Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: J garaže B7 ir 8P  (Skaityta 73708 kartus)

Neprisijungęs iMechanic

• Įrašai: 1700
    • Žiūrėti profilį
Re: Justo A4 (B7) TDI Avant
« Atsakymas #200: 2015 Vasario 07, 23:25:47 »
Toks klausimas teorinis ir pasiulymas diskusijai.

Turiu sia aude nuo 2014 balandzio.
Per ta laika nuvaziaves esu 13k km. Tame tarpe 3k km darbo reikalais - kura apmoka darbdavys. Vidutines sanaudos ~6.75ltr/100km (skaiciuoju bakais).  (H-)
Vazineju Vilniuje arba pagrinde autostradomis (i Siaulius, Kauna ar pajuri).

Prognozuoju kad per metus asmeniniais reikalais prisuksiu ~12-15k km. Kam man dyzelis?  (!?)  :-) Bet cia jau kita tema.

Viskas su aude cool ir gerai, bet atsiradus dukrai suprantu kad vietos A4 tik vienam vaikui. Avantas cia lengvina situacija, bet ne stebuklas. Nemegstu galinio lango apsikraut daiktais.  (z)

Metine rida pas mane ne super didele. Auto su laiku reiketu didesnio, tad galimybei atsiradus noretusi pradet vadeliot A6 C6 avanta. Dyzeli susirasti nenujota bus nelengva ir nepigu. Jautrus esu ekonomijai ir gerai auto komplektacijai, taciau nesiverciu per galva ir nepuolu retrofit'int naglesniu daliu.
Mintis sove pasiziuret ir paskaiciuot benzininio 2.0 tfsi mechano ekonomija. Mano ridai skirtumas kurui nuo 2.0tdi gaunasi gal kokie +20 eur/men.

Dujinimas nepigus ir matyt apskirtai nereikalingas.  :think:
Atrodo turetu buti galimybe 2.0 tfsi ecu daryti remap'a. Vis ne standartas.  :bedantis:

C6 temoj buvo diskusija apie turbo traktorius, bet apie benzinus neradau/nemaciau
Taigi kokia nuomone apie C6 2.0 TFSI varikli? Gal kiti yra geresni. Su dujom nesu vazinejes. I tokius egzempliorius kaip 3.2 ar 4.2 ziureciau kaip ozys i naujus vartus. Suprantu kad koja keliant is I4 tipo i V6 ar V8 eksploatacijos kainos auga akyse.

Kam neatsibodo skaityt, parasykit savo nuomone. :H

Idomiai cia lenki, nemanau kad verta keist masina, (plius i benzina) kai priezastis tik tokia, jog keliom smutkem i bagazine daugiau galesi ideti.
Kitas dalykas sakai ekonomija labai svarbu, tai cia vel nesutinki su savo nuostatom, is tdi i tfsi :)
Ir dar vienas dalykas masina turi nepilni metai... Nu man cia prasilenkia, kai neseniai isigyta masina, neuzjota, taupia ir t.t. nori pasikeist del tokiu priezasciu, i  neaisku ka:)

Prasei nuomones, tai prasom :D