bratkos istorija galiu patvirtinti, meistras man pasokojo ir pats esu girdejas ir taises daug tokiu ivykiu.. pvz istorija zmogus i sena masina (pvz a4/b5 c4/a6 vw b5 vw golf4) dyzelius praminusius vos ne 500-800 stuk supyla sintetika, nors ten pusiau priklauoso pvz 10w40 bet galima pilt ir sintetika, bet jug geras pardavejas nepatars jug imt jos nebent variklis mazai beges, jam pasako kad va tinka ir sintetika, bus geriau pirk pilk, zmogus patiki, nusiperka uzpila praeina kazkiek laiko pradeda viskas lys laukan pro visas tarpines, grizta i servisa ka padarei, ka davei ta supylem pakeitem padarem, taigi man sake tai vat jam ir sakyk...sutinka daryt remonta keist tarpine ir pn isardoma galvoje tiek koses kaip snargliu kad jaj dar truputi butu amen... viska ka galejo pakele is padono nuimamas padonas apie ji galima butu patilet ir varztu ir gaikiu ir metalo drozliu radom...padaromas vos ne kapitalinis remontas, isvalomas visas variklis tiek viduje tiek isoreje naujos gumytes tarpines supilami jau sintetiniai tepalai zmogus jau antrus metus bruzina laimingas, keicia viska laiku ir normaliom dalim
aisku cia kiekvienai masinai savaip bet kaip ir bratka minejo kartais alyva gali buti ir per gera del savuju valymo elementu tas pats kaip chemija i baka sukelia visus brudus...