Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: .:Kajus:. audi 80 competition AEB  (Skaityta 18009 kartus)

Neprisijungęs Idealistic

• Įrašai: 309
    • Žiūrėti profilį
Valvoline  (y) bet aš kažkodėl labiau pasitikiu ir visad naudoju kroon oil'ą, ir atsiliepimų blogų dar neteko girdėt  :)

Neprisijungęs Shotokan

• Įrašai: 5448
    • Žiūrėti profilį
kol is patikimo zmogaus gaunu valvoline, busiu ramus :) kai bus suds pasakys iskart.taip buwo su shell berods

Neprisijungęs .:Kajus:.

• Įrašai: 82
    • Žiūrėti profilį
yra daug rusiu geru tepalu,bet castol kiek teko girdeti tai vieni is labiausiai padirbinejamu... :-(

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
man mobil 3000 visai neblogai po kolkas sueina is kokios maximos ar bauhofo kai akcija būna

Neprisijungęs Shotokan

• Įrašai: 5448
    • Žiūrėti profilį
tos maximos sukelia... nu nzn :-]

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
tos maximos sukelia... nu nzn :-]
sukelia nesukelia, bet kai akcija vyksta tepalų kainos ten tikrai būna geros (y) Mobil ir aš šiuo metu naudoju. 
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs renimatorius

• Įrašai: 684
    • Žiūrėti profilį
Užtikau jūsų diskusijas tai įsiterpsiu ir aš kadangi prieš du metus, oficialiai, iš dilerio pasiėmiau 2 statines po 206l GTX'o. Viskas buvo su plombom, žymėm ir ttt. Spalva irgi tamsi kaip iš jūsų 4litrio bakelio, kvapas standartinis. Kadangi esu pylęs jau tikrai daug alyvų rūšių nieko išskirtinio nepastebėjau. Kadangi alyva skirta ir dyzeliniams ir benzininiam varikliams, sodri spalva gali žymėti didesnį priedų kiekį. Nepersenai naudojau keletą alyvų rūšių markių kuriu kvapas tikrai buvo panašus į transmisinių o kai kurios skleidė aplamai baisiai aštrų kvapą. Šiuo atveju manau skirtumai atsirado dėl galimai keičiamų technologijų, atnaujinimo procesų ar panašiai. Taip pat žinau kad skirtingiems kontinentams gaminamos skirtingos alyvos dėl tam tikrų finansinių, marketingo sumetimų. Kas be ko maišyti šių tepalų nemaišyčiau.
Kažkas minėjo kad užsilenkė variklis tai manau tikrai nebuvo alyvos kaltė. Kadangi žmonės važinėja su visokiais lavoniniais tepalais, važiuoja 20k km ir daugiau, varikliai irgi nenaujėja, perka pigius filtrus bei daro kitas klaidas, po tepalo keitimo prasideda bėdos. Ne vienam po "atrabotkės" keitimo pradėjo per visus galus bėgti tepalai, kalti varikliai ir pan. Nesenai ir pats susidūriau kai naujai asmeninei mašinai po tepalo keitimo pradėjo kalti pirštai, kompensatoriai - iki tol be menkiausio garselio dirbo. Kas be ko išleidinėjant tepalą net tirščiai bėgo. Žmogus sakė pylė iš turgaus kažkokius 10w-40 po 6lt :D Taip pat girdėjau nemažai atsiliepimų kaip po GTX'o supylimo pakrisdavo sąnaudos (iki puslitrio, žmogus po Europą važinėja) bei suminkštėja variklio garsas.
Sekantis dalykas dėl gamintojų šiais laikais nebepasitikiu niekuo. Nesenas atvejis nusipirkus Lemfiorderio (pastaruoju laiku jis man vis akyse krenta ) daugiasvirtės komplektą, pagal užrašus, bei vizualinį apibūdinimą galima buvo laisvai spręsti kad komplekte naudojama bet 3 skirtingų gamyklų gaminiai ( perkant atskirai tai jau pasitvirtino pagal kilmės šalį - Vokietija, Vengrija, Kinija). Pastaruoju metu atrandu kad kai kurios, pigesnių gamintojų, dalys tarnauja bei vizualiai atrodo žymiai geriau.

Iš visų kitų tepalų man Kroon'as labiausiai imponuoja o cheminę analizę būtu tikrai įdomu pamatyti.

Jai sutrukdžiau jūsų laiką atleiskite bet toks buvo mano žodis :D

« Paskutinį kartą keitė: 2013 Kovo 21, 12:07:30 sukūrė renimatorius »

• Žiūrėti profilį
Dziaugiuosi kad isreiskei savo nuomone,tam juk forumas ir yra,kiekvienas taippat turi teise tureti  savo nuomone,ka taippogi gerbiu,teigti kad tie tepalai blogi negaliu,bet savo nuomone tuo atzvilgiu irgi turiu,o kaip yra is tiesu tai parodis ekspertizes rezultatai (+)

Neprisijungęs Bratka

• Įrašai: 3608
    • Žiūrėti profilį
nenoriu menkinti Lietuvos galimybių ištirti tokius dalykus,bet kol kas tai mums nepasiekiama
galima nustatyt tarkim klampumą,tankį dar ką nors ,bet tuo viskas ir pasibaigia
kiekvienas rimtas gamintojas užpatentavęs savo produktą ir chemimė sudėtis nėra skelbiama-->
labai rafinuota bazinė alyva / IP 346 DMSO ekstrakto < 3 %/. Chemiškai modifikuota bazinė alyva , patentuoti eksplotacinių savybių gerinimo priedai .

fizinė būsena-skystis
spalva-gintaras
kvapas -naftinis
http://msdspds.bp.com/ussds/amersdsf.nsf/0/9765E45F97ED939980257AD2005809E6/$file/173673Castrol%20GTX%2010W-40%20A3_B4.pdf

kam smalsu turiu ir lietuvišką vertimą

• Žiūrėti profilį
nepabandes nesuzinosi ;)

Neprisijungęs NerijoShius

• Įrašai: 735
    • Žiūrėti profilį
Man šiaip ir panaudojus Castrol užlinko varikliukas. Labai jau ne kokie paskutiniu metu tie tepalai :( Padarius kapitalinį tikrai nebepyliau. Ne taip senai tikrai jie buvo geri, bet ar čia taupumo sumetimais ar šiaip sublogo :( Ką padarysi, bet spalva taip skirtis manau tikrai neturėtų to paties gaminio :)

Neprisijungęs Bratka

• Žiūrėti profilį
reali istorija-
žmogelis atvarė mašiną į servisą pakeisti tepalų.Buvo supyltas Castrol.Po kelių dienų mašiną atvežė atgal ant ratukų.
Žmogelio išvada-atvarius techniškai tvarkingą mašiną į servisą ir ten pakeitus tepalus ,variklis iškeliavo anapus
Po ilgų teisminių ginčų servisas sutiko pakeisti variklį
ardant variklį rastas dviejų centimetrų ''dumblo''sluoksnis
serviso / ir kitų išmanančių tokius dalykus / išvada-variklis buvo '' užleistas'' ,ko pasekoje atsirado nuosėdos ir supylus tepalą ,kuris pasižymi labai geromis plovimo savybėmis,visas brudas sukilo ir varikliui amen
taigi,varikliai užsilenkia ir ne tik nuo blogo tepalo,bet ir nuo per gero

kas liečia spalvą,tai matosi kad yra dvi partijos,atkeliavusios skirtingu laiku iš skirtingų šalių
beje,gamintojas turi teisę keisti spalvą,kvapą ar kitas charakteristikas neinformuodamas nei atstovų ,nei pirkėjų

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
reali istorija-
žmogelis atvarė mašiną į servisą pakeisti tepalų.Buvo supyltas Castrol.Po kelių dienų mašiną atvežė atgal ant ratukų.
Žmogelio išvada-atvarius techniškai tvarkingą mašiną į servisą ir ten pakeitus tepalus ,variklis iškeliavo anapus
Po ilgų teisminių ginčų servisas sutiko pakeisti variklį
ardant variklį rastas dviejų centimetrų ''dumblo''sluoksnis
serviso / ir kitų išmanančių tokius dalykus / išvada-variklis buvo '' užleistas'' ,ko pasekoje atsirado nuosėdos ir supylus tepalą ,kuris pasižymi labai geromis plovimo savybėmis,visas brudas sukilo ir varikliui amen
taigi,varikliai užsilenkia ir ne tik nuo blogo tepalo,bet ir nuo per gero

kas liečia spalvą,tai matosi kad yra dvi partijos,atkeliavusios skirtingu laiku iš skirtingų šalių
beje,gamintojas turi teisę keisti spalvą,kvapą ar kitas charakteristikas neinformuodamas nei atstovų ,nei pirkėjų
tai visas tas š turėjo pasilikti filtre ir galbūt reikėjo filtrą dar syki pakeisti tik aišku spėti anksčiau nei jį pramušo

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
tai visas tas š turėjo pasilikti filtre ir galbūt reikėjo filtrą dar syki pakeisti tik aišku spėti anksčiau nei jį pramušo

O tai gal jį tiesiog užkišo ir neliko tepalo slėgio?

Neprisijungęs Bratka

• Žiūrėti profilį
matyt to brudo ten buvo tiek daug,kad ir filtras užsinešė ir dar liko porą centimetų sluoksnis atsargai  :)

Neprisijungęs DK13

• Įrašai: 35
    • Žiūrėti profilį
Re: .:Kajus:. audi 80 competition AEB
« Atsakymas #115: 2013 Balandžio 16, 00:09:03 »
bratkos istorija galiu patvirtinti, meistras man pasokojo ir pats esu girdejas ir taises daug tokiu ivykiu.. pvz istorija zmogus i sena masina (pvz a4/b5 c4/a6 vw b5 vw golf4) dyzelius praminusius vos ne 500-800 stuk  supyla sintetika, nors ten pusiau priklauoso pvz 10w40 bet galima pilt ir sintetika, bet jug geras pardavejas nepatars jug imt jos nebent variklis mazai beges, jam pasako kad va tinka ir sintetika, bus geriau pirk pilk, zmogus patiki, nusiperka uzpila praeina kazkiek laiko pradeda viskas lys laukan pro visas tarpines, grizta i servisa ka padarei, ka davei ta supylem pakeitem padarem, taigi man sake tai vat jam ir sakyk...sutinka daryt remonta keist tarpine ir pn isardoma galvoje tiek koses kaip snargliu kad jaj dar truputi butu amen... viska ka galejo pakele is padono nuimamas padonas apie ji galima butu patilet ir varztu ir gaikiu ir metalo drozliu radom...padaromas vos ne kapitalinis remontas, isvalomas visas variklis tiek viduje tiek isoreje naujos gumytes tarpines supilami jau sintetiniai tepalai zmogus jau antrus metus bruzina laimingas, keicia viska laiku ir normaliom dalim :) aisku cia kiekvienai masinai savaip bet kaip ir bratka minejo kartais alyva gali buti ir per gera del savuju valymo elementu tas pats kaip chemija i baka sukelia visus brudus...

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #116: 2013 Balandžio 16, 19:17:22 »
va teko ir man toki tai vaizda vienam BMW pamatyti, pripilta neaisku ko, daktaru ar ko, tos koses konsistensija kaip sulipusiu dulkiu, trapi, net ne skysta, tai supylus normalius tepalus toli nebevaziuotu

aisku po menesio ir taip zmogus motora pasikeite ;)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #117: 2013 Balandžio 18, 00:41:24 »
va teko ir man toki tai vaizda vienam BMW pamatyti, pripilta neaisku ko, daktaru ar ko, tos koses konsistensija kaip sulipusiu dulkiu, trapi, net ne skysta, tai supylus normalius tepalus toli nebevaziuotu

aisku po menesio ir taip zmogus motora pasikeite ;)
Panasiai buna kai tepalus neplaunancius tepalus naudoja,net baisu pagalvoti kas buna kai supilus gerus tepalus visa ta moli per tepalo filtra pradeda varyti....

Neprisijungęs LPx

• Įrašai: 355
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #118: 2013 Balandžio 18, 16:34:55 »
Panašiai yra buvę su benzu - prieš keliolika metų dirbau Neste, ir atsirado benzas su valančiais priedais, Futura lyg tai, tai yra buvę kad į kokią Asconą, Recordą ar Golf I prisipildavo pilną baką ir po to skusdavosi vairuotojai, kad trūkčioja, gęsta, nevažiuoja. Kiek girdėjau po to užtekdavo baką išsiplauti ir benzo filtriukus pakeisti, taigi gaunasi kad visokį brudą iš bako priedai tiesiog išplaudavo.