Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: J garaže B7 ir 8P  (Skaityta 73400 kartus)

Neprisijungęs Justas A4

• Įrašai: 555
    • Žiūrėti profilį
Re: Justo garaže A4 (B7) 2.0TDI
« Atsakymas #325: 2015 Gegužės 05, 16:16:54 »
O tu garantuotas, kad dar nebuvo speje lietuviai pasidarbuoti ?  :goodboy:

Garantuotas :goodboy:

Neprisijungęs Justas A4

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #326: 2015 Gegužės 10, 19:26:53 »
Pieniu lauke prie kudros :)
Grazi diena, neatsispyriau keletui kadru.
Vaziuota zvyrkeliu, neplauta, rageliu

Neprisijungęs Justas A4

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #327: 2015 Birželio 06, 07:43:16 »
Miega mano garazas, miega... Km sukasi, modu jokiu, o ir ateiciai daug nenumatyta. Parduosim 2 seimos auto, kurio smulkmenu tvarkymu ir pardavimui ruosimu uzsiimineju, tada gal bus veiksmo, arba ne. :)
Audi paruosta atakingai sudalyvaut vieno renginio ziurovu gretose..

Neprisijungęs Justas A4

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #328: 2015 Liepos 03, 22:02:48 »
Buvo ilgu dvejoniu, blaskymosi ir saves itikinejimo. Naudotos padangos ar naujos? Paejo vienu klausimu korta, tai nusprendziau nebesiblaskyt.

Turetos Conti sport contact 2 (2009 m.) medinukai siandien pakeisti GY efficient grip performance (2015 m. 1 ir 2 sav). Aiskumo delei pirmosios max performance klases, naujos premium touring pagal tyrereviews.co.uk. Abi to paties ismatavimo, apkrovos, tik greicio indeksas ne W, o V. Abi XL.

Pirmi ispudziai:
Negaliu patiket kaip minkstai vaziuoja - pasaka. Taciau dingo reakcija i vairo pasukima. Pries tai buvo kaip kartingas. Senos kietos max perf tipo padangos turejo viena pliusa.
Prie viso sito nezinojau kiek montuotojas privare slegio. Sakau kilstelsiu slegi, maziau plaukios. Pacios padangos vizualiai mazai susispaudusios.
Pasiimu slegio matuokli - 2.5 bar all around!!!! Pries tai buvusiose laikydavau 2.1, kad galima pavaziuot butu. Ryt uzkrausiu bagazine rakandais, tai pataisiau i 2.4 prieky (kaip priklauso pagal lipduka) ir 2.6 gale. Toliau kaip su skaidanciu kilimu vaziuoju, net suabejojau, ar ne su R15 ir stock vaziuokle vaziuoju...

Moralas ateiciai. Skiriasi metai, klase ir aisku gamintojas, bet skirtumas neitiketinas. Pirkti tik naujas gumas ir megautis.
Padangos pirma modifikacija, kuria reikia pasidaryt isigytam automobiliui.

Daugiau i naudotu puse ziuresiu tik aplinkybiu labai verciamas
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Liepos 03, 22:20:56 sukūrė Justas A4 »

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #329: 2015 Liepos 03, 22:09:58 »
Dar vienas atsibudo :)

Neprisijungęs Justas A4

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #330: 2015 Liepos 03, 22:16:52 »
Pasikeitimai ne tik subine jauciami, bet ir vizualiai padanga visiskai kitaip guli.
Naujoji skirta komfortiskam kruizinimui, todel ir i vaira kitaip reaguoja. Bet atrodo man geriau. Ryt imesiu buvusiu ir esamu.

Del estetikos pasirinkau +1 dydzio ratlankius, o padangos megins maksimizuot komforta.

Neprisijungęs Mindosa

• Įrašai: 1432
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #331: 2015 Liepos 03, 22:18:11 »
tai koks r?

Neprisijungęs Mindosa

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #332: 2015 Liepos 03, 22:21:49 »
o del padangu sviezumo tai esi teisus 100 procentu- pas mane ziemines buvo visiskai naujos, pakeiciau i vasarinius ratus, o ten jau du sezonus vazinetos, oi kaip pasijaute (+)

Neprisijungęs Justas A4

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #333: 2015 Liepos 03, 22:28:35 »
R17
Vanagai tuoj puls kapoti, kad per mazi. :bedantis:
Bet as labai dziaugiuos - kalti BBS, lengvesni nei stock R16, nupirkti uz kapeikas (pardavejas matyt nezinojo ka parduoda), o dabar ir su normaliom gumom. :)
Dabar pagalvojus, kad sukomplektavus gerai atrodancius R18 ir naujas gumas butu pakankamai komforto ir kad estetiskai kitaip atrodytu. Bet dabar €€ butu gaila..
Kaip kasdieniniam seimos universalui vazinet ivairiom kelio dangom pilnai tenkina.

Neprisijungęs Justas A4

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #334: 2015 Liepos 03, 22:30:53 »
o del padangu sviezumo tai esi teisus 100 procentu- pas mane ziemines buvo visiskai naujos, pakeiciau i vasarinius ratus, o ten jau du sezonus vazinetos, oi kaip pasijaute (+)
Vasara ir siaip kietesnio misinio, bet jei dar ir poros metu ir uzpakalis jautrus, tai jooooo... Skirtumas zodziais sunkiai apibudinamas.

Neprisijungęs Mindosa

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #335: 2015 Liepos 03, 22:33:14 »
sutinku, o man r19 jau maza, ziurinejuos r20 vasarai ;) taip, vaizdas didesniu ratu geras, bet ir aukot kazka reikia  :)

Neprisijungęs laimisirko

• Įrašai: 3001
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #336: 2015 Liepos 03, 22:39:26 »
Buvo ilgu dvejoniu, blaskymosi ir saves itikinejimo. Naudotos padangos ar naujos? Paejo vienu klausimu korta, tai nusprendziau nebesiblaskyt.

Turetos Conti sport contact 2 (2009 m.) medinukai siandien pakeisti GY efficient grip performance (2015 m. 1 ir 2 sav). Aiskumo delei pirmosios max performance klases, naujos premium touring pagal tyrereviews.co.uk. Abi to paties ismatavimo, apkrovos, tik greicio indeksas ne W, o V. Abi XL.

Pirmi ispudziai:
Negaliu patiket kaip minkstai vaziuoja - pasaka. Taciau dingo reakcija i vairo pasukima. Pries tai buvo kaip kartingas. Senos kietos max perf tipo padangos turejo viena pliusa.
Prie viso sito nezinojau kiek montuotojas privare slegio. Sakau kilstelsiu slegi, maziau plaukios. Pacios padangos vizualiai mazai susispaudusios.
Pasiimu slegio matuokli - 2.5 bar all around!!!! Pries tai buvusiose laikydavau 2.1, kad galima pavaziuot butu. Ryt uzkrausiu bagazine rakandais, tai pataisiau i 2.4 prieky (kaip priklauso pagal lipduka) ir 2.6 gale. Toliau kaip su skaidanciu kilimu vaziuoju, net suabejojau, ar ne su R15 ir stock vaziuokle vaziuoju...

Moralas ateiciai. Skiriasi metai, klase ir aisku gamintojas, bet skirtumas neitiketinas. Pirkti tik naujas gumas ir megautis.
Padangos pirma modifikacija, kuria reikia pasidaryt isigytam automobiliui.

Daugiau i naudotu puse ziuresiu tik aplinkybiu labai verciamas

Nera koks Maironis tavo prosenelis? nesuprantu kaip zmones tiek sugeba parasyt vien apie padangas  :goodboy:

Neprisijungęs Mindosa

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #337: 2015 Liepos 03, 22:41:40 »
tai dziaugtis tuom reikia, kad rastingu zmoniu dar turim :goodboy:

Neprisijungęs Justas A4

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #338: 2015 Liepos 03, 22:51:28 »
Nera koks Maironis tavo prosenelis? nesuprantu kaip zmones tiek sugeba parasyt vien apie padangas  :goodboy:
Normaliai yra!
Mano darbas su pardavimais, tai lakstingala negali neciulbet. :)
Daug laiko ir energijos sudeginta siam klausimui, tai israsiau kas mintyse.
Alaus skarba rankoj, nuo siandien 2 sav atostogausiu, tai atsipalaidacija ir rasliava eina lengvai...

Ka Laimi tu? Kada normalesnius ratus desi? Nesiulau didint R, bet yra ir grazesniu, pagal mano grozio suvokima.

Neprisijungęs Justas A4

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #339: 2015 Liepos 03, 22:55:40 »
sutinku, o man r19 jau maza, ziurinejuos r20 vasarai ;) taip, vaizdas didesniu ratu geras, bet ir aukot kazka reikia  :)
Su visa pagarba, bet R20 jau tikras hardcore. Ant C6 R18 tai cia tas pats, kas pas mane R17 - norma. R19 jau grazu, bet su islygom ir aukom, bet daugiau tai jau iskrypimas. :)
Manau RS6 C6 stiliaus R19 ratlankiai atrodo tobulai. Jeigu rasti tokius ledinius kaip pas Bajora buvo, tai is vis svajone. Mano vizija, kai kazkada upgrade'insiuos i C6...

Imesk dabartiniu savo vaizda?
Eibachus jau sudejai? (Atrodo tu flooderiuos minejai kad nupirkai pe rebay) Idomu kaip ispudziai, nes apie eibach pro-kit ant saviskes galeciau dar viena romana sukalt.
Laimisirko dziaugtusi... ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Liepos 03, 23:03:24 sukūrė Justas A4 »

Neprisijungęs Mindosa

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #340: 2015 Liepos 03, 23:07:13 »
eibach dar nesudeta, guli spintoj ir laukia manes :D ant c6 kad iskart nedejau r20 padariau klaida, bet reikia ziuret- jei didelis r ir siauros padangos :F ant r20 bandysiu talpint 255 35, dar geriau butu 265 35 (+) dabartinis vaizdas p.s. daug kam jie nepatinka, bet as juos ilgai gaudziau :D

Neprisijungęs Justas A4

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #341: 2015 Liepos 03, 23:36:06 »
Is patirties siulyciau keisti ir amortizatorius, nes su stock toks kvailokas vaziavimas.
Nezinau kaip papasakot, bet zemai leistis neduoda spyruokles, o virsun svysteli stipriai, tai kazkaip keistas jausmas apima.
Maniskiai amortizatoriai nepasibaige, bet prie eibachu manau reiketu standesniu amortiku. Stockai ilgokai uztruka, kol judesius uzslopina.
Sau eibach dejausi del noro isbandyt ir estetikos. Sportu neuzsiimu, tai praktiskumo teko paaukot vardan grozio.

Del ratu, spalvos ir skonio draugus rasti nera lengva. :)
Man asmeniskai, labai platus volai neatrodo ypatingai. Manau 245 jau uztenka, nes ar 255, ar 265 vizualiai jau nebesimato. Jei reikia dek aukstesnes gumas kaip pvz 245/40 ir bus cool.

Man ratai su palangem nepatinka, bet jei tau/zmonai grazu, tai valio, tik reik is dirvono isvaziuot ir nusiplaut. :)
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Liepos 03, 23:38:39 sukūrė Justas A4 »

Neprisijungęs Nerkis

• Įrašai: 1742
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #342: 2015 Liepos 03, 23:40:00 »
Pas mindosa sport vaziuokle, pas ji nebus taip kaip tu rasai. Tu rasai apie paprastus amortikus.

Neprisijungęs Mindosa

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #343: 2015 Liepos 03, 23:42:50 »
Pas mindosa sport vaziuokle, pas ji nebus taip kaip tu rasai. tu rasai apie paprastus amortikus.
Nerki :H kaip tik pagalvojau apie ta spyruokliavima kur tu sakei, dabar ir Justas rase  :think:

Neprisijungęs Justas A4

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #344: 2015 Liepos 03, 23:43:20 »
Pas mindosa sport vaziuokle, pas ji nebus taip kaip tu rasai. Tu rasai apie paprastus amortikus.
Tai eibachai nelabai ka pakeis. Sport kartais ne ant 20mm zemesne?

Neprisijungęs Mindosa

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #345: 2015 Liepos 03, 23:47:48 »
Tai eibachai nelabai ka pakeis. Sport kartais ne ant 20mm zemesne?
ple, ot bus bajeris :A eibach rase standartine vaziuokle leidzia 3 cm zemyn, gausiu 1 cm ff

Neprisijungęs Justas A4

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #346: 2015 Liepos 03, 23:53:24 »
Galvoju dek R20 su aukstesne padanga nusaui kelis zuikius.
Issaugosi kazkiek komforto didindamas R. Turesi mazeni tarpa tarp arkos ir gumos, gal ET gerai atitaikysi ir nereikes vaziuokles draskyt dedant eibach. Nors esu skaites audizine, kad dalyviai pakeite is sline ar sport vaziuokliu i eibach prokit pasigerina truputi komforta. O kad pakris tik iki 1 cm, tai faktas.

Neprisijungęs Nerkis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #347: 2015 Liepos 03, 23:53:46 »
ple, ot bus bajeris :A eibach rase standartine vaziuokle leidzia 3 cm zemyn, gausiu 1 cm ff
Kai tu parasei kad uzsisakei norejau tau parasyt, kad tas -3cm man regis skaiciuojama nuo standartines vaziuokles aukscio, bet suabejojau, ziurek kad nepakiltu dar :)

Neprisijungęs Nerkis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #348: 2015 Liepos 03, 23:56:18 »
Nerki :H kaip tik pagalvojau apie ta spyruokliavima kur tu sakei, dabar ir Justas rase  :think:
as jauciu zinau kas negerai, matai priekiniai amortikai pas mane sport vaziuoklei skirti, o gale stock, ir gaunasi tokia nesamone. Kai pirkau pardavejas nerado kataloge galinu skirtu sport vaziuoklei, sako jie visi vienodi galiniai, va tau ir vienodi :(

Neprisijungęs Justas A4

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #349: 2015 Liepos 04, 00:08:59 »
as jauciu zinau kas negerai, matai priekiniai amortikai pas mane sport vaziuoklei skirti, o gale stock, ir gaunasi tokia nesamone. Kai pirkau pardavejas nerado kataloge galinu skirtu sport vaziuoklei, sako jie visi vienodi galiniai, va tau ir vienodi :(
Pas mane labiausiai jauciasi prieky per didelis judejimas tai sumetus sport nebesikilnotu tiek, bet matyt butu kazkiek kieciau renkami keleiviu subine nelygumai