Sveiki, forumiečiai. Jau kiek daugiau nei mėnesį vairuoju Audi A4 B6 2004 metų Quattro.
Esu Šiaulietis, bet buvo parvaryta iš visai kito Lietuvos galo, Eisiškių. Tuo metu tokios spalvos auto su mechanine pavarų dėže niekur šalia nebuvo, tad teko važiuoti ir rizikuoti. Ptfu ptfu ptfu atrodo visai pasisekė, didelių problemų per mėn. su viršum nerasta.
Šitam automobiliui pirmasis savininkas Lietuvoje esu aš, o parvaryta iš Austrijos.
Susitvarkius popierizmus ir kitus standartinius reikalus prasidėjo eksplotacija..
Taigi, konkrečiau šnekam apie:Darbinis tūris l.: 2.5 l.
Kuro tipas: Dyzelinas
Pavarų dėžė: Mechaninė
Durų skaičius: 4/5
Kėbulo tipas: Universalas
Rida, km: 240 000 (ištikro virš 400 000 km, kaip priklauso)
Spalva: tamsiai pilka
Galia kW:132
Cilindrų skaičius: 6
Pavarų skaičius: 6
Varomieji ratai: Visi varantys ratai
Pirmosios registracijos šalis: Austrija
Kas padaryta, ateities planai: Atliktas galios kėlimas (chiptuning). Tikslus pamatavimas numatomas 2016 gruodžio pabaigoje, 2017 sausio pradžioje.. Diržai, įtempėjai ir t.t. - pakeista viskas kas yra priekyje, visi guoliukai, diržai ir t.t. (2016-04)
Pasidaryti antrą atsarginį raktą - geležtė jau yra, reikia tik tinkamo pultelio pririšimui..
Pasikeisti raudoną prietaisų skydelį į spalvotą 1DIN į 2DIN ir įsidėti RNS-E magnetolą Pasijungti Bluetooth modulį - laidai ir modulis nupirktas, laukiam kol atkeliaus..
Užtamsinti galinius langus - kelių savaičių bėgyje niauksim..
Pasikeisti ESP, avarinio, puodelių laikiklio ir kortelių laikiklio mygtykus - pats žioplys nubraižiau keisdamas 1DIN kosolę, jei kas turit duokit žinot.
Pasikeisti klimato valdymo bloką - pats žioplys nubraižiau keisdamas 1DIN kosolę, jei kas turit duokit žinot.
(su šildomų sėdynių valdymu, dar vienas ateities modas)
Pasidaryti elektrinius galinius langus - ieškomas donoras Šiauliuose, neskubus reikalas, bet man būtinas pasidaryti..
Šildomos sėdynės - neskubus reikalas, bet man būtinas pasidaryti..
Na ir kol kas tiek, su laiku temą atnaujinsiu, dabar toks greitas Labas! ir viskas.
Dėl nuotraukų - bus! Tai tik viena turima nuotrauka, kvailys jog nepasidariau prieš atnaujinimus, bet nu yra kaip yra..