Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Igno TQ avantas ir Volvo  (Skaityta 528351 kartus)

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 2328
    • Žiūrėti profilį
žmogus turi beda - bedavojasi. Nebukit šunys.
O tau situacija kaip ir aiški - dar keletas kontorų užklausimų, tada realios galimybes laimet procesa ir aišku sprendimas eiti ar ne.
Šiaip kaip kubikas ir sake - galimi ivairus variantai. GAL ir reikejo nusispjaut, ir susitvarkyt, bet dabar yra kaip yra.
Ir čia kaip ir daugeliu gyvenime atveju - svarbiausia ne pats žalos dydis,svarbiausia pats faktas, dėl ko ir kas įvyko. Iš tikro jam dar pasiseke - "tik" sudrapalinti 2 ratlankiai,o jei butu pakaba/bardiuras/žmogus/avarija irgi taip pat kalbėtumėt? Tolerancijos  (h)

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
yra nemokama teisines konsultacine tarnyba jeigu ka.

http://www.teisinepagalba.lt
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Lapkričio 17, 08:42:57 sukūrė offroad »

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
varianc

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Įrašai: 1220
    • Žiūrėti profilį

Nejuokink.  :-] А бы рот открыть...   

O kaltintuoju teisme kas bus ??
Be advokato gali net nebandyt.
+pora menesiu teks laukt juristo is savivaldybes nemokamos konsultacijos - eiles  :) (bent Vln)  
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Lapkričio 17, 08:51:15 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
nevarianc :D

Neprisijungęs tauciuxxs

• Įrašai: 793
    • Žiūrėti profilį
as ir rata supyzdecinau su padanga i bordiura mastaiciuose... kai masina ciut pariedejo...

Neprisijungęs A200TQ

• Įrašai: 1504
    • Žiūrėti profilį

http://www.teisinepagalba.lt

nzn kaip LT, bet Danijoj tokai pagalba yra tik pasikonsultuot (dauguma studentai teises dirba su teisininku prieziura), jei nori eit i teisma, reik jau ieskotis mokamo advokato ;) kazkodel manau LT bus panasiai...

Neprisijungęs A200TQ

• Žiūrėti profilį
Nelaiminga ta audi, arba vairuotoją reikia keisti jai :)
Tai tipo aš blogas dabar jau vairuotojas patapau  :D

Pyk nepykes, bet pastebejimas irgi i tema, kiek cia esanciu per toki trumpa laika tureje tiek auto ivykiu???
tad patarciau but dar atidesniu kelyje, nei esi dabar ;)
sakysi ne tavo kalte dauguma atveju, bet, jei nori but geras vairuotoajs, turi spet suziuret tiek kelia,tiek visas kliutis, tiek kitus zioplius, kurie taves nemato ar daro nesamones ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Lapkričio 17, 12:46:03 sukūrė A200TQ »

Neprisijungęs voisniz

• Įrašai: 2564
    • Žiūrėti profilį
Nelaiminga ta audi, arba vairuotoją reikia keisti jai :)
Tai tipo aš blogas dabar jau vairuotojas patapau  :D

Pyk nepykes, bet pastebejimas irgi i tema, kiek cia esanciu per toki trumpa laika tureje tiek auto ivykiu???
tad patarciau but dar atidesniu kelyje, nei esi dabar ;)
sakysi ne tavo kalte dauguma atveju, bet, jei nori but geras vairuotoajs, turi spet suziuret tiek kelia,tiek visas kliutis, tiek kitus zioplius, kurie taves nemato ar daro nesamones ;)
ne vienas nera apsaugotas ir nezinosi koks durnius uz kampo taves laukia... vieniem daugiau, kitiem maziau sekasi...

Neprisijungęs audinis71

• Įrašai: 60
    • Žiūrėti profilį
Apžiūrėjau, gražus tavo Audi Avant. Mano pirma audi buvo to modelio Audi 100 Avant 2,0 TD juoda. Tai buvau permetęs iš nedaug pravažiuotos 200-inės visą saloną su juodu veliūru, mediena, el. langais. Dabar ją dar tėvukas naudoja :)
O 200-iai Avant'ai man ir dabar dar patinka, tie modeliai su naujo tipo sparnais, nuo 1990 lygtai.

Neprisijungęs A200TQ

• Žiūrėti profilį
ne vienas nera apsaugotas ir nezinosi koks durnius uz kampo taves laukia... vieniem daugiau, kitiem maziau sekasi...
gal ir taip, bet zinai kaip sakoma: jei pats saugosies, tai ir Dievas pasaugos ;)

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį

O 200-iai Avant'ai man ir dabar dar patinka, tie modeliai su naujo tipo sparnais, nuo 1990 lygtai.
Na na pasakok placiau, mes kazko dar nezinome? :V kas per modeliai su naujesnaiis sparnais?
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
nu pustais, kokiais dar. tik kazi ar jie ant tiek nauji, kaip nurodyta?

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
nu pustais, kokiais dar. tik kazi ar jie ant tiek nauji, kaip nurodyta?
Tai jie naujo tipo ir tik nuo 90 ejo? :D
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
novamodni, bet tikrai ne nuo 90 :D

Neprisijungęs audinis71

• Žiūrėti profilį
89 dar buvo ir staromodni

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Ka tu cia sapnuoji nesuprantu? Jei tu kalbi apie pustus sparnus tai jie ne nuo metu priklauso o nuo masinos modifikacijos.
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Fanboy

• Įrašai: 1492
    • Žiūrėti profilį

:D  nors kiek pasidomėk prieš apsijuokdamas  ;)

Neprisijungęs audinis71

• Žiūrėti profilį
Pasijuokėt, dabar apšvieskit. Ir gal ne šioje temoje vieta, nes čia žmogus savo Audi pristato.

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Įrašai: 1220
    • Žiūrėti profilį
Pasijuokėt, dabar apšvieskit. Ir gal ne šioje temoje vieta, nes čia žmogus savo Audi pristato.

pats tema pradejo, o dbr "issisukt" bando  :-]

Neprisijungęs audinis71

• Žiūrėti profilį
Tai jei žinot daugiau tai pataisykit, aš čia savo žinių ir nedemonstruoju. Forumas tam ir sukurtas, kad dalintis informacija su bendraminčiais, kurie mėgsta audi. Gi nei vienas negali būti visažinis. 

Neprisijungęs Mukas

• Įrašai: 2193
    • Žiūrėti profilį
Tai jei žinot daugiau tai pataisykit, aš čia savo žinių ir nedemonstruoju. Forumas tam ir sukurtas, kad dalintis informacija su bendraminčiais, kurie mėgsta audi. Gi nei vienas negali būti visažinis.  
ne toje temoje veliesi i diskusijas, cia ir taip kraujas pasiekęs kritinę temperaturą :D
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Lapkričio 17, 21:33:58 sukūrė Mukas »

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
sitas forumas skirtas kapojimuisi :D

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
as nesu didelis silkiu zinovas bet zinau kad pusti sparnai priklause ne nuo metu o koplektacijos, buvo pustais ir neileistarankiu, "sport " ar kaip cia vadinosi sita versija, cia geriau pats Quattro galetu papasakot

Neprisijungęs audinis71

• Žiūrėti profilį

[/quote]as nesu didelis silkiu zinovas bet zinau kad pusti sparnai priklause ne nuo metu o koplektacijos, buvo pustais ir neileistarankiu, "sport " ar kaip cia vadinosi sita versija, cia geriau pats Quattro galetu papasakot
[/quote]

Iki 1988 C3 modernizacijos, tai tokių sparnų nemačiau, kiek radau Audi 200 iki 1988 yra su "pūstais" sparnais, bet jie kitokie negu naujesnių. Nežinau, gal ten koks tiuningas.