Grazi spalva
Aa supratau. Tiksliai, reiks taip ir padaryt. o prefl kuom skirias nuo fl? Neoriginalus fl?:-D
O tau rimtai viska po du kartus reik sakyt. Juk jau parase kuo skiriasi
man va kaip tik daro dabar tai 120lt su viskuo
tai pas man irgi yra cia tas visas modulis centrinio su pulteliu ir darbas 120. buvo pries eura pigiau norejo tik 100 bet tuo metu nebuvo litu tai dabar jau pabrango per ta eura
Vistiek neisvengiamai des dalis nuo FL, tai ir finale bus kaina Fl, o masina prefl. Saugikli istrauk del veidroduku ir ramiai vaziuosi
siuo atveju gaunas FL issimoketinai kai po biski krauni viska, ne taip per kisene jaucias
Normalu siems dyzeliams. Jei lauke salta, tai stovint dar nukrenta temp.
Jei tavrkingai tu pasistates, o tave uzstate, tai gali mentus kviestis, tada jie aiskinsis. O siaip tai uz valytuvo plyta gali uzkist kaip uzuomina
Aš visada tvarkingai statau, niekada negalėčiau taip užstatyt kitų mašinų, neįsivaizduoju kas jų makaulėse darosi. įdomu mentai tokiose situacijose padeda? Abejoju... nors kada reiks rimtai paimt ir pabandyt, tada galėsiu pasidalint įspūdžiais.
Padeda. Iš pradžių pabando susisiekti su auto savininku ir gražiuoju jam pranešti, kad patrauktų automobilį Jei nesusisiekia arba atsisako iškviečia traliuką ir tada jis atvažiavęs tą automobilį nutempia vieną kartą nutems, tai kitą kartą manau gerai pagalvos prieš užstatant
Labai patinka tokie ratai. Turit minciu kaip vadinas? Planuoju pavasari ant saviskes statyt, tik dar neapsisprendziau r15-r18.