Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Justo odinė B6 1,9tdi  (Skaityta 25430 kartus)

Neprisijungęs skip3

• Įrašai: 89
    • Žiūrėti profilį
Re: Justo odinė B6 1,9tdi
« Atsakymas #75: 2012 Sausio 27, 23:13:31 »
Omega B, B FL Vectra B, B FL - pats dėjau, nereikia programuot. Kaip yra nuo 2003 metu nežinau.

Prisijungęs mariuskm

• Įrašai: 728
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #76: 2012 Sausio 27, 23:16:10 »
Omega B, B FL Vectra B, B FL - pats dėjau, nereikia programuot. Kaip yra nuo 2003 metu nežinau.
Kad ir astra 2004m jau reikia, senesnėm gal ir paprasčiau.Na faktas kad šitai audi tikrai reiks, išbandyta savo kailiu, tik kad mano 2002m, bet manau skirtumo nebus nes modelis tai taspats.
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Sausio 27, 23:18:14 sukūrė mariuskm »

Neprisijungęs skip3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #77: 2012 Sausio 27, 23:18:30 »
Supratau.. :)

Neprisijungęs skip3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #78: 2012 Sausio 27, 23:40:54 »
Kaip avatara isideti?

Neprisijungęs warning

• Įrašai: 2053
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #79: 2012 Sausio 27, 23:57:47 »
Dėjau į savo tokią pačią autopilotą, tik 2.5 tdi, teko keist bloką kur po vairu stovi.Ten pagal jo kodą matosi ar palaiko autopiloto funkciją ar ne, nors pas mane su borto kompu buvo jau iš gamyklos.Paskui dar aišku prikoduot reikia.O opeliam naujesniem irgi reikia prikoduot, senesniem gal ir ne.
nuo komplektacijos priklauso..

Neprisijungęs zippo

• Įrašai: 328
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #80: 2012 Sausio 28, 14:52:39 »
Cia sita kartais ne is Druskininku nupirkta? ;)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #81: 2012 Sausio 28, 15:55:09 »
OT visi priimtini pas mane garaze, nes man paciam idomu paskaityti. ;) As kiek zinau, tai su bendzinais buna bedu dedant autopilota.. O su dyzeliais isidedi ir viskas, vaziuoji. Ar yra kas pats sau dejes autopilota i savo dyzeline audi?
as tau aiskinu, gali uztekti tik rankenele pakeisti , o gali buti kad reikes ir bloka keisti.

Kokį dar komforto bloką :-] Max, ką reikia keisti, tai modulį už vairo, kuris iki pidisoko kainuoja, bet dažniausiai nereikia...

Neprisijungęs skip3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #82: 2012 Sausio 28, 18:58:19 »
Iš Drs. Snd buvo ideta turbina, ispjautas katalizatorius,nupirkti filtrai, tarpines visokios ir keitem vaziuokle visa... Ir isarde pastebejom, kad parduotuvej pirktas priekines vaziuokles komplektas kitos... Is isvaizdos viskas tas pats, bet pvz traukes kugis pas mane siauresnis, o kur nupirkom platesnis.. Pas manes trumpesnis tas kaulas, naujai pirktas ilgesnis... Pirmadieni reiks viska vežt atgal ir apkeist... Cia gal B5 vaziuokle visa man ikiso ir netinka? Dar noriu paklaust kas cia per komplektacija pas mane, kad gale langus galima ir mygtuku atidaryti ir irklais? Dar noreciau paklausti ka reiskia du mygtukai esantys vairuotojo dureliu apacioje (automobilis ant estakados ir dar kazkas..)?

Neprisijungęs lin32

• Įrašai: 1310
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #83: 2012 Sausio 28, 19:04:03 »
su ta vaziuokle kazkokia nesamone tai kad visom vienoda eina, ir pasatam ir audem

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #84: 2012 Sausio 28, 19:08:18 »
vaziuokle speju nuo b5. O tie mygtukai reiskia kad galetum isjungti turio daviklius o tas kur ant ale estakados, gal yra gamyklinio posvyrio daviklio isjungimas. O gale duryse langu mygtukai yra?

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #85: 2012 Sausio 28, 19:09:47 »
su ta vaziuokle kazkokia nesamone tai kad visom vienoda eina, ir pasatam ir audem
ne vienoda, pas b6 kitaip,apatines sakes amortiko apkabinimas skirtingu diametru, amortiko apatine kilpa kitokia. Pas tas pacias b5 buvo keliu tipu stabylnyko traukes (bananai), pvz ejo sarnyrines ir salenblokines.

Neprisijungęs skip3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #86: 2012 Sausio 28, 19:17:37 »
Gale mygtukai yra. Tai mano B6 davė B5 važiuoklę? Nepastebėjau jokių tūrio daviklių...

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #87: 2012 Sausio 28, 19:19:38 »
ir irklai ir mygtukai gale? :D Turio davikliai salono apsvietimo lempoj (uz groteliu)

Neprisijungęs skip3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #88: 2012 Sausio 28, 19:23:00 »
Tai del to ir nemaciau.. :D Reiks nusipirkti ryt pulteliui elementa, tai pasiziuresiu kaip ten veikia tie turio ir posvyrio davikliai.. :)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #89: 2012 Sausio 28, 19:28:37 »
jei neveikia pultelis, gali but ir ne pultelio beda. Pas mane ir neveike, buvo sulietas pultelis, pirkau kita.

Neprisijungęs skip3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #90: 2012 Sausio 28, 19:34:49 »
Dar viena dalyka pastebejau.. Kas per zarnele (gumine, padengta medziaga) eina po fara, oro filtru, netoli turbinos? Tokia pat ateina ir i turbinos valdyma. Ji isseina is solenoido (jei ten jis taip pas audi vadinasi) ir pas mane nueina niekur, plius dar turi du issisakojimus..

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #91: 2012 Sausio 28, 19:36:52 »
kazkur nusimovus ji.

Prisijungęs mariuskm

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #92: 2012 Sausio 28, 19:46:39 »
OT visi priimtini pas mane garaze, nes man paciam idomu paskaityti. ;) As kiek zinau, tai su bendzinais buna bedu dedant autopilota.. O su dyzeliais isidedi ir viskas, vaziuoji. Ar yra kas pats sau dejes autopilota i savo dyzeline audi?
as tau aiskinu, gali uztekti tik rankenele pakeisti , o gali buti kad reikes ir bloka keisti.

Kokį dar komforto bloką :-] Max, ką reikia keisti, tai modulį už vairo, kuris iki pidisoko kainuoja, bet dažniausiai nereikia...
Na nežinau kur tie moduliai tokiom kainom mėtosi, kai sau ieškojau tai nebuvo kur rast aplamai, Toto pagelbėjo su įsigijimu, naujo jo kaina 600Lt.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #93: 2012 Sausio 28, 20:25:48 »

Na nežinau kur tie moduliai tokiom kainom mėtosi, kai sau ieškojau tai nebuvo kur rast aplamai, Toto pagelbėjo su įsigijimu, naujo jo kaina 600Lt.

Nežinau. Jau du žmones žinau, kas dėjosi, vienam konkrečiai padėjau su įsidėjimu, tai vienas tą modulį gavo kartu su rankena, o kitas pirko. Esmė, kad kai kurie nepalaiko CC funkcijos. Pas save žiūrėjau, tai pagal kodą palaiko, reiktų tiktai rankenos ir apdailos prie rankenos.

Prisijungęs mariuskm

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #94: 2012 Sausio 28, 21:46:56 »
Prie noro tai apdailą galima ir senają panaudot, eina lengvai išpjaut skylę rankenai.Aš tai pirkau ją naują, senoji jau nudrožta buvo.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #95: 2012 Sausio 28, 21:47:58 »
Kiek apdaila kainavo? Gal centre pirkai?

Neprisijungęs warning

• Įrašai: 2053
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #96: 2012 Sausio 28, 21:56:38 »

Nežinau. Jau du žmones žinau, kas dėjosi, vienam konkrečiai padėjau su įsidėjimu, tai vienas tą modulį gavo kartu su rankena, o kitas pirko. Esmė, kad kai kurie nepalaiko CC funkcijos. Pas save žiūrėjau, tai pagal kodą palaiko, reiktų tiktai rankenos ir apdailos prie rankenos.
yra kazkoks blokas, kuri reik keisti keisti, kad isideti pilota, ten palei kodus eina jie, vienam reik keisti kitiem ne.

Prisijungęs mariuskm

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #97: 2012 Sausio 28, 21:58:29 »
Kiek apdaila kainavo? Gal centre pirkai?
Audi centre, apie 100lt.

Neprisijungęs skip3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #98: 2012 Sausio 29, 20:33:51 »
Gal galite kas padeti issifruoti VIN numeri? Ačiū. WAUZZZ8E22A125061

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #99: 2012 Sausio 29, 20:36:39 »
Justai - kaip ten dėl mano pasiūlymo? :) Jei ką - pm ;)