sekmes kasmet tiesint ratlankius siaip vaizdas turetu but neblogas
as zinau kaip reik netiesint bent jau klp... autostradoj waziuot kad ir 220km.h bet mieste auksciau 3 pavaros negalima jungt ir vaziuot 40 tada ir wisas duobes matai, ir aplankstia jas letai. o ir jei ivaziuoji svelniau ja paima
pas mane sitas bajeris nepraslys kadangi varzteliai trugdys,nori nenori teks ratus ardyt
Citata iš: kuzma 2011 Kovo 27, 14:42:49 pas mane sitas bajeris nepraslys kadangi varzteliai trugdys,nori nenori teks ratus ardyt nu jo. ir ventilis dar maiso... Jei jau taip taupyt tai paprasykit, kad kas dyzeline auto su baltarusiska saliura paskolintu pusdieniui
Citata iš: Matas_ 2011 Kovo 27, 15:11:01 Citata iš: kuzma 2011 Kovo 27, 14:42:49 pas mane sitas bajeris nepraslys kadangi varzteliai trugdys,nori nenori teks ratus ardyt nu jo. ir ventilis dar maiso... Jei jau taip taupyt tai paprasykit, kad kas dyzeline auto su baltarusiska saliura paskolintu pusdieniui su 1kartos quattro keturiese galima dirbti iškart tik nežinau kokia 1Q turi 5*112 o su 2-3 karta trise galima drožt (dėl 2Q galiu klysti, tai nepulkit nieks)
Teisingi ratai toki ET'a dar ant mazyciu rastavkiu pastacius butu na, ir galui noretusi 9J. Padangos vienodos?Kokie matmenys sudeti?
Ką čia dabar su Tavim padarė??? (avataras)
neblogi tekiniai cia galiniai eina platesni ane
Nu nežinau,asmeniškai, man nelabai žiūrisi tie ratai