Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Igno TQ avantas ir Volvo  (Skaityta 528806 kartus)

Neprisijungęs vienzo3b

• Įrašai: 1750
    • Žiūrėti profilį
šiuo atveju audzius labai geras egzorcistas  :D

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
iseitu normalia masina nupirkt isleidus ant daliu sita.

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3672
    • Žiūrėti profilį
Šnekučiai blia :D

Neprisijungęs powliuz

• Įrašai: 3533
    • Žiūrėti profilį
Normalia, tai cia tipo neuzkeikta? :D O jei nepaslaptis, kiek tau Ignai draudimas kainuoja po tiek ivykiu?  ?!? Oo)

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
kodel jam turi kainuot, jei jo masina kiti dauzo. kaip baiges del tos duobes?

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Jaučiu visi draugimai jau q pažįsta :D

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
jei tarkim nusprestum remontuotis servise, idomu, kur jie pusta sparna trauktu? :V nesimeto juk tokie lauzynuose metalo lauzo kruvose.

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Neironizuojam neironizuojam  (h)
offroad: reikia paduot į teismą , kuriam nėra pinigų ir tiek žinių.
O į servisą šitos mašinos priekio surinkt tikrai niekada neduosiu  ;)

Žiūrėsim kiek paskaičiuos , nes pastabose įrašiau , kad visos detalės komplektuojasi nuo Audi 200 20v turbo quattro  ?!?

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
tavo sparnai nuo zylo ar nuo exkliuzive? pats neuzsiknisi sparna gauti? idomumo delei nuvaryk i servisa, kad samata paskaiciuotu, ir ju atsargiai uzklausk kaip greitai ir is kur jie detales gautu :D

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
tavo sparnai nuo zylo ar nuo exkliuzive? pats neuzsiknisi sparna gauti? idomumo delei nuvaryk i servisa, kad samata paskaiciuotu, ir ju atsargiai uzklausk kaip greitai ir is kur jie detales gautu :D
Sparnai mano yra pirmesni 100 SPORT , kurie yra žemi , nes pas vėlesnes 100 SPORT ėjo tokie patys kaip pas 200 20v.
Gal sparną dar eis sutaisyt ar kažkaip , nežinau , žiūrėsim paskui...

Neprisijungęs A200TQ

• Įrašai: 1504
    • Žiūrėti profilį
pasidomek pas tuos kas dirba su spec. irankiais ir atlenkineja be jokiu spakliu, kazkaip man rodos visai imanoma ji dar sutvarkyt tokiu budu (tiesa nelabai matos ant kiek astrus kampai)

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
bet kokia detale galima islyginti, tik ne visada tas apsimoka ;)

Neprisijungęs A200TQ

• Įrašai: 1504
    • Žiūrėti profilį
na kai tos detales net su ziburiu nerasi, tai kas belieka? :)

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
na kai tos detales net su ziburiu nerasi, tai kas belieka? :)

ne tai norejau pasakyti ;) siuo atveju man labai idomu servisu nuomone siuo klausimu. domiuosiu, nes paciam tai aktualu.

Neprisijungęs Fanatiks

• Įrašai: 1281
    • Žiūrėti profilį
Pamatau Igno garažiuka pirmoje vietoje iškart tokia nuojauta ateina, ar nebus vėl kas atsitike  :/ Man asmeniškai gaila šitos silkutės  :( stebiu visa tema nuo pradžių, nemačiau kito tokio klubiečio kuris būtų tiek ištikimas vienai. Palinkėsiu Tau sėkmės, ir kuo greičiau susitvarkyti.  ;)

Neprisijungęs voisniz

• Įrašai: 2564
    • Žiūrėti profilį
Pamatau Igno garažiuka pirmoje vietoje iškart tokia nuojauta ateina, ar nebus vėl kas atsitike  :/ Man asmeniškai gaila šitos silkutės  :( stebiu visa tema nuo pradžių, nemačiau kito tokio klubiečio kuris būtų tiek ištikimas vienai . Palinkėsiu Tau sėkmės, ir kuo greičiau susitvarkyti.  ;)
uzeik i mano garaza :D

Neprisijungęs Toomas

• Įrašai: 427
    • Žiūrėti profilį
Perskaičiau beveik viską nuo pradžios ir galiu pasakyt būtų puiki Aude, jei nebūtų užkeikta įvykiams. :V

Neprisijungęs Zuvedriukas

• Įrašai: 2086
    • Žiūrėti profilį
taigi ten kaisiadorys, miestas po skorpiono zenklu, man asmeniskai ten labai nesiseka (ten turiu puse gimines), turejau 3 operacijas, ir visos atliktos kaisiadoryse  :D :D :D nuvaziaves ten stengiuosi labai nesisakoti  :-] Ignai, sorry uz OT  ;)

Neprisijungęs andrenas

• Įrašai: 1549
    • Žiūrėti profilį
sudegink savo triusikus ir pelenus ismesk nuo namo stogo ir visos nesamones nuskris kartu su pelenais

Neprisijungęs Efkito

• Įrašai: 2346
    • Žiūrėti profilį
nu krc.....  (z) gerai, kad dar "braukytojas" normalus pasitaike.....

Neprisijungęs supramonas

• Įrašai: 146
    • Žiūrėti profilį
ka draudimas priskaiciavo ?

Neprisijungęs tylenis

• Įrašai: 184
    • Žiūrėti profilį
kai zmona per menesy padare tris avarijas bet tokias smulkes tai teko jau kunigelio pagalbos prasyti... keistai tik atrode kai prie katedros aiksteleje, vakare, zmona su kunigu slakste masina svestu vandeniu ir malda kalbejo, zegnojosi... gretimoj masinoj sedejo vyras, tai jau labai isputes akis buvo. dabar jau puse metu jokio brukstelejimo... dar kazkokios druskos deda po vairuotojo kilimelio, lyg irgi svesta...
ps kunigas jei ka klasiokas tai cia individualus toks pasventinimas buvo :)

Neprisijungęs supramonas

• Įrašai: 146
    • Žiūrėti profilį
kad nesakytu draudimas  B- del tu tavo 20v sparnu, nes is gamyklos ju nebuvo, o papildoma iranga papildomai draudziama, kaip ir kasko nemoketu, nes skaiciuotu standarto detalem. Nes jei nori apdraust ne su originaliais gamykliniais ratais, sparnais, buferiais reikia papildomai dar draust viska ir $ visai kiti tada. Gali dar su kokiu nepriklausomu egzpertu pasikonsultuot, gal kazka galima paderint geriau, suskaiciuotu visas smulkmeneles gerom kainom, + dazymus sudniekiuku, ir gautusi normaliai, man golfui 3 paskaiciavo del duobes zala 4400lt - 70% nusidevejima, gavosi ~2200 su pvm :) vien slenkscio juostele 70lt, nuemimas 35lt, dazymas 100lt, uzdejimas 35lt, gaunasi kazkas, o tu sudniekiuku gali buti daug  (+)
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Gruodžio 17, 10:30:44 sukūrė supramonas »

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
Pusti sparnai pasji is gamyklos

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Joo , paskaičiavo visai kalėdiškai  :D