nieko,tuoj zmona prades siulyt man jau 5 metus ivairus zmones zyzia smegeni,paskutinis ju - zmona
Citata iš: quattre 2009 Rugpjūčio 11, 11:00:52 nieko,tuoj zmona prades siulyt man jau 5 metus ivairus zmones zyzia smegeni,paskutinis ju - zmona pakolkas zyzia dar, kad neparduociau gal persigalvos
tau gerai
Citata iš: kuzma 2009 Rugpjūčio 11, 20:26:51 tau gerai reik is anksto zinot su kuo susidet
vyrai, tam yra vedybinės sutartys reikėjo įrašyt kad zylas bus šeimos narys
Citata iš: vienzo3b 2009 Rugpjūčio 12, 12:14:18 vyrai, tam yra vedybinės sutartys reikėjo įrašyt kad zylas bus šeimos narys vo cia protingai, seimos auto seimos narys, cia nebutinai zylas, galima su betkokia auto pritaikyt sutarti sitokia mano draugas pasirase vadybine sutarti kad 1 kart per savaite jis vaziuos i medziokle... rode man ja su abieju parasais
vo cia protingai, seimos auto seimos narys, cia nebutinai zylas, galima su betkokia auto pritaikyt sutarti sitokia mano draugas pasirase vadybine sutarti kad 1 kart per savaite jis vaziuos i medziokle... rode man ja su abieju parasais
Citata iš: Sintetic 2009 Rugpjūčio 12, 13:02:58 vo cia protingai, seimos auto seimos narys, cia nebutinai zylas, galima su betkokia auto pritaikyt sutarti sitokia mano draugas pasirase vadybine sutarti kad 1 kart per savaite jis vaziuos i medziokle... rode man ja su abieju parasais nu cia, tai nei juoktis nei verkt
čia jaučiu visiems kas a200 turi artimieji parduot liepia
as pasakiau,kad apsizenijau su ja ir ji mano antra zmona
Kazkaip net neatrodo, kad reiketu zemint..... Geras