Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kuzmos Audi A6 (c6)  (Skaityta 181820 kartus)

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
 :D Nu nu,kitu nuomone baisiai jau interesna, apie silke kaip apie koki bentli atsiliepia :D O dazniausiai tik su liezuviu cia kad parduot i geras rankas ir pan, kas stovi kieme su pinigais mojuoja, to ir masina :D

Neprisijungęs Shotokan

• Įrašai: 5448
    • Žiūrėti profilį
veske po tokia palatke

Neprisijungęs vabalaz

• Įrašai: 2839
    • Žiūrėti profilį
 va va, aš jei jau susiruošiau tą mašiną parduot, reiškia ji nebereikalinga man ir man visiškai dzin ką naujas savininkas su ja darys. Nors ir prie mano akių paima ir padega. Svarbu pinigus jau būtų sumokėjęs :D Metalo gabalas juk ta mašina, o ne žmogus koks, kad gailėt reiktų.

Neprisijungęs Donatas

• Įrašai: 1263
    • Žiūrėti profilį
nu jo biski juoka sukele kaikuriu zmoniu pasisakymai :D :D zmones nemato kitu masinu nei 200 ir bulkos, visos kitos yra ss  netraukiancios , lievai atrodancios ir tt.. :D  kas is to turejau s6 c4 patiko man asmeniskai ziauriai , bet kitu akimis tai eiline ceske buvo su kuria i normalesne vieta geda vaziuoti kaip ir su 200 ar bulka butu geda vaziuoti, kol kas su s8 d2 kaip kiti issireskia kevalu nera geda vaziuoti :D ir komplimentu tas d2 kevalas dar siek tiek sulaukia :D  ir auksciau pasisake visiskai teisingai sako kad tai metalo gabalas ir po pardavimo vienodai rodo kur jis bus , kas bus daroma su juo ir tt...
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Rugpjūčio 27, 11:28:29 sukūrė Donatas »

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
ff ff nu tu čia ne ką blogiau pasisakei nei 'originalaus' pasisakymo autorius

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Nu cia geda ne geda tai nusisnekejai biski, kas su kuo gali tas tuo ir vaizuoja, ka tipo zmogus jei su bulka, tai nurasytas ? Gal negali daugiau sau leist tai ir vaziuoja, nesamone parasei. Tipo geriau jau kokia ten s8 kruta bet gyvent barake kokiam  :V Ai beje, tai kokiam cia amerikos prabangiam ar kokiam gyveni, kad su c4 jau geda net avaziuoti  :V arba mergoms apart masinos daugiau ner ko parodyt tai gal ir geda  :-]
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Rugpjūčio 27, 11:30:23 sukūrė Karolis080 »

Neprisijungęs Mukas

• Įrašai: 2193
    • Žiūrėti profilį
d2 bachuru masina... :bedantis: su ja negeda

Neprisijungęs Donatas

• Įrašai: 1263
    • Žiūrėti profilį
 :D gerai viskas gero pokalbio :D nebera tikslo  diskutuot ce, matau beribe diskusija jau gaunasi. Ne silkes ir bulkos bachuru masinos  :D
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Rugpjūčio 27, 11:31:43 sukūrė Donatas »

Neprisijungęs VytautasV

• Įrašai: 1158
    • Žiūrėti profilį
nesamadelnas originalus zylas tai nera siaip sau paprasta silke arba paprasta audi 200. Kiek ju galima pamatyt? Net paprastos audi 200 retai kada uzsimato kelyje.

As taip pasakiau, nes mane traukia seni ir reti daiktai. Auto kelekcionuot man finansai neleidzia, bet uzsiemu kitu retesniu senu daiktu kolekcionavimu. Patinka ziuret, kai su metais verte tik kyla.
S8 maciau per menesi gal bent kelias Vilniaus senamiestyje. 200 20v dar nei karto per 10 metu (tiek laiko kiek dirbu univere)

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
mano du centai: dviem savaitėm per metus A8, jei kalbant apie kaštus, ne pigiau išsinuomot tom dviem savaitėm A8? :D

pvz - http://www.blackautonuoma.lt/automobiliai/audi-a8.html

« Paskutinį kartą keitė: 2014 Rugpjūčio 27, 11:39:20 sukūrė mega »

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
mano du centai: dviem savaitėm per metus A8, jei kalbant apie kaštus, ne pigiau išsinuomot tom dviem savaitėm A8? :D

pvz - http://www.blackautonuoma.lt/automobiliai/audi-a8.html

taksu, gal dar pigiau iseitu, jei nevisa laika ant ratu sedi

Neprisijungęs vabalaz

• Įrašai: 2839
    • Žiūrėti profilį
o draust vistiek gaus visiem metam... išregistruos juk kitaip :D

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
kas bendraujat su quattre, praneškit jam žinią apie šitą zylą, gal susidomės

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
:D gerai viskas gero pokalbio :D nebera tikslo  diskutuot ce, matau beribe diskusija jau gaunasi. Ne silkes ir bulkos bachuru masinos  :D 
skaldai nestabdydamas :-] :-] na tai paskaldom tavo stiliuje ....
jau matau kaip visi "atkreipia dėmesį" į tavo tikrai baaachūrišką auto netyčia papuolusią tarp šitų
http://www.delfi.lt/pilietis/naujienos/skaitytojo-akimis-ralio-gumball-3000-dalyviu-automobiliai.d?id=61452652  :bedantis:
o šiaip tai vairuot mašiną aplamai turėtų būt gėda, bet kokią, kad ir iš "Gumball 300" parado nes juk vairuot tai nebachūūūriška, vairavimui turi būt vairuotojas (+)
... a, kaip skaldosi? gerai ?  :smoke: :smoke:

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
nesamadelnas originalus zylas tai nera siaip sau paprasta silke arba paprasta audi 200. Kiek ju galima pamatyt? Net paprastos audi 200 retai kada uzsimato kelyje.

As taip pasakiau, nes mane traukia seni ir reti daiktai. Auto kelekcionuot man finansai neleidzia, bet uzsiemu kitu retesniu senu daiktu kolekcionavimu. Patinka ziuret, kai su metais verte tik kyla.
S8 maciau per menesi gal bent kelias Vilniaus senamiestyje. 200 20v dar nei karto per 10 metu (tiek laiko kiek dirbu univere)
tik va bėda, pas tave originalumo jau tiek nebėra kiek iš gamyklos

Neprisijungęs Miron`as

• Įrašai: 2792
    • Žiūrėti profilį
XA XA uzkabino :D ka dar papasakosit? :-] :-] :-]
p.s. sekmes parduodant.
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Rugpjūčio 27, 15:27:19 sukūrė Miron'as »

Neprisijungęs kuzma

• Įrašai: 1508
    • Žiūrėti profilį
nesiparinkit taip smarkiai liaudis  :-]  kam su kuo patinka,tas su tuo ir vazineja,o del automobilio issinuomavimo cia gal visai nebloga mintis,reiks pasidomet  :V

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3672
    • Žiūrėti profilį
kas bendraujat su quattre, praneškit jam žinią apie šitą zylą, gal susidomės
Net neabejoju, kad nedomins  :goodboy:

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
Net neabejoju, kad nedomins  :goodboy:
Tserberis jei matė 200 20V skelbimą jaučiu biški parinasi :D gal :D o gal ir ne :)
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs kuzma

• Žiūrėti profilį
Tserberis jei matė 200 20V skelbimą jaučiu biški parinasi :D gal :D o gal ir ne :)
kodel? :-)

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
todel kad turi kita, kuri nera 20v, jei but zinojas, kad tu parduosi, manau butu laukes tos dienos su nekantrumu

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
nes ne per seniausiai pasiėmė audi 100 2.2T 10V ;)
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
persiunčiau abiem nuorodą, tiek tserber tiek quattre :)

Neprisijungęs kuzma

• Žiūrėti profilį
jasna  :bedantis:

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
persiunčiau abiem nuorodą, tiek tserber tiek quattre :)
tserberis jau zino