Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kuzmos Audi A6 (c6)  (Skaityta 184890 kartus)

Neprisijungęs a200

• Įrašai: 1765
    • Žiūrėti profilį
dedi turbo, meti dujas lauk ir problemu nera :D

Neprisijungęs kuzma

• Įrašai: 1508
    • Žiūrėti profilį
Kuzma , gal žinai dujininką kur man galėtų kada nors man pakeitus variklį (iš 2.3 į 2.2turbo) tiesiog viską perjungt , sureguliuot ten pajungęs kompą ir kad paskui nebūtų problemų TA?  8:8
zinau,kai reikes kreipkis  (h)

Neprisijungęs kuzma

• Žiūrėti profilį
Nu joa, žiūrėk tada, kad interkulerio neištaškytum. Buvau čia skaitęs, kad turbinkėm dujos nelabai. Nebent ten kažkaip kitaip pajungus gyvena. Arba tiesiogines dujas, jei yra galimybė  (h)
pas mane su dujom tiesioginem ir nieks nieko neistaske  :) su paprastom nesugyvena,tas tiesa  :V
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Birželio 23, 12:49:31 sukūrė kuzma »

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 2328
    • Žiūrėti profilį
Nu joa, žiūrėk tada, kad interkulerio neištaškytum. Buvau čia skaitęs, kad turbinkėm dujos nelabai. Nebent ten kažkaip kitaip pajungus gyvena. Arba tiesiogines dujas, jei yra galimybė  (h)
pas mane su dujom tiesioginem ir nieks nieko neistaske  :) su paprastom nesugyvena,tas tiesa  :V
4 metai eksploatacijos...is pradziu su standartiniu kompu,paskui su cipintu. Sove viena karta - del mano paties neapsiziurejimo - patrauke oro per kiaura slanga. Pasekmes - dar labiau itrukusi guma,kuria uz 50lt pakeiciau :) viskas priklauso nuo irangos suderinamumo, o ne nuo legendu :D sudarankiam gi reikia pasiteisint kazkaip :-]

Neprisijungęs kuzma

• Žiūrėti profilį
4 metai eksploatacijos...is pradziu su standartiniu kompu,paskui su cipintu. Sove viena karta - del mano paties neapsiziurejimo - patrauke oro per kiaura slanga. Pasekmes - dar labiau itrukusi guma,kuria uz 50lt pakeiciau :) viskas priklauso nuo irangos suderinamumo, o ne nuo legendu :D sudarankiam gi reikia pasiteisint kazkaip :-]
o,pas tave netiesiogines?

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
o,pas tave netiesiogines?

buvo ;) pakeitus motora jau nepajunginejau :) taip,buvo antros kartos bezdalas :D beje,ekonomiskas ir be didesniu priciudu :)

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
su paprastom nesugyvena tik oro srauto matuokle :D
buvo ;) pakeitus motora jau nepajunginejau :) taip,buvo antros kartos bezdalas :D beje,ekonomiskas ir be didesniu priciudu :)
palauk, pas tave zyle dujos stovi? kokios?  :V

Neprisijungęs kuzma

• Žiūrėti profilį
cia siaip  :)

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
su paprastom nesugyvena tik oro srauto matuokle :D
palauk, pas tave zyle dujos stovi? kokios?  :V
taigi rasau - buvo ;) antros kartos BRC - paprastos slangines su reguliavimu per zonda :)

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16828
    • Žiūrėti profilį
Va va, pas quattro manau pirmos kartos dujos stovi, taip kad zymiai didesne tikimybe jog bus hujakst dujom :D O tiesiogines istatyt tik i 3b galima, taigi arba montuot antra karta arba... :V Blogai vienu zodziu :D
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3672
    • Žiūrėti profilį
Va va, pas quattro manau pirmos kartos dujos stovi, taip kad zymiai didesne tikimybe jog bus hujakst dujom :D O tiesiogines istatyt tik i 3b galima, taigi arba montuot antra karta arba... :V Blogai vienu zodziu :D
O pirmos yra kokios? Pas mane jas pajungia per kažkokį lambda kontrolerį prie kompo , tai gal jau nebus pirmos kartos :D

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį
jei per lambda tai normalios ir sugyvens su 2.2T. pas mc2 tokios pat stovejo, bėdų nebuvo, pas mane stovi be liambda zondo ir viskas gerai, svarbu uždegimas ir sureguliavimas teisingas ;)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
jei per lambda tai normalios ir sugyvens su 2.2T. pas mc2 tokios pat stovejo, bėdų nebuvo, pas mane stovi be liambda zondo ir viskas gerai, svarbu uždegimas ir sureguliavimas teisingas ;)
Super , belieka laikyt špygas , kad tas variklis bus vertas grieko , nes žalia šviesa kaip ir dega  :G

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16828
    • Žiūrėti profilį
Jo, sitos antos kartos dujos (+)
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs kuzma

• Žiūrėti profilį
sen susisuko "faini" skaiciai  :P

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
sen susisuko "faini" skaiciai  :P
O vargeli... :D Gražu , bet šiaip širdyje... :D

Neprisijungęs vienzo3b

• Įrašai: 1750
    • Žiūrėti profilį
blyn, pamiršau spydą atsukt  :-]

p.s. nemanau kad ten originalas, nes radau pilną bagažynę kitų spydikų  :)

Neprisijungęs kuzma

• Žiūrėti profilį

nu tai biski ramiau,gal maziau prabegus siek tiek nors kas cia zino  :V

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį

nu tai biski ramiau,gal maziau prabegus siek tiek nors kas cia zino  :V
em...drysciau manyt kad tiek ir gali buti :D nes masina tai praktiskai nuo 0 buvo perrinkta. Na jei ir 50k km maziau butu,vistiek ok :) normali zyliausko rida. Per metus gaunasi normalus 22 tukstanciai km (+)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
jei pas mane 250 t. km tai zylui ji skaitos maža?

Neprisijungęs kuzma

• Žiūrėti profilį
normali  :V

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
nu tai skaiciuok. Jei masinai 20 metu,reiskias ji vaziavo ~12.5 gabalo per metus,o tai nera labai intensyvus eksploatavimas :V

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
Èia yra sunki tema, nes zylas tai ne golfas 1,8 - na tipo zylui palyginus daug priklauso nuo to KAIP jis buvo eksploatuotas, o golfas tai arba 800eur kainuos arba lievesnis 700eur. O zyls tiek pat km nuvaręs gali ir 1000eur ir 5000eur kainuot, dėl to rida jame nėra labai įtakingas faktorius sakyčiau, eksploatacija labiau svarbu

Neprisijungęs mc2

• Įrašai: 1827
    • Žiūrėti profilį
Èia yra sunki tema, nes zylas tai ne golfas 1,8 - na tipo zylui palyginus daug priklauso nuo to KAIP jis buvo eksploatuotas, o golfas tai arba 800eur kainuos arba lievesnis 700eur. O zyls tiek pat km nuvaręs gali ir 1000eur ir 5000eur kainuot, dėl to rida jame nėra labai įtakingas faktorius sakyčiau, eksploatacija labiau svarbu

ir šeimininko požiūris į mašiną. Vienas gali mylėti tvarkis ir prižiūrės kaip priklauso, o kitam tokia mašina reikalinga nes talpi daug cigarečių telpa,nes Q ir galinga nuo policijos lengviau pabėgti :D

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį
toks kur cigarečių daug talpina dažniausiai kaip donorai sueina  :D