Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Justino (Nesako) Audi A4 B6 2004 m. Quattro, su S Line kvapu  (Skaityta 15235 kartus)

Neprisijungęs Irmantas_b5

• Įrašai: 483
    • Žiūrėti profilį
Gal bumbulas ir ne S skaitosi, bet dizainas toks pat kaip S vairo(duobutės aplink centrą). Storesnis nei panašiai atrodantys bumbulai.
Fl bumbulas

Neprisijungęs Nesako

• Įrašai: 206
    • Žiūrėti profilį
Šiek tiek buvo nuveikta su mašiniuku, gaila tik, kad be nuotraukų..

1. Nupirktos ir jau uždėtos naujos žieminės padangos, žiemai pasiruošta http://www.egzotika.lt/padangos/184320440-roadstone-winguard_sport-235-45-r17-97v.html
2. Užtamsinti galiniai langai amerikietiška plevele.
3. Sudėti elektriniai langai gale.
4. Įdėtas bluetooth modulis.

Gal kas kokį patarimą duos. Pasidarius elektrinius langus gale palikau senas avšyfkes, nes niekur tokių pat neradau, o kol rasiu pražilsiu.. tai klausimas su kuo geriausiai tas irklų skyles paslėpti? Gal kas ką rado pritaikyti tobulai?

Neprisijungęs Razbainikas

• Įrašai: 339
    • Žiūrėti profilį
Fl bumbulas

Pas mane tokiam tai dar ir svarovskių į tas duobutes priklijuota  :goodboy:

Neprisijungęs wytc

• Įrašai: 214
    • Žiūrėti profilį
kaiap padangos dabar sausam /salpiam asfalte??? kaip tik tokias sau ziuriu?

Neprisijungęs fakitol

• Įrašai: 698
    • Žiūrėti profilį
Kokį BT modulį nusipirkai? Nes pas mane tik basic func palaiko, kas yra šūds, nes neskaito phonebook'o.

Neprisijungęs Nesako

• Žiūrėti profilį
kaiap padangos dabar sausam /salpiam asfalte??? kaip tik tokias sau ziuriu?
Na normaliai, neplaukioja mašina, limpa gerai prie asfalto.. Bus aišku žiema kaip tos padangos.

Neprisijungęs Nesako

• Žiūrėti profilį
Kokį BT modulį nusipirkai? Nes pas mane tik basic func palaiko, kas yra šūds, nes neskaito phonebook'o.
Jei gerai pamenu 8P0862335C, telefonų kontaktai atsiranda, bet nerodo kas skambina prietaisų skydelyje. Man tie reikalai nelabai rūpi, svarbu magei rodo kas skambina ir aplamai dirba. :)

Neprisijungęs fakitol

• Įrašai: 698
    • Žiūrėti profilį
Aišku ;-) O kokia maždaug kaina?

Neprisijungęs Nesako

• Žiūrėti profilį
Aišku ;-) O kokia maždaug kaina?
Pavyko rasti su antena iš Audi a3 už 30€, bet dažniausiai visi prašo po 50 - 100 €.

Neprisijungęs Nesako

• Žiūrėti profilį
Ale ir uždilkėjo tema. :G

Nupučiam dulkes ir parodom kokios procedūros laukia po švenčių!

Neprisijungęs Nesako

• Žiūrėti profilį

Prieš porą savaičių įvyko mažas bum. Nukentėjo lempa, buferis, sparnas, kapotas, teliko laikiklis ir smulkmenos... nemalonus reikalas, bet viskas pagaliau tvarkoma! Dar prieš kokį mėn. buvau užsiminęs jog norėčiau lempas į gražesnes, tvarkingesnes pasikeisti, na va, puiki proga. :))

Atgavęs auto padarysim fotosesiją, labai kūdai čia pas mane nuotraukų.. nėra ką žiūrėt pačiam atėjus po laiko. :)

Neprisijungęs audicouper

• Įrašai: 4273
    • Žiūrėti profilį
blogumas tame, kad sia spalva retai kada gerai parenka ir ji turi tendencija keisti atspalvi vien perlakuojant :-/

Neprisijungęs Eligijus32

• Įrašai: 175
    • Žiūrėti profilį
Geri dažytojai žino iš kur pirkti imti dažus ir kaip dažyti. Žmonos a6 jau 3 kart padažo tai bamperį tai duris, tai sparną ir skirtumų jokių

Neprisijungęs Nesako

• Žiūrėti profilį
Matysim ar atitaikys, ale dažai, lakas iš geriausiai darančio dažus žmogaus Šiauliuose.

Neprisijungęs Tserber

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 2348
    • Žiūrėti profilį
o kur geriausiai daro siauliuose ? :)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Geri dažytojai žino iš kur pirkti imti dažus ir kaip dažyti. Žmonos a6 jau 3 kart padažo tai bamperį tai duris, tai sparną ir skirtumų jokių

Būtent, kad priklauso nuo dažytojo ir dažų derintojo. O dar plius kaip į perechodus dažytojas žiūri. Nors kai kurioms spalvoms gali dėti tuos perechodus - gauna lako ir amen :D

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
Būtent, kad priklauso nuo dažytojo ir dažų derintojo. O dar plius kaip į perechodus dažytojas žiūri. Nors kai kurioms spalvoms gali dėti tuos perechodus - gauna lako ir amen :D
Vieną vienintelį kartą esu matęs, labai kokybiškai dažytas duris, kai ten kur sueina dažai poliruota iš vidaus ir paviršius gluotnus kaip iš gamyklos, daug kam vidinė pusė pajabat, kur skočas buvo matosi juosta ir paviršius toks grubus :) iškart gali atskirti kur dažyta net be dažų storio matuoklio...

Neprisijungęs Nesako

• Žiūrėti profilį
o kur geriausiai daro siauliuose ? :)

Kažkur serbentų gatvės gale. Yra iškaba.

Neprisijungęs Nesako

• Žiūrėti profilį
Mašiniuks sutvarkytas.

Sudėtos kitos lempos, stiklai ir vidus nepalyginamai gražesni, bet vistiek neatsikračiau įkirios problemos - lempų rasojimas. Lygiai taip pat rasojo senos lempos, lygiai taip pat ir šios.. čia pas visus taip ar man labai nesiseka? Gal yra kokių silpnų vietų? Šitos nesimato, kad būtų ardytos ar ką.

Neprisijungęs Nori alaus?

• Įrašai: 435
    • Žiūrėti profilį
mano B6 xenon lempos irgi parasoja iš vidaus. erzina šik tiek, gal paliksiu tvarkyti tam  momentui, kai žibintų apiplovimo purkštukus keisiu, nes abudu kiauri.

Neprisijungęs laimisirko

• Įrašai: 3001
    • Žiūrėti profilį
reikejo s-line bamperi mest ta proga  :goodboy:

Neprisijungęs laimisirko

• Žiūrėti profilį
mano B6 xenon lempos irgi parasoja iš vidaus. erzina šik tiek, gal paliksiu tvarkyti tam  momentui, kai žibintų apiplovimo purkštukus keisiu, nes abudu kiauri.

kam laukt to momento, kai lempa issiima per minute? :think:

Neprisijungęs Nesako

• Žiūrėti profilį
reikejo s-line bamperi mest ta proga  :goodboy:

Tuo metu džiaugiuos, kad aplamai radau su apiplovimais paprasta. :) Sline dalys visada pas mane paieškomos. Kažkada susirinks viskas. :)

Neprisijungęs laimisirko

• Žiūrėti profilį
nebe deficitas tu s-line, pastovai jau pilna :)

Neprisijungęs Mindosa

• Įrašai: 1432
    • Žiūrėti profilį
ir kaip visalaik, paskambini,- tvarkingas, nedauztas :D atvaziuoji pirkt, o ten :facepalm: