Citata iš: PSSHHH 2012 Sausio 29, 22:48:20 Tave kabina kas nors is viso? Laisvas.. Negadink garazo zmogui. Kaip alkani sunys tik ir ziurit kur paduchint ka nors ir is ko pasisaipyt ar seip ka nors uzmest..Nusiramink, gi matai, kad čia dauguma viską už rimtą priima
Tave kabina kas nors is viso? Laisvas.. Negadink garazo zmogui. Kaip alkani sunys tik ir ziurit kur paduchint ka nors ir is ko pasisaipyt ar seip ka nors uzmest..
O man kaip tik jos faros labai patinka. Daug geriau uz stock..
Man prie baltu galiniu lempu truksta dar nikelio aplink langus.. Kita savaitgali planuoju jau ja isjudint i trasa, tai padarysiu fotosesija. Turiu ir savaitgalio darbu nuotrauku, bet fotika palikau garaze, tai be kito savaitgalio ikelti neiseis...
Nu juoda su balta man kazkaip dera.. Va tik nuiminedamas rata pagalvojau, kad stabdziu suportai butu grazu salotiniai.. Oj graziai atrodytu.. O langus irgi pavasari butinai niauksiu..
Svarbiausia judet i ta puse kuri tau graziausia,kaip minejai del galiniu lempu,bei viso kito tavo automobilis tu darai ka tik nori ir isreiski savo fantazijas ant jo,bet mano atzvelgiu jeigu as imciau b6 ir zinociau,kad ja vairuosiu tikrai 2-3m jeigu i mano rankas pakliutu nenudrosta tikrai gryna tai tokia ir uzsilaikyciau pas save porai metu tai daryciau va tokia.. Nikelinis tik audi zenkliuka ir veidrodelius ar net juos nupusciau matiniu metaliko spalva,ratai irgi panasaus stiliaus ir s apdaila
Bet as vis jau ne pirma karta pastebiu, kad esi visazinis, zinai kiekvieno finansine padeti ir tai, kaip kas reaguotu, jei suzinotu kainas, matyt tik tu vienas tas kainas zinai
as desiu sau wirsui juoda apacioi raudona faras gale su ledais
Citata iš: byfo 2012 Sausio 30, 18:47:55 as desiu sau wirsui juoda apacioi raudona faras gale su ledais ratus padorius geriau uzsidetum
ratus padorius geriau uzsidetum