Aš vis galvoju galvoju plaut , bet bijau , kad po to neužvesiu , bet kodėl taip galvoju tai nežinau
As ploviau ir galvos nesukau svarbu ant paskirstytojo nevaryt per daug ir viskas. Bet poto kai garvezys garavo koki pusvalandi Kz ant benzo vazinesi? kodel jamsi lauk dujine? Ciaudo?
o kiek srebia? As pries 7m kai turejau tokios pat spalvos kai tavo tik veliuras. Tai duju nuo 12, 15 vidurkis, bet spriegdavo kai ignybta i uzpakali. Ir buvo BRC reduktorius turbinis.
pas mane man rodos buvo pakeltas slegis tai kol turba neuzpusdavo ir kai sliekas budavo, o ne silke .O kai uzpusdavo atrodydavo, kad nuo asfalto pakilsi nes priekis uzsiriesdavo i virsu.
kam ta antra propkė ant langų apiplovimo bakelio?
rubiroida specialiai laistai benzu, kad geriau po to liptu? turetu rasyt ant filtro gamybos metus
va va butent taip ir darysiu nes sakau priprates buvau nubaust mafija ,o dabar nifiga :-(ateis pavasary ir mano dienos
tai kad puse nuo sankrizos pakylanciu visokius 1.9, 2.5 grezia, o is ju rimciausi buna su zemirkem 330d, tai manau pakelto slegio bus sociai
o tai tai iseina 330 su 150kw jau nevaziuoja senoka jau masina ir variklio modifikacija jau biski nebe ta baudimams.