Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Igno TQ avantas ir Volvo  (Skaityta 528981 kartus)

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį
ir palieki 100 pinigų, o pasibaigt vistiek pats turėsi  :V dar pridursiu, kad kai kurie plasmasistai kaip ir dauguma dažytojų yra delbajobai, todėl jų darbą ir teks pasibaigt iki galo pačiam  :-]

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3672
    • Žiūrėti profilį
ir palieki 100 pinigų, o pasibaigt vistiek pats turėsi  :V
Oho , nu tu ir brangiai randi :O

Neprisijungęs kubikas

• Įrašai: 1813
    • Žiūrėti profilį
na susilituot tai sugebeciau, tik groteliu kitu neturiu, audziau kiek? :)

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
na susilituot tai sugebeciau, tik groteliu kitu neturiu, audziau kiek? :)
Turiu suluzusias groteles, manau tiks tam, kad paimt atskiras dalis. 10lt
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Azara

• Įrašai: 326
    • Žiūrėti profilį
susipjaustyt juosteles reikia :) jei jos bent 4 sveikos tada tiks :)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Bėkit iš mano temos kitur diskutuot apie groteles  (h)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Nu va , buvo nustojusi čia dirbti visai ant benzino , tai problema rasta - oro srauto matuoklės varžtas buvo atsisukęs praktiškai visas (matyt kažkada KAŽKAS nedasuko :D) , kuriuo prisisuka lėkštutė , tai ta lėkštutė tabalavosi visa  (!?) Ardymo daug , o tereikėjo varžtą vieną prisukt...  :D

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
gal jau kurias žmoniškai? :)

Neprisijungęs audzius

• Žiūrėti profilį
Nu va , buvo nustojusi čia dirbti visai ant benzino , tai problema rasta - oro srauto matuoklės varžtas buvo atsisukęs praktiškai visas (matyt kažkada KAŽKAS nedasuko :D) , kuriuo prisisuka lėkštutė , tai ta lėkštutė tabalavosi visa  (!?) Ardymo daug , o tereikėjo varžtą vieną prisukt...  :D

čia mum kažkokių priekaištų turi ir kažką pasakyt nori, kad varžtelis atsisuko lygiai po metų laiko? ?

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 2328
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs audzius

• Žiūrėti profilį
ne tavęs gi klausiau  (be)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
audziau: ne , nepriekaištauju , tiesiog užmečiau ant juoko , nes varžtas po metų neturi atsisukt  (be)  :D
Mano priekaištai skambėtų žymiai rimčiau ir pikčiau :D

Ale kaip rimtai audzius priėmė  :D
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Vasario 19, 08:33:43 sukūrė quattro »

Neprisijungęs audzius

• Žiūrėti profilį
ta lėkštė lapatuoja pirmyn atgal ir gauna gerus smūgius, kol tu ją naudoji ant dujų, nesistebiu, kad atsisuko, visko būna

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 2328
    • Žiūrėti profilį
ne tavęs gi klausiau  (be)
kam noriu tam atsakineuu  (be)  (aa)

Neprisijungęs egis

• Įrašai: 4012
    • Žiūrėti profilį
fotkeje kairiam kampe stovincius lietnykus vasarai pasiruosei ? :))))

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį

kaltiniai ten r20

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
ta lėkštė lapatuoja pirmyn atgal ir gauna gerus smūgius, kol tu ją naudoji ant dujų, nesistebiu, kad atsisuko, visko būna
Na , sakau , nieko , atsisuko tai atsisuko , buvo įdomu paardyt , pačiam pasitaisyt :D
Dar ta sukta gofra apačioj susiklaipius buvo , kaitint reikėjo , nes niekaip neužsidėjo  :V

Reikia dar į akumą distiliuoto vandens prisipilt , o tai pasirodo sausra ten , o aš ir galvoju , ko anas man taip greit išsikrauna...  :V

Dėl vedimo tai žiūrėsiu šiandien , bet manau labai kas nepasikeitė , nors važiavimas ant benzo šiaip pakito , nes pagalvojus , kad gi ne iškart tiek atsisuko , o per kažkurį laiką  ?!?

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Buvau dvi nuotraukas padaręs - iš toliau , kur matosi ratlankis ir iš arčiau , kur jo nesimato. Beveik buvau garantuotas , kad įdėjus šią nuotrauką , bus kas kibtels prie ratų :D

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
Reikia dar į akumą distiliuoto vandens prisipilt , o tai pasirodo sausra ten , o aš ir galvoju , ko anas man taip greit išsikrauna...  :V
jei pilsi tai gal pilk ne distiliuota vandenį, o gatava elektrolitą, nes pripylus vandens reiks ilgai krauti kol iš jo pasidarys rūgštis normalaus santykio, bet gali būti, kad ir akūmui jau ragas yra ir tie visi bajeriai gali nebe padėti

Neprisijungęs tauciuxxs

• Įrašai: 793
    • Žiūrėti profilį

čia mum kažkokių priekaištų turi ir kažką pasakyt nori, kad varžtelis atsisuko lygiai po metų laiko? ?
pas MB 124 su bezdalais po kekvieno duju suvio reikia atleidus varsta taisyt lekstute  :-]

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
jei pilsi tai gal pilk ne distiliuota vandenį, o gatava elektrolitą, nes pripylus vandens reiks ilgai krauti kol iš jo pasidarys rūgštis normalaus santykio, bet gali būti, kad ir akūmui jau ragas yra ir tie visi bajeriai gali nebe padėti

Na , tik dabar perskaičiau grįžęs - jau pripyliau distiliuoto. Bus gerai  (h) O akumui tai tik metai ar pora , nepamenu , bet ne senas :)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Nu va , buvo nustojusi čia dirbti visai ant benzino , tai problema rasta - oro srauto matuoklės varžtas buvo atsisukęs praktiškai visas (matyt kažkada KAŽKAS nedasuko :D) , kuriuo prisisuka lėkštutė , tai ta lėkštutė tabalavosi visa  (!?) Ardymo daug , o tereikėjo varžtą vieną prisukt...  :D

pas MB 124 su bezdalais po kekvieno duju suvio reikia atleidus varsta taisyt lekstute  :-]

Na , pas mane vieną kartą šovė - tą kart pasidalino IC :D Bet šiaip nešaudo :) Ir logiškai pagalvojus , pas mane jeigu šauna , tai pirmi dalykai , kurie eina dalim ir yra gofra , IC , iki lėkštutės turbūt nespėja nukeliaut  :V

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
tas varztas is niekur nieko tikrai neatsisuks jei buvo su poverzle normaliai prisuktas, neteko nei pas viena matyti, kad butu atsileides, o krabu teko matyti ne viena desimti, vaziavimas ir kurimasis benzu turejo pasikeisti, nes kazkiek pasikeite misinys, rekomenduociau nuvaryt pareguliuoti co

« Paskutinį kartą keitė: 2011 Vasario 19, 13:27:31 sukūrė vienzo3b »

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
arai, (-)

Reik žinoti dingimo priežastį. Jei iš akomo jis išbėgo, reikia pildyti tiksliai tokiu pat elektrolitu koks akume, 15prc ar kiek jo ten? Taip būna retai.

Jei akumas buvo perkraudinėjamas, reiškias iš jo išgaruodavo vanduo (sprogių dujų pavidalu :D) tada pilamas distiliuotas danduo.

Neprisijungęs vienzo3b

• Įrašai: 1750
    • Žiūrėti profilį
jeigu cia pats Ignas susishraibino, tai jau verta keliu respecto tashku  :)