Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Klevo garaže A4 B5  (Skaityta 27156 kartus)

Neprisijungęs Jigiritsu

• Įrašai: 184
    • Žiūrėti profilį
Re: Klevo garaže A4 B5
« Atsakymas #100: 2015 Sausio 25, 21:23:54 »
Nu nezinau, as kazkaip nesuprantu kaip galima tiek mazai nuvaziuot stengiantis taupyti. Ir kodel kenksminga pilti po 10l?

Neprisijungęs Ecka

• Įrašai: 918
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #101: 2015 Sausio 25, 21:36:05 »
blevizgos apie nieka, siulyciau garazo savininkui issiskaityti kas yra rasoma, maziau klausimu iskils

Neprisijungęs Jigiritsu

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #102: 2015 Sausio 25, 21:37:45 »
Nu ok aisku. Tada gal performuosiu savo klausima: ka manot apie toki mano varavimo buda? Jeigu ne taip, kaip kitaip vairuoti ekonomiskiau?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #103: 2015 Sausio 25, 21:40:49 »
Nu ok aisku. Tada gal performuosiu savo klausima: ka manot apie toki mano varavimo buda? Jeigu ne taip, kaip kitaip vairuoti ekonomiskiau?

Ekonomiškas vairavimas (pencininko režimas)labai nedraugiškas dyzeliniams varikliams, užsiknisi  turbą nuiminėti ir geomtriją valyti. Reikia traktoriukams prapūtimų,kad išsičiaudėti :-)

Neprisijungęs vitalijusP

• Įrašai: 235
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #104: 2015 Sausio 25, 21:43:37 »
Sutinku su kolega, turbai butinai reik praputimo, ir ne tik turbai ;)

Neprisijungęs Jigiritsu

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #105: 2015 Sausio 25, 21:49:12 »
Na supratau. Atkreipsiu i tai demesi ir rytoj uzsipilsiu pilna baka ir padarysiu kaip patare. Paziuresim kas pasikeis.

Neprisijungęs Justas A4

• Įrašai: 555
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #106: 2015 Sausio 25, 21:58:51 »

Jigiritsu senieji vilkai tau nori pasiulyti sanaudas skaiciuoti kitu budu. Pili pilna baka. Isvazineji puse (ar daugiau) bako, pili vel pilna. Pasizymi kiek supylei, kiek nuvaziavai. Jeigu norisi dar pasizymi kiek miesto km, kiek uzmiescio. Pakartoji pakartoji uzpylimu procesa kelis kartus ir tada susiskaiciuosi kokios vid. sanaudos.
Nesiparink jei vid. sanaudu skaiciai labai sokines. Dabar ziema, tai saltis, sniegas ant keliu, kamsciai ir t.t. per ilgesni laika susivesi vidurki.

O del vaziavimo budo, tai nelaikyk labai zemu apsuku, tai kenkia varikliui, o del per dideliu vibraciju ir visai auto.

Asmeniskai naudoju stabdyma varikliu, srauto prognozavima (kai pavyksta), geros automobilio bukles palaikyma, tinkama slegi padangose.
Is patirties vien padangu plotis, rastas ir gumos misinys gali labai itakoti sanaudas.

Sekmes skaiciuojant.

Neprisijungęs Jigiritsu

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #107: 2015 Sausio 25, 22:38:50 »
PAGARBA ! duociau reputacijos tasku forume jei butu galimybe. :D na o dabar visi skubam i Kauna, jonavos g!! + nuolaida 0.035 su kortele = 2.97lt/l

Neprisijungęs Justas A4

• Įrašai: 555
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #108: 2015 Sausio 25, 23:09:34 »
Kad tik patarimas duotu naudos.

Vilniuje svieslente rodo 0.968...  :-( :-{
Gal kas vaziuos i vilniu is kauno. Prigriebkit man 60 ltr sito pigesnio gerio.

Neprisijungęs Jigiritsu

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #109: 2015 Sausio 26, 18:16:02 »
Šiandien pastebėjau keistą dalyką. Užrakinus automobilį su raktuku, ant antro mygtuko nuo kairės priešrūkinio dega (mirksi) raudonas trikampis. kas tai gali būt?

Neprisijungęs pucinis

• Įrašai: 680
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #110: 2015 Sausio 26, 22:40:28 »
signos indikatorius, cia gamykliskai (H-)

Neprisijungęs Jigiritsu

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #111: 2015 Sausio 31, 14:50:20 »
Uzsipili pilna baka, nuvaziuoji 100km ir vel pili pilna baka, kiek supili tiek ryja.
Na jeigu taip, tai Kaune nesidraskant tuomet ryja 8.67l. ^^

Neprisijungęs Jigiritsu

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #112: 2015 Vasario 08, 09:38:21 »
Kaip nuimti ta farkopa? Noriu pilnai ji isardyti pardavimui, taciau nelabai zinau nuo ko pradeti.:-{

Siose nuotraukose bandziau pavaizduot priekini bamperi. Jo krastai issikise. Kaip tai sutvarkyt?

Neprisijungęs Jigiritsu

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #113: 2015 Kovo 16, 08:13:32 »
Na va vel kyla misles. Ateinu ryte i masina ir neuzsikuria, akumas iskrautas. Su krokodilais pavyko viska istaisyti. Tik klausimas kas sodina akuma..? Pajungtas naujas magas. Itampa paduoda nuo uzvedimo. Turiu ji apie menesi, anksciau problemu nebudavo. Toliau...dar viena niuansa pastebejau, griztu is paskaitu i automobili, mirksi visi posukiai didesniu dazniu nei turetu(wtf).

Neprisijungęs Ecka

• Įrašai: 918
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #114: 2015 Kovo 16, 08:27:05 »
su isikrovimu ir posukiais man primine situacija kai dar pats turejau A4. Viena ryta radau isikrovusi akuma, po kiek laiko ryte vaziuot I darba o masinoje visi posukiai dega, paskambinau draugui dirbanciam servise pasikonsultuot, pasiule atjungti centrinio siurbli, neva kazkur gauna dregmes ir trumpina, atjungus posukiai uzgeso.

Neprisijungęs Agidas

• Įrašai: 1308
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #115: 2015 Kovo 16, 08:45:31 »
Tikrai taip, centrinio kompresorius kogero vandenyje sedi. Pradek nuo jo patikrinimo.

Neprisijungęs Jigiritsu

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #116: 2015 Kovo 16, 10:02:43 »
Ok dekui saika!

Neprisijungęs Jigiritsu

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #117: 2015 Kovo 18, 18:24:36 »
Blemba šaika, man rodosi su ta pompa čia viskas normaliai... nesimato ten jokio vandens... nei ant jos, nei jos vietoje. :( o automobilis pastebėjau jei ilgiau pastovi nekurtas, tai sekantį kartą įjungus degimą, įtampą skydelyje rodo vis mažesnę. sunkiai kuriasi. :( o lempučių mirksėjimo apart to karto nepasikartojo.

Neprisijungęs Jigiritsu

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #118: 2015 Kovo 20, 17:25:17 »
Na pasikeičiau akumą į vartos, apie 680A ir 74Ah. tikiuosi padėtis bus išspręsta, nes patikrinus akumą jis buvo jau šiukšlynan. (aa)

Neprisijungęs Jigiritsu

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #119: 2015 Birželio 06, 14:58:15 »
Pastebejau antifryzas kazkur dingsta... Dabar yra siek tiek maziau nei minimumas. Tiesiog paprastai dapilt tokio pacio(zalio)?

Neprisijungęs Agidas

• Įrašai: 1308
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #120: 2015 Birželio 06, 23:27:26 »
Dapilimas probelmos nesprendzia. Ieskok kur bega.

Neprisijungęs Jigiritsu

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #121: 2015 Birželio 24, 16:15:20 »
Radiatorius buvo skylutemis nuejes... pakeiciau radiatoriu - viskas tvarkoje dabar.

Na ka atejo laikas keisti interjero detales. Savo skydeli pakeist i: http://www.rezacze.pl/bilu/rezanko_licznika/bilu_zegar.jpg
siulo man ji uz 40 euru. gera kaina? Atvaziavus man prireiks tik pacio skydelio, i savaja audi isidesiu be problemu?

Toliau, vairo keitimas. I koki labiau apsimoketu: i paprasta kur eina ant naujesniu audi 4 stipinu ar i S line? Asmeniskai esu linkes labiau i ta paprastesni, ne S line. Taciau girdejau ten daugiau knislevos keiciant - rankeneles keiciasi dar lyg tais. Taip pogi, kokios kainos eina siu vairu? Siulo po 40e taip pat.

Neprisijungęs sashoxx

• Įrašai: 2559
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #122: 2015 Birželio 24, 18:07:25 »
netiks tau tas skydelis. fishkes kitokios pasi3.14st reikia norint idet. o vairas tau tiks tik is masinu iki 97m. kitaip vel gi reikia ivoriu, pagalves fishke netiks (jei gerai pamenu) ir lyg su ivore posukiu nebeatmetineja

Neprisijungęs Jigiritsu

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #123: 2015 Birželio 25, 11:29:46 »
Del skydelio... Tai nunesciau pas elektrika, padarytu jis man tas fiskes?

Del vairo. Iki 97m juk bus visur vienodas kaip pas visas bulkas, taip? O jei dedu naujesni, ivore isigysiu o fiske vel pas elektrika nunesciau.