Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Justino (Nesako) Audi A4 B6 2004 m. Quattro, su S Line kvapu  (Skaityta 15240 kartus)

Neprisijungęs Nesako

• Įrašai: 206
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, forumiečiai. Jau kiek daugiau nei mėnesį vairuoju Audi A4 B6 2004 metų Quattro.
Esu Šiaulietis, bet buvo parvaryta iš visai kito Lietuvos galo, Eisiškių. Tuo metu tokios spalvos auto su mechanine pavarų dėže niekur šalia nebuvo, tad teko važiuoti ir rizikuoti. Ptfu ptfu ptfu atrodo visai pasisekė, didelių problemų per mėn. su viršum nerasta.
Šitam automobiliui pirmasis savininkas Lietuvoje esu aš, o parvaryta iš Austrijos.
Susitvarkius popierizmus ir kitus standartinius reikalus prasidėjo eksplotacija..

Taigi, konkrečiau šnekam apie:

Darbinis tūris l.: 2.5 l.
Kuro tipas: Dyzelinas
Pavarų dėžė: Mechaninė
Durų skaičius: 4/5
Kėbulo tipas: Universalas
Rida, km: 240 000 (ištikro virš 400 000 km, kaip priklauso)
Spalva: tamsiai pilka
Galia kW:132
Cilindrų skaičius: 6
Pavarų skaičius: 6
Varomieji ratai: Visi varantys ratai
Pirmosios registracijos šalis: Austrija

Kas padaryta, ateities planai:

Atliktas galios kėlimas (chiptuning). Tikslus pamatavimas numatomas 2016 gruodžio pabaigoje, 2017 sausio pradžioje..
Diržai, įtempėjai ir t.t. - pakeista viskas kas yra priekyje, visi guoliukai, diržai ir t.t. (2016-04)
Pasidaryti antrą atsarginį raktą - geležtė jau yra, reikia tik tinkamo pultelio pririšimui..
Pasikeisti raudoną prietaisų skydelį į spalvotą
1DIN į 2DIN ir įsidėti RNS-E magnetolą
Pasijungti Bluetooth modulį - laidai ir modulis nupirktas, laukiam kol atkeliaus..
Užtamsinti galinius langus - kelių savaičių bėgyje niauksim..
Pasikeisti ESP, avarinio, puodelių laikiklio ir kortelių laikiklio mygtykus - pats žioplys nubraižiau keisdamas 1DIN kosolę, jei kas turit duokit žinot. :)
Pasikeisti klimato valdymo bloką - pats žioplys nubraižiau keisdamas 1DIN kosolę, jei kas turit duokit žinot. :) (su šildomų sėdynių valdymu, dar vienas ateities modas)
Pasidaryti elektrinius galinius langus - ieškomas donoras Šiauliuose, neskubus reikalas, bet man būtinas pasidaryti..
Šildomos sėdynės - neskubus reikalas, bet man būtinas pasidaryti..

Na ir kol kas tiek, su laiku temą atnaujinsiu, dabar toks greitas Labas! ir viskas. :) Dėl nuotraukų - bus! Tai tik viena turima nuotrauka, kvailys jog nepasidariau prieš atnaujinimus, bet nu yra kaip yra..   (j)
« Paskutinį kartą keitė: 2016 Gruodžio 03, 09:23:09 sukūrė Nesako »

Neprisijungęs Nesako

• Žiūrėti profilį
Pasirodo dar viena nuotrauką turiu, tai iš konsolės keitimo darbų, nieko ypatingo, nu bet pildom turiniu. ((:

Turiu klausimą, pas mane auto apklijuota S Line ženkliukais, pradarius duris ant slenkščių taipogi s line uždėti, lubos tamsios, bet daugiau nieko panašaus kaip ir nėra S laininio, buferiai atrodo paprasti. Čia aprinktas s line ar kažkas bandė daryto tokį.. kaip manot? S4 turbūt nesiskaito kaip s line?

Neprisijungęs sashoxx

• Įrašai: 2559
    • Žiūrėti profilį
S4 nieko nesimato pas tave. O s line salonas lyg, kiek matos is foto

Neprisijungęs Mindosa

• Įrašai: 1432
    • Žiūrėti profilį
S4 cia visai ne prie ko, yra arba A4 arba S4, tai dvi visiskai skirtingos masinos ;) O pas tave, greiciausiai, yra S line vidaus apdaila, cia A4 zinovai pasakys tiksliau :)

Neprisijungęs df

• Įrašai: 1564
    • Žiūrėti profilį
tdi eske
Nerodo foto :(

Neprisijungęs laimisirko

• Įrašai: 3001
    • Žiūrėti profilį
na pas tave tik vidus ale s-line, daugiau nieko, o su s4 nieko bendro neturi, tad galetum pasikeist temos pavadinima, nes uzejau cia tikedamasis pamatyt V8  :-]

Neprisijungęs Nesako

• Žiūrėti profilį
Hm, tai kodėl mašinos dokumentuose rašo A4, S4? :) Reikia perprasti šita reikala. :D

Neprisijungęs laimisirko

• Įrašai: 3001
    • Žiūrėti profilį
Hm, tai kodėl mašinos dokumentuose rašo A4, S4? :) Reikia perprasti šita reikala. :D
nezinosim tiksliai, gal kazkada turejo iseres s4 apdaila, bet yra aprinkta, ziurek pagal vin kokia buvo originali komplektacija ir bus aisku

Neprisijungęs Julio Cezar

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
tdi eske
Nerodo foto :(
kas per akmenys į svetimus daržus dėl tdi eskes? (8-)

Neprisijungęs An$id

• Įrašai: 754
    • Žiūrėti profilį
Nu va nuliudinot savininka :goodboy: turbut visiem sake cia pirmas tdi esas :DD

Neprisijungęs Nesako

• Žiūrėti profilį
Nu va nuliudinot savininka :goodboy: turbut visiem sake cia pirmas tdi esas :DD
Nenuliūdino, tam ir užklausiau. Neišeis pasijuokti. :(

Dar dokumentuose sužiūrėjau, nu ir rašo Audi A4, S4 B6 :D Turbūt čia standartiškas surašymas. :) Reikės to lipduko paieškoti gale prie rato kur visą komplektaciją rašo ir bus aišku ant kiek nuskriausta ar kaip tik aprenkta auto. :)
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Spalio 04, 17:53:39 sukūrė Nesako »

Neprisijungęs naujokasver8

• Įrašai: 676
    • Žiūrėti profilį
vokiskuos dokumentuos teko matyt  a6/s6 nors paprasta a6 buna,pvz 2,5tdi.

Neprisijungęs Kkaroliss

• Įrašai: 51
    • Žiūrėti profilį
Pas mane taip pat vokiškuose dokumentuose buvo A4/S4. Paprasta A4 B5 1,9 TDI, su iš gamyklos išėjusiu sport salonu(recaro tipo), s vairu, s bėgių bumbulu, sport pakaba.

• Žiūrėti profilį
Pas mane taip pat vokiškuose dokumentuose buvo A4/S4. Paprasta A4 B5 1,9 TDI, su iš gamyklos išėjusiu sport salonu(recaro tipo), s vairu, s bėgių bumbulu, sport pakaba.
o kaip atrodo s bėgiu bumbulas? Ir kas ta sport pakaba? Jeigu trumpesni amortikai tai kažin ar originaliai jie ten, nes S4 B5 neturėjo kažkokios išskirtinės važiuoklės.

Neprisijungęs audicouper

• Įrašai: 4273
    • Žiūrėti profilį
vartyk nevartes, jai tdi, tai niekada nebuvo ir nebus eSke (+)

Neprisijungęs juniors

• Įrašai: 5199
    • Žiūrėti profilį
vartyk nevartes, jai tdi, tai niekada nebuvo ir nebus eSke (+)

del ateities cia nezinosi, gal tdi ir nebus, bet kokia elektrine eske gali buti :D

tik faktas kad dyzeliu eskiu nebuvo sukurta! bet kaip sako vienas bajeris, lietuvoj eskiu daugiau negu ju isvis buvo pagaminta, nes lipduku uzklijuota pas daug ka :-]
Audi A4 B5 1,8T sedanas 110kw+    FOO232

#garaže  www.garaze.lt

Neprisijungęs audicouper

• Įrašai: 4273
    • Žiūrėti profilį
del ateities cia nezinosi, gal tdi ir nebus, bet kokia elektrine eske gali buti :D

tik faktas kad dyzeliu eskiu nebuvo sukurta! bet kaip sako vienas bajeris, lietuvoj eskiu daugiau negu ju isvis buvo pagaminta, nes lipduku uzklijuota pas daug ka :-]
eMkiu vistiek daugiau :-]

Neprisijungęs AVANTgarde

• Įrašai: 1494
    • Žiūrėti profilį
nes S4 B5 neturėjo kažkokios išskirtinės važiuoklės.

turėjo ir turi

Neprisijungęs sashoxx

• Įrašai: 2559
    • Žiūrėti profilį
o kaip atrodo s bėgiu bumbulas? Ir kas ta sport pakaba? Jeigu trumpesni amortikai tai kažin ar originaliai jie ten, nes S4 B5 neturėjo kažkokios išskirtinės važiuoklės.
sline bent pas b6 20 berods mm zemesne nei standartine vaziuokle

• Žiūrėti profilį
sline bent pas b6 20 berods mm zemesne nei standartine vaziuokle
gali būti, bet žmogus kurį citavau kalbėjo apie B5 S4. O jų važiuoklė man atrodo niekuo nesiskyrė nuo A4 B5.

Neprisijungęs AVANTgarde

• Įrašai: 1494
    • Žiūrėti profilį
gali būti, bet žmogus kurį citavau kalbėjo apie B5 S4. O jų važiuoklė man atrodo niekuo nesiskyrė nuo A4 B5.
tau blogai atrodo

• Žiūrėti profilį
tau blogai atrodo
tai gal tada patikslink iškart, o ne kalbėk tuščiai? (H-)

Neprisijungęs juniors

• Įrašai: 5199
    • Žiūrėti profilį
Stabilizatoriai tikrai b5 modeliuose storesni, stebules kitokios, nes viena sake atrodo storesne ar tik sarnyras storesnis, stabdziai didesni.. Cia Sanmarko galetu pakomentuot nes viska dejo i b5 nuo b5 eskes..
Audi A4 B5 1,8T sedanas 110kw+    FOO232

#garaže  www.garaze.lt

Neprisijungęs Swiss

• Įrašai: 94
    • Žiūrėti profilį
Pas mane dokumentuose buvo irgi kaip ir pas tave - Audi A4/ S4. Turiu įtarimą, kad dėl S-line paketo.

Pas tave matau S-line salonas: sėdynės, juodos lubos kaip sakei, vairas trijų stipinų, kitokia pavarų perjungimo svirtis. Taip pat turėtų būti šiek tiek žemesnė važiuoklė.

Man jos su S-line važiuoklėm atrodo labai gražiai :)  (y)

Sėkmingos eksploatacijos  (h)

Neprisijungęs Kkaroliss

• Įrašai: 51
    • Žiūrėti profilį
Gal bumbulas ir ne S skaitosi, bet dizainas toks pat kaip S vairo(duobutės aplink centrą). Storesnis nei panašiai atrodantys bumbulai. Toks http://s6.photobucket.com/user/ronalturbo/media/IMG_9495.jpg.html
Amortikai raudoni, su gamykliniais audi antspaudais, spyruoklės žemesnės, kietesnės. Berods stabilizatorius storesnis. Šiaip viskas surašyta komplektacijoje.
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Spalio 05, 10:43:59 sukūrė Kkaroliss »