Viso balsavusių narių: 33
Balsavimas baigtas: 2013 Gegužės 03, 18:49:52
Citata iš: Saras911 2012 Sausio 31, 11:08:02 Grazi tu čia apie mašiną ar...?
Grazi
Truputį lavonėlis )
ko ten dujos neatitiko 13 -os grupes reikalavimo?o diel duju neuzpildimo 50proc kaskokia nesamone pas mane nuo salciu ta rodykle uzsalo nuemei ta dangteli ir su ranka nulenki ta rodykle ,kad rodytu pilna baka as tai tytoj varau ta idomu ka pasakys .nes sparnuose nedega posukiai kur ant sonu yra.nors silkei ir nepriklauso ten turet posukius
Citata iš: jaunuolis19 2012 Vasario 10, 19:45:55 ko ten dujos neatitiko 13 -os grupes reikalavimo?o diel duju neuzpildimo 50proc kaskokia nesamone pas mane nuo salciu ta rodykle uzsalo nuemei ta dangteli ir su ranka nulenki ta rodykle ,kad rodytu pilna baka as tai tytoj varau ta idomu ka pasakys .nes sparnuose nedega posukiai kur ant sonu yra.nors silkei ir nepriklauso ten turet posukius Su dujom viskas ok, tas 13 grupes punktas gal del to kad negalejo patikrint sandarumo nes duju buvo maziua nei puse bako, ant durniaus sugalvojau darbe kad send reik varyt geriausia buvo kai trosas rankinio uzstrigo seip stabdziai atitiko visus reikalavimus, stabde tolygiai, tik va viena rata nutempe rempte nuo stendo, troso sarvas kiauras ir ussala
tai ka su dviem masinom dabar? ka avantas beveikia? man sparnuose posukiai neveike praejau ta bet poto paziurejau kad kontaktai apsinese tebuvo
o tai tai, negaila avanto? nuo tokios dideles masinos persokai ant vos ne maziausios audi kaip skirtumas jauciasi ? gaila kad coupe ne quattro seip padoriai viskas dar atrdo