Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Karis garazas  (Skaityta 141764 kartus)

Neprisijungęs Karis

• Įrašai: 1938
    • Žiūrėti profilį
Re: Karis garazas
« Atsakymas #500: 2018 Gruodžio 14, 08:26:47 »
Reiks jau turbut i baznycia eit :think:
Turiu nupirkes spalvota skydeli, bet...
pirmas auto elektrikas lietuvoj 2val krapstesi- nesugebejo pririst :-]
antras lietuvis norgej, 5 val krapstesi - nesugebejo pririst tik isjunge immo ir nebesugebejo vel ijungt. sake, kad reik nauju transponderiu raktams, o nupirkus juos sugalvojo, kad jo iranga nepajegi viskam atlikt  :-]
trecias lenkas norgej, 3 val krapstesi,  - sutvarke antrojo meistro isjungta immo, bet vistiek nesugebejo spalvoto pririst :-]
tipo netinka skydelis, tik nezino kodel :-] aiskino, kad butent mano masinai tera tinkami tik du skydeliai ( kodo nebepamenu kokius sake)
abu skydeliai rb8. abu 2004 metu galo.
na jau juokas pro asaras :-] :-( :-]
kosTmosas kazkoks (z)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #501: 2018 Gruodžio 14, 09:31:51 »
kuriai mašinai ir kokio skydelio reikia?

Neprisijungęs Karis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #502: 2018 Gruodžio 14, 09:50:31 »
B7 spalvoto, bet as ji turiu, tik niekas nesugeba pririst :-{
Tai jau nebezinau ar kito skydelio ieskot ar kito meistro :think:

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #503: 2018 Gruodžio 14, 09:53:42 »
o tai kas lietuvoj nesugebėjo pririšti?
immo pro, justiniškių elektrikai Vilniuje, elservice?

Neprisijungęs Karis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #504: 2018 Gruodžio 31, 15:27:55 »
Domai, tokiu mondriu firmu pas mus kaimuke nera :-]
vietinis auto elektrikas tik bande, daugiau nebelabai ir buvo laiko ieskot, kas dar apsiimtu su tuo pririsimu :-/
ai tiesa dar buvau uzlekes pas Toma i Automoda (visai kitais reikalais) tai jis irgi sake, kad cia bus daug vargo, nes tipo reikia nauju transponderiu. Bet tuo momentu ju neturejo, o man jau sekancia diena lauke kelione i norgus. Na yr kaip yr, vazinesiu su raudonu skydeliu ir tiek :-]

Neprisijungęs Karis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #505: 2018 Gruodžio 31, 15:46:49 »
Pries pora dienu visai netycia busiu issiaiskines kame beda del kieto stabdziu pedalo (aa)
Galines kaladeles buvo jau i pabaiga, tai jas keiciant pastebejau, vienam suporte iplysusi cilindriuko guma,  bet jis susisuko normaliai, bet kitas cilindriukas nenorejo susisukt visiskai.
Biski prasukinejau, pramankstinau, tai susisuko. Lijo lauke, tai tingejau uzsiimt jais.
Surinkus viska, stabdis minkstut minkstutelis   (aa)
Pavazinejus pora dienu, vel pakietejo  (z)  matyt stringa kazkuris. Prigavus laiko, teks pasikeist suportus galinius( kazkur turejau pora atsarginiu)
Pries sventes islekus i kelia, nukrito sankabos pedalas i dugna  :think: atkeliau su ranka, tai pora dienu dar veike normaliai.
Sekanti kart vel tas pats, ir pamaciau po masina bala stabdziu skyscio  :-{  prakiuro  sankabos cilindriukas.
100 euriuku  :money: ir vel lekiam kaip priklauso  :-]

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #506: 2018 Gruodžio 31, 21:50:55 »
Domai, tokiu mondriu firmu pas mus kaimuke nera :-]
vietinis auto elektrikas tik bande, daugiau nebelabai ir buvo laiko ieskot, kas dar apsiimtu su tuo pririsimu :-/
ai tiesa dar buvau uzlekes pas Toma i Automoda (visai kitais reikalais) tai jis irgi sake, kad cia bus daug vargo, nes tipo reikia nauju transponderiu. Bet tuo momentu ju neturejo, o man jau sekancia diena lauke kelione i norgus. Na yr kaip yr, vazinesiu su raudonu skydeliu ir tiek :-]

Ne tik pas tave, Kaune irgi niekas neapsieme :-)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #507: 2019 Sausio 01, 23:12:32 »
vemt verčia tie crypto plius skydeliai.
kad reikia transponderius keisti, gali būti, esu girdėjęs visaip. reikia ir man pagaliau išmokti, nes iš aplinkinių irgi niekas nepadaro.
o kaip variantas immo transponderius iš senų raktų persimesti (tų, kurie yra iš tos auto, iš kurios skydas)? gal mažiau vargo?
« Paskutinį kartą keitė: 2019 Sausio 01, 23:14:42 sukūrė Domas »

Neprisijungęs Karis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #508: 2019 Sausio 05, 14:11:11 »
vardiniai numeriai  :-] :-( :-]
masinos spalvos gale, net nesimate  :-]
buvo ka veikt, kol nugrandziau visa sita š....  ff

Neprisijungęs Karis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #509: 2019 Sausio 05, 14:14:17 »
O cia pirmoji auka, po dazymo  :facepalm:

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #510: 2019 Sausio 05, 19:21:16 »
B7 spalvoto, bet as ji turiu, tik niekas nesugeba pririst :-{
Tai jau nebezinau ar kito skydelio ieskot ar kito meistro :think:

Radau kas Kaune pririšo (60eur), buvo sudėtinga nes skydelis nuo B6, skiriasi immo, gerai meistriukas užsispyręs ir netingėjo pavargti.

Neprisijungęs Karis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #511: 2019 Sausio 05, 19:50:48 »
Radau kas Kaune pririšo (60eur), buvo sudėtinga nes skydelis nuo B6, skiriasi immo, gerai meistriukas užsispyręs ir netingėjo pavargti.
nu cia nors burt reikejo, nes skirtingi immo. o pas mane abu vienodi rb8 skydeliai ir neradau sugebancio :-(
ai, jau susitaikiau, kad nebeturesiu spalvoto skydelio, nes cia vietoj tikrai neberasiu kas padarys, o ir i LT artimiausiu metu nebeplanuoju su sita audi gryzt. :think:
nebent vasara, kad pasikeist motora su deze :-]

Neprisijungęs janiakas

• Įrašai: 199
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #512: 2019 Sausio 06, 02:39:30 »
Sorry už nuomonę. Bet graudu jūsų kalbų klausytis.

Neprisijungęs Karis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #513: 2019 Sausio 06, 11:32:39 »
Sorry už nuomonę. Bet graudu jūsų kalbų klausytis.
man irga ta pati sake paskutiniai 2 meistrai :-]
ir vienas ir kitas pries tai pririses ne 1 ir ne 2 tokius skydelius, sake easy, atlek ir per 15 min pririsiu ta skydeli :-]
reziume 8val mano trypciojimo aplink masina ir nulinis rezultatas :-] :-( :-]
« Paskutinį kartą keitė: 2019 Sausio 06, 15:06:06 sukūrė Karis »

Neprisijungęs Karis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #514: 2019 Sausio 11, 07:14:53 »
Nusprogo gabaritas, bandziau pasikeist  :bedantis:
Issilupo su lempos dalimi i kuria isistato lemputes cokolis.
Atidziau apziurejus lempa per stikla pamaciau, kad tokia pasvilusi ta vieta kur gabarito lempute statosi  :-{
Kitam zibinte tas pats, tik kolkas dar nejo istraukt cokolio, nes prisilydes prie pacio zibinto.
Remontas, kaip ir aiskus, ieskotis donoriniu zibintu. Skerst svavuosius ir pakeist ta dali i kuria statosi drl ir gabarito lemputes  ff
Iki siltu oru tikrai nesiruosiu prie ju lyst  (-)
Nereikia man db tu gabaritu, bet uzknisa pypsejimas del nedeganciu lempuciu  :-{
Gal kas patarsit ka uzkabint ant laidu, kad apgaut kompa?
Nesinori iskoduot borto kompo  (-)

Neprisijungęs Karis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #515: 2019 Sausio 14, 15:49:04 »
Tai nepatarsit su kokia varza apgaut gabaritu tikrinima?  :think:
Dar viena uzsilikusi fotke  po nutepliojimo zydru purskalu  :bedantis:

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #516: 2019 Sausio 14, 16:09:31 »
Tai susitvarkai normaliai ir visi reikalai, ką ten apgaudinėsi... Darbo ten nedaug, kad normaliai susitvarkyti. Trinkis pas ką į garažą ir viskas. Aš geriau su klaida važiuočiau, nei taip cholhozinčiau  :)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #517: 2019 Sausio 14, 17:11:43 »
Paimi gerą gabarito korpusą, perlituoji ir palieki faros viduje , kad nesiliestų prie korpuso ir laidų, nereikės jokių apgavikų.

Neprisijungęs Karis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #518: 2019 Sausio 14, 17:15:30 »
Tai susitvarkai normaliai ir visi reikalai, ką ten apgaudinėsi... Darbo ten nedaug, kad normaliai susitvarkyti. Trinkis pas ką į garažą ir viskas. Aš geriau su klaida važiuočiau, nei taip cholhozinčiau  :)
aisku, galvojau, kad ten paprasta viskas, kaip su airbag. i fiske ikisi kokia nors varza ir nieko chalturint nereikia :-]
teks td su klaida vazinet, nes tikrai pats neardysiu zibintu. prasides paskui rasojimai ir pan.

Neprisijungęs Karis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #519: 2019 Sausio 14, 17:21:43 »
Paimi gerą gabarito korpusą, perlituoji ir palieki faros viduje , kad nesiliestų prie korpuso ir laidų, nereikės jokių apgavikų.
sita masciau, bet kazkaip suabejojau, kad pavyks ten ji kazkaip ikist, kad prie nieko nesiliestu :think: bet cia ant greicio kai ziurejau, per daug ir nesigilinau.
nusprogo ir kita gabartas(tas kurio neina isimtm) :-]
teks kazkaip bandyt islupt, tik neaisku kokia dalis reflektoriaus issilups kartu :bedantis:

only gal zinai ar daug reikalu vietoj bixu idet adaptyvinius zibintus? :think: gal net neverta prasidet :think:

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #520: 2019 Sausio 14, 19:37:28 »
sita masciau, bet kazkaip suabejojau, kad pavyks ten ji kazkaip ikist, kad prie nieko nesiliestu :think: bet cia ant greicio kai ziurejau, per daug ir nesigilinau.
nusprogo ir kita gabartas(tas kurio neina isimtm) :-]
teks kazkaip bandyt islupt, tik neaisku kokia dalis reflektoriaus issilups kartu :bedantis:

only gal zinai ar daug reikalu vietoj bixu idet adaptyvinius zibintus? :think: gal net neverta prasidet :think:

Reiktų schema pažiūrėti, bet tikrai nedaug ,dėjau vietoj paprastų , tai panašiai kaip xenon paprastus.Xenon blokas kitas.

Neprisijungęs Karis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #521: 2019 Sausio 14, 22:13:20 »
na reiks pasidomet, nzn kaip a4 veikia, bet pavazinejus su touran, tai ispudi paliko tas apsvietimas sunkantis i posuki. aisku dar visus pirma reiktu rast tokius zibintus :-] kazkaip itariu, kad ir pakainuos jie :think:

db dar bandau ieskotis info, kaip ten yra su tom greiciu dezem :think:
radau nebloga varianta 2005m 1.9 96kw awx motora su greiciu deze + sankaba uz 150 pinigu.
su motoru kaip ir viskas aisku, nes realiai, tai visi agregatai, tokie pat kaip pas mane, bet beda ta, kad ten is a6c5 ir deze kaip suprantu skiriasi nuo b6 deziu.
tik nzn ar ten tvirtimai kitokie ar skiriasi tik del to, kad pusasiai eina kitokie.
kazkas kazkur buvo rase, kad dezes tokios pat, tik reiktu lekstes nuo savo dezes persimest, kad tiktu pusasiai. :think:

Neprisijungęs sashoxx

• Įrašai: 2559
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #522: 2019 Sausio 16, 23:53:16 »
nzn kaip su c5, bet as dejas deze nuo 96kW, pas mane 74kW originaliai. tai lekstes pusasiu ir tesiskiria. perdavimas 1:1 96 ir 74. issimusa jos po biski is dezes, savo sudedi ir viskas. as dar naudojau slide hummer, daigc kur kebulinikai naudoja atitampant skardas/slenkscius.
siaip nemanau, kad c5 deze kitokia butu, gal tik savo laikiklius tereiketu persukt.

Neprisijungęs Karis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #523: 2019 Sausio 17, 08:21:47 »
Na ziuresiu, kaip cia bus. Nusprendziau, kad neskubesiu dar pirkt visko.
 Motoras + deze + atvezimas i NO + pakeitimas =  didelis minusas piniginei  :bedantis:
Bandysiu pratemt dar pusmeti ir gryzus i LT viska pasidaryt. Tik neaisku ar atlaikys tas slangu putimas ir deze  :think:

Neprisijungęs janiakas

• Įrašai: 199
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #524: 2019 Sausio 17, 21:42:52 »
Turbūt emigrantų nesuprasiu niekad.