Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Laimisirko A4 1.9tdi quattro  (Skaityta 441181 kartus)

Neprisijungęs laimisirko

• Įrašai: 3001
    • Žiūrėti profilį
Re: Laimisirko A4 B6 quattro
« Atsakymas #1850: 2017 Sausio 30, 19:11:57 »
Man dar del tu keliu eismo ivykiu idomu.

Jei kali i sikna, tai ner diskusiju, kaltas vienu ir kitu atveju.
O kada nesi kaltas, tai nejau teismas logiskai neatsizvelgs i aplinkybes?

Neleistina modifikacija su zibintais - ok, taves galejo nepamatyti nes netinkamai sviecia.
Koks niuansas su stabdziais? Kiek tai itakos turejo eismo ivykiui? Ar istiesu atliekama detali ekspertize visu stabdziu disku matmenu?
Manau max gal tikrintu efektyvuma ir galbut ar nesimato tvirtinimu pakeitimu. Kazkaip nezinau kiek cia yra realybes kiek lazdos perlenkimas..

Ir bendru atveju ar kaltas lieki jei tau kale i sikna, o tu be tech? Nezinau taisykliu.
Gal kaltas anas, nebent irodo tarkim kad stopai nedege, o tu gauni bauda kad be tech esi. Ar bendru atveju visada kaltas, kaip girtas/nesitikrinantis?

kai ikala i sikna, jau betkokiu atveju atsitrenkes yra kaltas, nesvarbu ar tu su rs6 stabdziais, ar girtas ar dar koks, atstumo nesilaikymas ir viskas, niekas neliepe vaziuot i sikna isikibus, nebent koks erelis megintu pries veja papust ir tai jam nesigautu :think:

Neprisijungęs testosteronas

• Įrašai: 639
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1851: 2017 Sausio 30, 19:15:42 »
Geresnės nei gamyklinės charakteristikos yra BLOGAI?!.
Sutinku, kai pabloginamos ar "prichaltūrinta".
Slashas "užlenkė" konkrečiai...
VAG nuo kokių 1998m nebededa vienos diafragmos stabdžių stiprintų, o dvigubos diafragmos ir pagr. cilindro sistemos su tais pačiais parametrais eina ir S modeliams,
Kas jau kas, o stabdžiai niekada nebus PERGERI.
Neretai Facelift modeliai gauna didesnius stabdžius, bet realiai visi agregatai lieka tų pačių charakteristikų. Nelogiška būtų piktai žiūrėti į preFacelift su Facelift stabdžiais.
« Paskutinį kartą keitė: 2017 Sausio 30, 19:19:14 sukūrė testosteronas »

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
Laimisirko A4 B6 quattro
« Atsakymas #1852: 2017 Sausio 30, 19:18:48 »
Man dar del tu keliu eismo ivykiu idomu.

Jei kali i sikna, tai ner diskusiju, kaltas vienu ir kitu atveju.
O kada nesi kaltas, tai nejau teismas logiskai neatsizvelgs i aplinkybes?

Neleistina modifikacija su zibintais - ok, taves galejo nepamatyti nes netinkamai sviecia.
Koks niuansas su stabdziais? Kiek tai itakos turejo eismo ivykiui? Ar istiesu atliekama detali ekspertize visu stabdziu disku matmenu?
Manau max gal tikrintu efektyvuma ir galbut ar nesimato tvirtinimu pakeitimu. Kazkaip nezinau kiek cia yra realybes kiek lazdos perlenkimas..

Ir bendru atveju ar kaltas lieki jei tau kale i sikna, o tu be tech? Nezinau taisykliu.
Gal kaltas anas, nebent irodo tarkim kad stopai nedege, o tu gauni bauda kad be tech esi. Ar bendru atveju visada kaltas, kaip girtas/nesitikrinantis?
Yra niuansų kai avarija yra ginčytina, pvz sankryža ar dar kas, va tada ieškoma kabliukų ir draudimo įmonės tikrai nėra suinteresuotos mokėti ;) o apie šikną, pvz įkali ir aš esu ant tiek durnas, kad man nepatinki, pateikių duomenys tavo draudimui, kad įtariu jog tu esi padaręs automobiliui esminių pakeitimų ir tada prasideda, draudimas tavo pradeda tave kratyti, kad iš tavęs žalą išieškoti ;)
Pvz vokiečiuose tokie dalykai eina po TUV sertifikacija, daug aftermarket stabdžių sistemų išleidžia pinigų TUV ir kitiems sertifikatams ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2017 Sausio 30, 19:23:49 sukūrė slashas »

Neprisijungęs testosteronas

• Įrašai: 639
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1853: 2017 Sausio 30, 19:43:43 »
Yra niuansų kai avarija yra ginčytina, pvz sankryža ar dar kas, va tada ieškoma kabliukų ir draudimo įmonės tikrai nėra suinteresuotos mokėti ;) o apie šikną, pvz įkali ir aš esu ant tiek durnas, kad man nepatinki, pateikių duomenys tavo draudimui, kad įtariu jog tu esi padaręs automobiliui esminių pakeitimų ir tada prasideda, draudimas tavo pradeda tave kratyti, kad iš tavęs žalą išieškoti ;)
Pvz vokiečiuose tokie dalykai eina po TUV sertifikacija, daug aftermarket stabdžių sistemų išleidžia pinigų TUV ir kitiems sertifikatams ;)

Praktiškai gali prisi3.1415st net ir prie stabdžių diskų, kaladėlių, suportų, kreipiančiųjų būklės (surūdiję ar panašiai) ir t.t. Pasaka be galo...
Draudimas taip pat nesuinteresuotas susimokėti ir bylinėjimosi išlaidas už abi šalis.
Kas yra logiška, yra nenuginčijama.

Neprisijungęs laimisirko

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1854: 2017 Sausio 30, 19:44:00 »

ne Vokietijoj gyvenam ir niekas ekspertizes kaip kobra 11   nedarys, kol ko nors neuzmusi ar dar kokiu isskirtiniu atveju, kitas dalykas, OEM stabdziu sistema tikrai palenda po visais TUV sertifikatais (y)

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1855: 2017 Sausio 30, 21:49:32 »
Na čia pilstymas iš tuščio į kiaurą, jei tau gerai imi ir darai ;)

Neprisijungęs Vytkė

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1741
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1856: 2017 Sausio 30, 21:58:10 »
Šiaip manau, kad nereikia iš šūdo spaust vaško ir nevaidint protingesnių už gamintoją. Palikykim visi savo mašinas bent tvarkingas kad būtų kaip iš gamyklos, tai jau bus gerai. :) Tik asmeninė nuomonė čia. :) 

Neprisijungęs Eligijus32

• Įrašai: 175
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1857: 2017 Sausio 30, 23:03:53 »
Šiaip manau, kad nereikia iš šūdo spaust vaško ir nevaidint protingesnių už gamintoją. Palikykim visi savo mašinas bent tvarkingas kad būtų kaip iš gamyklos, tai jau bus gerai. :) Tik asmeninė nuomonė čia. :)
Tai jei taip mastai kam dedi ratlankius neorginalius ir panašiai.

Neprisijungęs Poderis

• Įrašai: 1217
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1858: 2017 Sausio 30, 23:13:59 »
Nezinau, as tai kitokiu tarptautiniu forumu nuotaikom gyvenu :D ten kazkaip labiau palaiko ir motyvuoja. As tai tik uz. Laimi daryk, bandyk ir sekmes. Tik idomiau stebet ir bus naudingu praktiniu ziniu. Sekmes!
Ir svarbiausia nepamirsk foto :H

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1859: 2017 Sausio 30, 23:14:53 »
Aš pritariu ;)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1860: 2017 Sausio 30, 23:30:17 »
o apie šikną, pvz įkali ir aš esu ant tiek durnas, kad man nepatinki, pateikių duomenys tavo draudimui, kad įtariu jog tu esi padaręs automobiliui esminių pakeitimų ir tada prasideda, draudimas tavo pradeda tave kratyti, kad iš tavęs žalą išieškoti ;)
biškiu nesamonė, bet sakykim OK, pateiki, bet tai kas susimoka už tuos 'kratymus' jei sakykim iki to daeina; o ir jei jau daėjo ir nuėjo, kaip tada jei paaiškėja kad viskas OK su tais stabdžiais, net nesakau kad geriau nei reikia  :) ;)

Tikrai taip, aftemarket yra viena, o čia šiuo konkrečiu atveju prisiknista prie to pačio gamintojo didesnių, atitinkamai brangesnių ir atitinkamai geresnių stabdžių, kuriuos galėtum jei tais metais jau ėjo, užsisakyt iš karto perkant naują mašiną. Tikrai žinau kad galima užsisakyt kad ir didžiausius RS stabžius ant silpniausio zyzelio net jei to kataloge ir nėra. Kaina tik kinta smarkiai už nestandartinius užsakymus.

Galiu sutikt jei mašina apynaujė, bet jei ji na 20+ metų, techniniai sprendimai yra pasistumėję į priekį, stabdžių srityje taip pat  ;)

Arba kaip kad ir minėta dėl ratlankių, jau tokių pat išmatavimų neoriginalūs na tikrai dažniausiai būna sunkesni, kas tikrai prailgina stabdymo kelią, o ką bekalbėt kai populiaru arba vos ne būūūūtina yra dar didesnius susidėt nei gamintojo numatyta net nebuvo, a, ka į tai galima pasakyt  :bedantis: 8:8

Neprisijungęs laimisirko

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1861: 2017 Sausio 31, 21:00:22 »
jei kam reikia 312mm apynauju disku su superinem kaladelem uz gera kaina PM (y) (keiciu, nes dedu didesnius stabdzius, nes mazi per gerai stabdo  :-])

Neprisijungęs Julio Cezar

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1862: 2017 Sausio 31, 21:12:28 »
jei kam reikia 312mm apynauju disku su superinem kaladelem uz gera kaina PM (y) (keiciu, nes dedu didesnius stabdzius, nes mazi per gerai stabdo  :-])
užsiėmi nelegalia veikla.. :-]

Neprisijungęs laimisirko

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1863: 2017 Sausio 31, 21:15:34 »
užsiėmi nelegalia veikla.. :-]

jei kas nori irgi nusizengt istatymams galiu parduot su visais suportais, susimesit didesnius :goodboy: (8-)

Neprisijungęs Poderis

• Įrašai: 1217
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1864: 2017 Sausio 31, 21:47:27 »
Kadangi aš dar legalas, tai 312 čia dar ant stockinių išmierų? :smoke:
Blemb.. pas mane atvažinėti gal pora metų tik diskai. Bet kainą papiešk į PM. Mažu sudurniuosiu ateičiai atsidėt :-( :-]

Neprisijungęs laimisirko

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1865: 2017 Sausio 31, 21:59:27 »
Kadangi aš dar legalas, tai 312 čia dar ant stockinių išmierų? :smoke:
Blemb.. pas mane atvažinėti gal pora metų tik diskai. Bet kainą papiešk į PM. Mažu sudurniuosiu ateičiai atsidėt :-( :-]

jo 312mm eina standartas ant 2,5tdi priekyje, 255mm galas (y) papiesiu

Neprisijungęs Karis

• Įrašai: 1938
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1866: 2017 Sausio 31, 23:11:25 »
jei kam reikia 312mm apynauju disku su superinem kaladelem uz gera kaina PM (y) (keiciu, nes dedu didesnius stabdzius, nes mazi per gerai stabdo  :-] )
papiesk ir man kaina

Neprisijungęs laimisirko

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1867: 2017 Vasario 01, 19:56:57 »
Darbai po truputi juda, diskai kokybiskai nuslifuoti (y)

Neprisijungęs concorde

• Įrašai: 511
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1868: 2017 Vasario 01, 20:45:38 »
Cia ant stakliu slifuota ?

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1869: 2017 Vasario 01, 21:14:51 »
kiek mm liko ?

Neprisijungęs laimisirko

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1870: 2017 Vasario 01, 21:23:45 »
slifuota ant spec. stakliu stabdziams, galas liko beveik 12mm is 12, priekis liko 28 is 30, pries tai buvo29mm. nes priekis buvo biskeli susikraipes, tai  tiesinant suploneja daugiau kaip suprantu  (y)

Neprisijungęs Julio Cezar

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1871: 2017 Vasario 01, 21:37:34 »
Geriausias tekinimas yra kai tekina ant stebulės. Bet tikėkimės bus gud! (y)

Neprisijungęs laimisirko

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs sashoxx

• Įrašai: 2559
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1873: 2017 Vasario 02, 01:56:26 »
a ne  riba jau 28mm priekiui? tie kur atsiuntei man su suportais jau 25mm buvo :-] del to turbut ir buvo susigarbanave

Neprisijungęs laimisirko

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1874: 2017 Vasario 02, 07:06:17 »
a ne  riba jau 28mm priekiui? tie kur atsiuntei man su suportais jau 25mm buvo :-] del to turbut ir buvo susigarbanave
  28 yra rekomenduojama gamintojo, bet jei viskas tvarkoj galima ir daugiau naudot, ten kur buvo 25mm matomai megino sutvarkyt  ta musima, bet nepadejo ir tiek nutekinus :think: