siomka, crankshafto tai turi omeny tas rpm daviklis? Tai jį ir turi mest, nes spėju su neužkurtu mirksėjo.
Kuzma - sakau labai buvau patenkintas vieno viekėjo diagnostika. Brangu, bet rankos ne iš šiknos lenda jam. Turiu omeny ne tik kompiuterinę diagnostiką. Tikrai matos žomgus kai dirba be jokių "sustokim, pagalvokim ką toliau daryt", o eina viską iš eilės, nesivaipo pamatęs 3b. Man už 40 min darbo paėmė 60 lt... Šiaip diagnostika pas jį sako apie 70lt, bet po darbo tik paprašė tik. Registracija tik su užstatu
Tai va reklamuoju: automobilių sporto klubas "žiedas" atlieka visa tai, ten pagrinde yra 3 žmonės, tėvukas ir du sūnai. Tai man sūnus Stanislavas viską darė, 867825959. O pas belekokius diagnostikus varyt tai nesiūlau. Pamenu kai dar lt buvau tėvukas kažkur su zylu važinėjos, tai jam nepatiko tas pulsavimas, tai nusprendė pas diagnostiką nuvaryt už 30lt, pas dieduką belekokį. Sakė lambda visiškai negyva pas mane. Keitaliojau jų daug, vargau du vakarus, paskui tas pats Stanislavas man patikrino normaliai, sakė gera ta lambda, ne iš akies, o normaliai su visais grafikais.
Beje, kai tik pas jį variau registruotis diagnostikai, tai iškart paklausė ar yra pas mane dujos, sakiau ne. NEžinau kodėl klausė, bet gal jis dujų baidos, čia jau pats išsiaiškink.
o jie tik diagnostika daro ar ir tvarko?