o apie šikną, pvz įkali ir aš esu ant tiek durnas, kad man nepatinki, pateikių duomenys tavo draudimui, kad įtariu jog tu esi padaręs automobiliui esminių pakeitimų ir tada prasideda, draudimas tavo pradeda tave kratyti, kad iš tavęs žalą išieškoti
biškiu nesamonė, bet sakykim OK, pateiki, bet tai
kas susimoka už tuos 'kratymus' jei sakykim iki to daeina; o ir jei jau daėjo ir nuėjo, kaip tada jei paaiškėja kad viskas OK su tais stabdžiais, net nesakau kad geriau nei reikia
Pvz vokiečiuose tokie dalykai eina po TUV sertifikacija, daug aftermarket stabdžių sistemų išleidžia pinigų TUV ir kitiems sertifikatams
Tikrai taip, aftemarket yra viena, o čia šiuo konkrečiu atveju prisiknista prie to pačio gamintojo didesnių, atitinkamai brangesnių ir atitinkamai geresnių stabdžių, kuriuos galėtum jei tais metais jau ėjo, užsisakyt iš karto perkant naują mašiną. Tikrai žinau kad galima užsisakyt kad ir didžiausius RS stabžius ant silpniausio zyzelio net jei to kataloge ir nėra. Kaina tik kinta smarkiai už nestandartinius užsakymus.
Šiaip manau, kad nereikia iš šūdo spaust vaško ir nevaidint protingesnių už gamintoją. Palikykim visi savo mašinas bent tvarkingas kad būtų kaip iš gamyklos, tai jau bus gerai.
Tik asmeninė nuomonė čia.
Galiu sutikt jei mašina apynaujė, bet jei ji na 20+ metų, techniniai sprendimai yra pasistumėję į priekį, stabdžių srityje taip pat
Arba kaip kad ir minėta dėl ratlankių, jau tokių pat išmatavimų neoriginalūs na tikrai dažniausiai būna sunkesni, kas tikrai prailgina stabdymo kelią, o ką bekalbėt kai populiaru arba vos ne būūūūtina yra dar didesnius susidėt nei gamintojo numatyta net nebuvo, a, ka į tai galima pasakyt