Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kuzmos Audi A6 (c6)  (Skaityta 185305 kartus)

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
kuris geresnis bijau sumeluot, kas geriau zino patartu. bet abieju esme vienoda ir is pavadinimo Blow of valve, tai yra slegio nuleidimo voztuvas, tai ir tas ir tas ta slegio pertekliu nuleidzia, tik recerkuliacinis ta ora grazina i sistema, o psh psh i lauka , berods taip jei neklystu. Kiek zinau visur gamykliskai stovi recerkuliaciniai, pas ex G60 ir originalus recerkuliacinis stovejo, tai ismeciau ir idejau psh psh  :-]

Vitiokasss

• Svečias
Beveik ir mano svajone :)

Neprisijungęs Justin

• Įrašai: 319
    • Žiūrėti profilį
teisingai atmosferinis nuleidzia ora i lauka,o recirkuliacinis grazina atgal i sistema.
bet ar pas zyla ner recirkuliacinio?

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
sen apturejau nemalonu nutikima,akumas buvo pavarges jau kai auto nupirkau,nulekiu sen i Jonava atgal i Kauna dar prie parduotuves staptelnu viskas kaip visada  :V grizau namo ir po 10min vel noriu vaziuot,pasuku rakteli lemputes visos prigeso ir nesuka ir signalke pradejo kvakset  :f ar galejo cia jis taip staiga nusibaigt?  :V
tai generatorius gal nekrauna, ar matavai ?? ir man atrodo kad pas tokia audi turi būt indikacija skydelyje, kai nebekrauna...

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
va, prisegu failiuką  ;)

Neprisijungęs kuzma

• Įrašai: 1508
    • Žiūrėti profilį
sen apturejau nemalonu nutikima,akumas buvo pavarges jau kai auto nupirkau,nulekiu sen i Jonava atgal i Kauna dar prie parduotuves staptelnu viskas kaip visada  :V grizau namo ir po 10min vel noriu vaziuot,pasuku rakteli lemputes visos prigeso ir nesuka ir signalke pradejo kvakset  :f ar galejo cia jis taip staiga nusibaigt?  :V
tai generatorius gal nekrauna, ar matavai ?? ir man atrodo kad pas tokia audi turi būt indikacija skydelyje, kai nebekrauna...
ir as manau,kad turi but indikatorius,bet kad niekas nesviecia ar pan. draugeliui silkei buvo,kad nekrove ir irgi niekas nedege,o is tikro nekrove generatorius. Reiks nulekt i krantine ten hebra gerai uzsiima,kad paziuretu krovima ir t.t.  :V

Neprisijungęs owas

• Įrašai: 2952
    • Žiūrėti profilį
Ant a100 važiuojant, nutrūko generatoriaus dirželis. Iškart skydelį pradėjo šviest akumo lemputė ir perspėjimo signalas iš panėlės. O kai buvau nepajungęs laidą akumo, tai užvedus, tik švietė akumo lemputė skydelį.

Neprisijungęs kuzma

• Žiūrėti profilį
Ant a100 važiuojant, nutrūko generatoriaus dirželis. Iškart skydelį pradėjo šviest akumo lemputė ir perspėjimo signalas iš panėlės. O kai buvau nepajungęs laidą akumo, tai užvedus, tik švietė akumo lemputė skydelį.
sakau turi rodyt,matyt akumui hana ir tiek nu matysim del viso pikto nuleksiu kad paziuretu krovima ir t.t.  :V

Neprisijungęs Matas

• Įrašai: 2124
    • Žiūrėti profilį
O per voltmetra negalima pasižiūrėti ar krauna ar ne? neužvestai mašinai įtampa mažesnė nei užvestai

Neprisijungęs kuzma

• Žiūrėti profilį
tiksliai man buvo anai silkei kai generatorius pradejo nekraut rodykle nukritus buvo smarkiai,o sitos uzkurtos rodo apie 13. Imeciau pabandymui akuma is mamkos A90 ten jis irgi pavarges buvo tai pasivazinejus truputi ji lygtai pakrove kazkiek  :V

Neprisijungęs adrian

• Žiūrėti profilį
patikrink generatoriaus sepetelius, gal gatavi, ir nedakrauna akumo? jei ne, gal sodina kas nors, nuotekis kur  :/

gatavu foto  :D pas man net gesdavo variklis  del to  :G :f
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Gruodžio 26, 19:34:07 sukūrė Adrian »

Neprisijungęs kuzma

• Žiūrėti profilį
nu po svenciu isrisiu kas ir kaip  :)

Neprisijungęs adrian

• Žiūrėti profilį
nu jo, reikia issiblaivyti vis gi  :G  :D

Neprisijungęs kuzma

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Marcco

• Įrašai: 498
    • Žiūrėti profilį
Akumas jei jau yra silpnas, pries gala, tai jau nieko cia keista, man ne viena karta taip yra buve, is ryto dar uzsuka, pavaziuoji, pastatai, uz keliu valandu ateini  ir akumas be gyvybes. Ploksteles jau tarp saves trumpinasi ir krauna akuma, tai akumas jau niekam tikes. Nebent dar problemos su generatorium.
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Gruodžio 27, 09:43:29 sukūrė Marcco »

Neprisijungęs kuzma

• Žiūrėti profilį
turiu itarimu kad kazkas su signalizacija gali but gal ji iskraut gali,ten dvi signalkes stovi  :V kazkaip idomei sukvaksi kai kuri,anksciau to nebudavo  :V

Neprisijungęs kuzma

• Žiūrėti profilį
truputis fotkiu  :)

Neprisijungęs kuzma

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs kuzma

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Matas_

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
reik varkyt buferi priekini  (+)

Neprisijungęs a200

• Įrašai: 1765
    • Žiūrėti profilį
grazu (y) galingas toks galas ;) :D ten sone stratus'as?

Neprisijungęs kuzma

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs kuzma

• Žiūrėti profilį
reik varkyt buferi priekini  (+)
kas liecia buferi tai reik po lempom tos plastmasines juodos juosteles ir tie metaliniai apvadai kazkokio auksarankio ne su zakliopkem pritvirtinti,o su samarezais  (!?)

Neprisijungęs kuzma

• Žiūrėti profilį
kaimyno 'Intrepidas'  :D

Neprisijungęs a200

• Įrašai: 1765
    • Žiūrėti profilį
kaimyno 'Intrepidas'  :D
sumaisiau :) visu ju galai panasus: interpid, stratus, sebring :D