Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kuzmos Audi A6 (c6)  (Skaityta 184923 kartus)

Neprisijungęs owas

• Įrašai: 2952
    • Žiūrėti profilį
O koks čia auksarankis su medvaržčiais apdailos juosteles prisuko? :D Ai ir quattro ženkliuka būtinai reik užsidėt  (+)

Neprisijungęs kuzma

• Įrašai: 1508
    • Žiūrėti profilį
O koks čia auksarankis su medvaržčiais apdailos juosteles prisuko? :D Ai ir quattro ženkliuko būtinai reik užsidėt  (+)
turbut tas pats kuris lakavo  :D

Neprisijungęs mc2

• Įrašai: 1827
    • Žiūrėti profilį
keisk numeri i siuolaikini, rimciau atrodys, o ne kaip 100 metu lietuvoj drosta :D

Neprisijungęs kuzma

• Žiūrėti profilį
siuolaikinis tai cia koks kur apziuros lipdukas kairei pusei buna? man netrukdo ir sitie  :)

Neprisijungęs a200

• Įrašai: 1765
    • Žiūrėti profilį
siuolaikinis tai cia koks kur apziuros lipdukas kairei pusei buna? man netrukdo ir sitie  :)
tipo toks su ES zenkliuku o ne LT :D

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
kad lietuvoj dar nėra taip,pas latvius lygtais tai išvis be jokių regitros ir be jokių technikinių lipdukų numeriai :)

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
bamperis nelygiai dgawos nes pagal pawiekslely man atrodo kaip susiausta seip is rankos buw ir tiek :) reikejo su kokia lygia kaladkue twarkingai susiseust.. kad likusius menkuciu nelygumsu uzglaistyt uz 10-12lt nusipirkt  strukturos bamperiam, ir ant strukturos wirsaus juodu matiniu dazu is flakono :) wiskas butu kainawe iki 25lt ir gera 1h darbo :)

Neprisijungęs mc2

• Įrašai: 1827
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs voisniz

• Įrašai: 2564
    • Žiūrėti profilį
Vatoki
sakyciau db turet seno modelio nr yra isskirtinumas, o ir LT veliavele dar yra :H

Neprisijungęs kuzma

• Žiūrėti profilį
bamperis nelygiai dgawos nes pagal pawiekslely man atrodo kaip susiausta seip is rankos buw ir tiek :) reikejo su kokia lygia kaladkue twarkingai susiseust.. kad likusius menkuciu nelygumsu uzglaistyt uz 10-12lt nusipirkt  strukturos bamperiam, ir ant strukturos wirsaus juodu matiniu dazu is flakono :) wiskas butu kainawe iki 25lt ir gera 1h darbo :)
kazkiek su kaladele,kazkiek is rankos  (h) man pavirsius paruost niekada nesiseke,ne mano nosiai matyt  :V

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
kruopstumo siek tike ir fsio :) sakau su struktura reikejo pust tada, nebutu matesi tiek tu nelygumu :)

Neprisijungęs kuzma

• Žiūrėti profilį
kruopstumo siek tike ir fsio :) sakau su struktura reikejo pust tada, nebutu matesi tiek tu nelygumu :)
kita kart zinosiu  :) galinio buferio juoda dalis irgi lakuota,bet ten jau ji visa reik perdazyt,nes apdauzytas kazkoks  :/

Neprisijungęs kuzma

• Žiūrėti profilį
kaime budamas biski pafotkinau tik,kad su telefu,tai kokybe š....

Neprisijungęs kuzma

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs kuzma

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs kuzma

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs kuzma

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs vienzo3b

• Įrašai: 1750
    • Žiūrėti profilį
graži gyvatė :)

Neprisijungęs goodazz

• Įrašai: 1643
    • Žiūrėti profilį
goodazz audi dalys  - naudotos s2/s4/s6/a200 20v ir kitų audi dalys
861011325

Neprisijungęs kuzma

• Žiūrėti profilį
su aukštakulniais :D
ale kaime dugno nekabina  :D su ta buvusia juoda tai visas zoles nuravedavau  :-]

Neprisijungęs goodazz

• Įrašai: 1643
    • Žiūrėti profilį
ale kaime dugno nekabina  :D su ta buvusia juoda tai visas zoles nuravedavau  :-]
čia buvo komplimentas ;) ,
nors kaip ir minėjai, su žemesne važiuokle dviguba nauda: ir išvaiza ir žolė pripjauta. na žodžiu, sėkmės, toliau išrinkinėjant bug'us ir kad atsisuktų visi varžtai ;)
goodazz audi dalys  - naudotos s2/s4/s6/a200 20v ir kitų audi dalys
861011325

Neprisijungęs kuzma

• Žiūrėti profilį
čia buvo komplimentas ;) ,
nors kaip ir minėjai, su žemesne važiuokle dviguba nauda: ir išvaiza ir žolė pripjauta. na žodžiu, sėkmės, toliau išrinkinėjant bug'us ir kad atsisuktų visi varžtai ;)
dekui  :H

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3672
    • Žiūrėti profilį
Kažką šiaip ne taip išgimdžiau ir Kuzmai iš meeto , bet labai jau sunkiai gavosi  ff
Kitą kartą reikės specialiai šitam reikalui susitikt , apsiginkluot mano brolio technika bei tomazu ir jo technika :D ir imtis rimtai pleškint  (h)
Negerai , kad per lėtai važiavom ir išlaikymas tuo metu nelabai galvoj buvo  ff todėl to judesio nedaug gavosi... Bandymai su PS tą judesį bent kiek padidinti neitin gražiai atrodo  8:8

Neprisijungęs kuzma

• Žiūrėti profilį
dekui quattro  (h)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3672
    • Žiūrėti profilį
dekui quattro  (h)
Laikui bėgant gal dar kokią vieną "suraitysiu" , nes po teisybei LABAI gerų nuotraukų ten viena kita , iš kurių galima kažką padaryti ;) o ir šiaip , norint gerai padaryti , negalima daryti konvejeriu , o reikia prisėsti tada , kada yra įkvėpimas :)