Citata iš: kuzma 2011 Gegužės 15, 21:11:34 Cia mechanastu nekreipk demesio.. atrodo be q ir Nlitriniu varikliu masinu neber daugiau...
Cia mechanas
Citata iš: Brutas 2011 Gegužės 15, 21:14:16 Citata iš: kuzma 2011 Gegužės 15, 21:11:34 Cia mechanastu nekreipk demesio.. atrodo be q ir Nlitriniu varikliu masinu neber daugiau...ar tu turejai tokia, kad cia puoli? tikrai nekazka tas variklis vertas, turi nemazai problemu ir nera labai ekonomiskas
bulku ciupinejes daugiau nei metu turiu.. keleta metu atgal vien bulkas pardavinejau.. ir zinau ju eksploatacija.. o problemos kad ir kokia bulka butu yra tk desimtim (dvizenkliu skaicium) litu matuojamos...
Citata iš: Brutas 2011 Gegužės 15, 21:29:09 bulku ciupinejes daugiau nei metu turiu.. keleta metu atgal vien bulkas pardavinejau.. ir zinau ju eksploatacija.. o problemos kad ir kokia bulka butu yra tk desimtim (dvizenkliu skaicium) litu matuojamos...tas tai jo, visa masina nekazka kainuoja, bet esme ta, kad tai bulka, kol neturejau atrode normali masina, kai isigijau man uzteko savaites, kad suprasciau jog si masina ne man nors ir kaip darbine
kazka jus cia puliuojat.... padori eiline bulka.. atrodo lyg sanyong butu nusipirkes....
Kolega - kur ratai poliruoti?
Citata iš: Evaldas 2011 Gegužės 15, 21:31:14 Kolega - kur ratai poliruoti? Kaune
Citata iš: kuzma 2011 Gegužės 15, 23:00:48 Citata iš: Evaldas 2011 Gegužės 15, 21:31:14 Kolega - kur ratai poliruoti? Kaune O kiek kainavo ratu sutvarkymas tau? Ir per kiek laiko padare?
vakar lenkei mane su savo zylu... isimylejau ne tik masina, bet ir is jos sklindanti garsa
Citata iš: gedexxx 2011 Gegužės 28, 08:44:47 vakar lenkei mane su savo zylu... isimylejau ne tik masina, bet ir is jos sklindanti garsa kur as cia taip variau?
dabar rastavkių reik
VERKIANT rastafkių reikia. Šiaip tai gražiai sutūpė, pavydžiu, na gal galas jau per daug mano ūkiškam skoniui. Amortikus keitei irgi?