos poverzles, ko pasekoje vaziuojant per didesnes duobes jautesi bildejimas labai panasus i pasibaigusi sarnyra, del sitos apgaules  apimtas sielvarto pakeiciau ir pakabos daliu, kurios dar buvo neblogos  :bedantis: beto pakeistos ir amortizatoriaus apsaugines gumos i originalias, nes tos kurias prideda prie coilu, nei sis nei tas
Beto i prieki sudetos naujos aliumines 16mm rastafkes, nupiktos po 39 lt :smoke:
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Birželio 19, 18:59:37 sukūrė laimisirko »

Neprisijungęs Agidas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #862: 2014 Birželio 19, 19:34:03 »
pasirodo surinkinejant coilus, kazkas amortizatoriaus stoko virsuje neuzdejo tos taip reikalingos poverzles, ko pasekoje vaziuojant per didesnes duobes jautesi bildejimas labai panasus i pasibaigusi sarnyra
As irgi turejau sia beda su poverzle :D
vaziuojant per didesnes duobes

Neprisijungęs laimisirko

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #863: 2014 Birželio 19, 19:35:48 »
bet tai kas galejo zinot, kad jos nebus :-( tipo jei prie coilu neprideta, tai jos ir nereikia, gelezine logika  :-]

Neprisijungęs Agidas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #864: 2014 Birželio 19, 19:38:48 »
bet tai kas galejo zinot, kad jos nebus :-( tipo jei prie coilu neprideta, tai jos ir nereikia, gelezine logika  :-]
as irgi maniau jei prie coilu nebuvo tai ir nereik, klydau :bedantis:

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #865: 2014 Birželio 19, 21:08:58 »
po daug vargo ir nervu  kainavusiu pakabos bilduko paiesku, pagaliau rasta beda ir ispresta ff (aa) pasirodo surinkinejant coilus, kazkas amortizatoriaus stoko virsuje neuzdejo tos taip reikalingos poverzles, ko pasekoje vaziuojant per didesnes duobes jautesi bildejimas labai panasus i pasibaigusi sarnyra, del sitos apgaules  apimtas sielvarto pakeiciau ir pakabos daliu, kurios dar buvo neblogos  :bedantis: beto pakeistos ir amortizatoriaus apsaugines gumos i originalias, nes tos kurias prideda prie coilu, nei sis nei tas
Beto i prieki sudetos naujos aliumines 16mm rastafkes, nupiktos po 39 lt :smoke:

Hm, papasakok plačiau. Pas mane irgi lengvas bildukas, irgi viskas super ok, bet garsas yra. Ar tą poveržlę pamatyti įmanoma tik amortiką išlupus?

Neprisijungęs laimisirko

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #866: 2014 Birželio 19, 21:23:33 »
jo, pamatysi tik amortika isemes, sita povezle yra pries atramine guma, kai jos nera, amortiko stokas i viena puse yra nelaikomas ir dauzosi kaip ismano, o vaziuojant geru keliu praktiskai nieko nesijaucia.
Nupiesiau foto kurioje vietoje ji turi buti, tada virs jos dedasi atramine ir prisiverzia

how to take a screen shot
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Birželio 19, 21:26:04 sukūrė laimisirko »

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #867: 2014 Birželio 19, 21:43:59 »
Bleha, teks imti lauk ir patikrinti :V Man jaučiasi tik per itin nedideles duobeles ir tuo metu, kai ratas krenta į duobę. Daugiau ne. Bet man tik dešinėje pusėje. :E
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Birželio 19, 21:47:25 sukūrė Evka »

Neprisijungęs laimisirko

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #868: 2014 Birželio 19, 21:50:59 »
Bleha, teks imti lauk ir patikrinti :V Man jaučiasi tik per itin nedideles duobeles ir tuo metu, kai ratas krenta į duobę. Daugiau ne. Bet man tik dešinėje pusėje. :E
na kol neisitikinsi negalesi but ramus :D  man tai tik vairuotojo puseje jautesi :think:

Neprisijungęs byfo

• Įrašai: 1967
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #869: 2014 Birželio 19, 21:57:42 »
laimi yra sklebliu.lt s-line apacia imk :-)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #870: 2014 Birželio 19, 22:00:29 »
na kol neisitikinsi negalesi but ramus :D  man tai tik vairuotojo puseje jautesi :think:

Sėdžiu darbe ir galvoju, kad ryt nieko neveiksiu bent vieną dieną. Pyst ir čia parašai tu apie tą veržlę. Ačiū už sugadintą ryt dieną :E :D

Neprisijungęs laimisirko

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #871: 2014 Birželio 19, 22:04:01 »
laimi yra sklebliu.lt s-line apacia imk :-)
sakai tebera? nerandu as

Neprisijungęs laimisirko

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #872: 2014 Birželio 19, 22:08:36 »
Sėdžiu darbe ir galvoju, kad ryt nieko neveiksiu bent vieną dieną. Pyst ir čia parašai tu apie tą veržlę. Ačiū už sugadintą ryt dieną :E :D
prasom :bedantis: mane seniai kamavo sita mintis, reikejo tik prisiruost, tai kokios trys valandos ir atlikta, aisku yra ir teigiama puse, kad nespeja tas ilgasis varztas oksiduotis laikantis virsutinius sarnyrus:D

Neprisijungęs RedLine

• Įrašai: 918
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #873: 2014 Birželio 19, 22:23:30 »
Apie kuria cia verzle kalbat. pats savaitgali galvoju det coilus perspekit kad nereiktu iseminet :D :V

Neprisijungęs laimisirko

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #874: 2014 Birželio 19, 22:27:34 »
Apie kuria cia verzle kalbat. pats savaitgali galvoju det coilus perspekit kad nereiktu iseminet :D :V
na aukskciau esam viska apsnekeje, bet jei sudesi viska kaip buvo pries tai originaliems, tai bus viskas gerai(y)