Citata iš: Jau0 2009 Gegužės 04, 20:35:39 Citata iš: ratas 2009 Gegužės 04, 16:31:53 Citata iš: Jau0 2009 Gegužės 03, 22:23:57 jo galins bampersi nuo 90 ir prieky greitu laiku gal bus, o daugiau foto ymesiu kai turesiu jo laukiam laukiam foto ma sitos patinka gte viena buvau nuziures as irgi bet su girtu diedu nejo susitart del kainos kol galiausiai jis ja y srota pardave :[ tai kiek jis norejo kad nepardave? svaigo apie 600lt kai nuvariau apziuret supuvus iki lubu ta audine po to sako da reik nuregistruot tai malė malė š... aisku motoras irgi buvo prasomas remonto tik va irgi buvo be duju tai as jam pasuliau 300lt uz ja arba sakiau motora su pravodke ir deze isiimu ir ta paty duodu bet jis nesutiko tai va galiausiai laukiau kol jo sunus gris is uzsienio ten menesy palaukiau nuvariau ir tos audes jau nebuvo sakė sūnelis, kad y šrota nevykėlis tėvas pardavė :/
Citata iš: ratas 2009 Gegužės 04, 16:31:53 Citata iš: Jau0 2009 Gegužės 03, 22:23:57 jo galins bampersi nuo 90 ir prieky greitu laiku gal bus, o daugiau foto ymesiu kai turesiu jo laukiam laukiam foto ma sitos patinka gte viena buvau nuziures as irgi bet su girtu diedu nejo susitart del kainos kol galiausiai jis ja y srota pardave :[ tai kiek jis norejo kad nepardave?
Citata iš: Jau0 2009 Gegužės 03, 22:23:57 jo galins bampersi nuo 90 ir prieky greitu laiku gal bus, o daugiau foto ymesiu kai turesiu jo laukiam laukiam foto ma sitos patinka gte viena buvau nuziures as irgi bet su girtu diedu nejo susitart del kainos kol galiausiai jis ja y srota pardave :[
jo galins bampersi nuo 90 ir prieky greitu laiku gal bus, o daugiau foto ymesiu kai turesiu