Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: J garaže B7 ir 8P  (Skaityta 73501 kartus)

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Re: Justo garaže A4 (B7) 2.0TDI
« Atsakymas #275: 2015 Balandžio 30, 13:19:16 »
Parodyk :) Sunkūs labai? Aš į tokį modelį irgi labai žiūrėjau, bet susilaikiau dėl svorio ir mažesnio padangos aukščio. Kai pats ieškojau nebuvo normalių pasiūloj. Arba visiškai sukalti arba už kosminę kainą ir su per didelio išmatavimo padangom (nuo A6 ar A8)  :E
Nors sudėjus 235/45 naujas gumas, tai nė kiek komfortas neblogėja.  (H-)
Čia yra originalūs A4 B6 ratai, tik centriukai uždėti samadielni, nors turiu nuvargusius originalius :)
Kai truputį paleista žemiau, tai sakau pavažinėsiu su legendinio gamintojo ratais, juolab, kad nukauti pavyko už santykinai nedaug. Tiesus, tik reikėjo rankų ir meilės, su padangom, su centriukais.
Šiandien lėksiu su šeimyną pro Šiaulius... Klausykis, pagazOsiu.  (8-)

Jie r19, o tu daugiausia kiek pamenu ieškojais daugiausia r18, r18 rs6 c5 ratai replikos atrodo baisiai man asmeniškai, nes maži tarpai. Svoris normalus, nežinau, nelenktyniauju su ta mašina neturi įtakos man nei kiek, už avus replikas turetas lengvesni buvo kai sveriau del idomumo. Cia tos kalbos tai, kad oj uzdejau didelius ratus maži stabdžiai vaje, kaip baisu, tai man skamba kaip atmazke, kad bijau dideliu ratu. Na ir kas kad pas mane maži irgi tie stabdziai, stoja man gerai, ne su tokiom lupenelem lenktyniauti.P.s. is foto padanga tai tikrai balionas atrodo  :think: