Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Karis garazas  (Skaityta 142214 kartus)

Neprisijungęs Karis

• Įrašai: 1938
    • Žiūrėti profilį
Re: Rom3o999 garazas
« Atsakymas #225: 2015 Spalio 18, 04:10:48 »
taigi po 3 metus trukusiu paiesku, pagaliau pavyko rast ieskoma a8 d2 FL 2.8Q
uz logiska kaina, nes kazkaip nekilo ranka uz 1999- 2002 metu auto atiduoti apie 10k euro... taigi laukiau, laukiau, ciokinau sia audi kokius puse metu.. nes pradziai kaina buvo apie 9k euro, kas menesi norgas po biski mete kaina, o as vis laukiau  (+)  pagaliau atejo diena , kai kaina krito iki 6k euro. kaina, kaip ir mane tenkino, tai sutarem kad atleksiu apziuret.  is fotkiu kebulas atrode grazus, ir pagr kriterijus man buvo greiciu deze, nes ji buvo su ale defektu. salta ale sunkiai kuresi( reikedavo ilgiau paukt, kad uzsikurtu)
kai nuvaziavau i vieta, tai norgas dar buvo darbe, tai teko laukt. gryzes pasake, kad audi nekurta apie men.  starteris pasuko, gal 4-5 sek ir uzsikure. uzgesinus iskart kuresi gerai. pasijungiau kompa, tai buvo temp daciko klaida ir velenelio padeties daviklio klaida.  kebulas turejo pagraizymu, kaip ir daugelis tokiu metu audi, tai po legvos apziuros, sedau uz vairo pravaziavimui.  deze dirbo idealiai  :applause:   ramiai vaziuojant, tiek normaliai uzmynus tapke, tiek su tiptroniku.  taigi viskas mane tenkino, bet vistiek nuvaziavus 300km norejosi dar numusti kaina   :-]  taigi pradejau kabinetis del visokiu smulkmenu  :D  vienas kitas ibrezimas, xenon levelio dacikas nusproges, multi vairas neveike + priekiniai stabdziu diskai susikraipe ir kazkiek muso per vaira stabdant.
na vnz pries tai jau buvo nuvaziuotas ne vienas simtas km, apziurint ivairias a8, tai nusprendziau, kad jau gana paiesku ir reikia ciupti sita. paderinom dar kaina su pardaveju ir naujas modelis garaze  :-]

« Paskutinį kartą keitė: 2017 Spalio 25, 18:03:53 sukūrė Karis »