Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: J garaže B7 ir 8P  (Skaityta 74282 kartus)

Neprisijungęs Justas A4

• Įrašai: 555
    • Žiūrėti profilį
Re: Justo A4 (B7) TDI Avant
« Atsakymas #125: 2014 Rugsėjo 08, 15:06:41 »
Pavarčius platųjį internetą, užėjo noras aprašyti neilgą sąrašą savų "ex". Gal nuo pradžių reikėjo, bet geriau vėliau nei niekad.

1. 1993 Audi 100 (C4) - parduota
     2,5 TDI, 85 kw, 6M, sedanas, kibiro spalva

Istorija: Buvo visiškas stock išskyrus, kad dėl vagiu magelis buvo sumontuotas į daiktadežę. Man važinėjant buvo gerai įkalta į galą. Ačiū kabliui, nes Aude neatrodė beviltiškai, o į galą įvažiavęs C klasės mersas, klausimas ar vertas buvo taisymo. Atitampyta, gauta pinigų iš draudimo ir dar beveik metus atvažinėta.
Parduota: tampymo darbus atlikusiam meistrui. Reikejo naujesnes saugesnes auto.
Nuotrauka tik tokia. Nesitikėjau tądien jį gauti dovanu gimtadieniui.

2. 2001 Audi A4 (B6) - sudegė variklis - parduota
     1,9 TDI, 96kw, 5M, universalas, kibiro spalva

Istorija: Po C4 tuo metu atrodė, kad auto raketa. Skydelis rodė 340k km, bet realybėje tikriausiai buvo arti 500k km. Kaip priklauso tokiai ridai buvo gerai apdrožtas salonas, bet važiuoklė buvo arti idealios. Tačiau vairo kolonėlė jau turėjo "luft'ą". Varžto veržimas netiko, nes kraštinėse padėtyse vairas sunkiai sukosi. Prasidėjo kitos 10 metų amžiaus ligos. Galų gale važiuojant ramiai pati užsigazavo iki max rpm. Iš baimės išjungiau degimą ir nebeužsivedžiau. Pasirodo sudegė 2 ir 3 cilindrai. Po šito įvykio istorija su nesėkmingais variklių keitimais gavosi ilga, brangi ir nelabai norisi jos atsiminti.
Parduota: Auto su kitu varikliu truputį prikelta ir išvažiavo iš garažo. Kuriam laikui buvau peržegnojęs Audi ženklą. Nors prieš bėdas sakiau, kad su šita mašina važiuosiu tol kol ją man kas nors sudaužys.

3. 2007 Škoda Octavia (pre fl 1Z) - parduota sveika gyva :)
     1,9 TDI, 77+kw (chip), 5M, universalas, nepatikėsit, bet taip pat kibiro spalva

Istorija: Reikėjo kito automobilio po B6. Buvo svarstomi variantai nuo iki. Duotos užklausos pažįstamiems veikėjams, kad reikia geros Audi už 10k EUR (2012 metų pradžia). Nieko nepešta.
Norėjosi auto, kad turėtų bent minimalias garantijas. Kad ne katė maiše, nors ir už tai susimokant.
Škoda centre pasirodės šios skelbimas (grąžintos po 4 veiklos lizingo), nuvažiavau apžiūrėt ir tą pačią dieną daviau užstatą. Buvo prieš tai įmonės mašina, važiavus 140k km, viskas Lietuvoj, aptarnavimai skirtingose Škoda atstovybėse.
Komplektacija su automatine klyma, lietaus sensorius, xenonai, auto pilotas, bazinis borto kompiuteris. Nebuvo odos, navi, šildomų krėslų, parktronikų ir multifunkcinio vairo. Mano poreikius pilnai tenkinanti sudėtis.
Modai: langų tamsinimas, pridėti ragai, led, Vag com papildomos funkcijos, chip, garso izoliacija (ne profesionaliom medžiagom), chem valymai, suportų dažymas, patrintų detalių keitimai, einamieji remontai ir t.t.
Parduota:Gal kiek nepatiko Škodos garso izoliacija, važiuoklės darbas (buvo prieš mane važinėta žvirkeliais, tai davė savo), bet ekonomija, dalių kainos paliko super įspūdį. Bambėjau, kad komfortas ne audi. Tevukas per laiką surado dabartinę.

Ir priėjome prie šių dienų.

Paraleliai A4 garaže yra pora senolių. Kartu su tėvuku turimi '73 (raudonas) ir '69 (pilkas) vabzdžių projektai.
Maniškis ir vėl, kaip netikėta, pilkas VAG. Bet bent jau dabar benzas 1.3 ltr, net 40 AG (kw labai mažas skaičius), 4M.
Privalumai: liukas, atsidarančios galinės fortkės, chromuotos juostos, parkavimo papildomas 5w žibintas, daug rūdžių ir teritoriją visur tepalu žymintis variklis.

« Paskutinį kartą keitė: 2014 Rugsėjo 08, 23:47:09 sukūrė A4TDI »