Galui dropo truksta O siaip ar tai gi tuoj butu reikeje i zieminkus sokt, gerai kad bent ne pradzioj vasaros i duobe papuolei Nu aisku dar geriau butu jei isvis nebutum papuoles
Reikalaut tai gali, bet kokia tikimybe, kad gausi?
Citata iš: gataz 2010 Rugsėjo 19, 16:06:13 Reikalaut tai gali, bet kokia tikimybe, kad gausi? Tai kad daugumai atlygina...
Citata iš: Evaldas 2010 Rugsėjo 19, 16:45:13 Citata iš: gataz 2010 Rugsėjo 19, 16:06:13 Reikalaut tai gali, bet kokia tikimybe, kad gausi? Tai kad daugumai atlygina...Èia tik nuogirdos , ar kažkam iš pažįstamų rato? Įdomu kiek čia tas reikalas sėkmingas , nes vieną kartą visiškai nesinori tikėt , kad kažką gausi , kitą kartą va optimizmo gaidelė atsiranda
o dar vakar užmatyta audi su sveikais ratukais. Maximos aikštelėj, prie kurios pauplei į duobę
Citata iš: Tonis 2010 Rugsėjo 17, 23:24:12 Dekoju Ignui uz alu... Tikiuosi mano juodes detales tiks idealiai Na , susitarimas buvo susitarimas O ten su juodės detalėm atskira istorija vis dėlto Langų pakėlėjai lieka , centrinio pompelės , galinių durelių stiklas ir berods viskas , kas dar geros būklės Nes parsivežęs viską atidžiau apžiūrėjau...
Dekoju Ignui uz alu... Tikiuosi mano juodes detales tiks idealiai
Citata iš: Domas 2010 Rugsėjo 19, 15:21:13 spėjų žieminiai ratai Beje, Ignai, ET tragiškai baisus, tas ypač pasimato kai sudropinta auto, 15 mm skėst į abi puses kaip minimum.O darbai kaip matosi vyksta, smagu.Kaunas ftwTai ET ir RH'ų baisus , ir Aero žieminukų... Praeitą žiemą dėjau "rastafkes" su aero , bet anie viduj neturi tokio kanto , kaip RH'turi , todėl ratas laikosi tik ant varžtų , o RH'ai laikosi su kantuku ant "rastafkės" , o rastafkė ant centrinės skylės , tai jau padoriau , todėl nutariau šį kartą , kad lai taip būna O iš kur tu čia nužiūrėjai , kad darbai vyksta? Man tai visai kitaip atrodo O KEunas tai tikrai FOR THE WIN
spėjų žieminiai ratai Beje, Ignai, ET tragiškai baisus, tas ypač pasimato kai sudropinta auto, 15 mm skėst į abi puses kaip minimum.O darbai kaip matosi vyksta, smagu.Kaunas ftw
Citata iš: quattro 2010 Rugsėjo 17, 23:38:41 Citata iš: Tonis 2010 Rugsėjo 17, 23:24:12 Dekoju Ignui uz alu... Tikiuosi mano juodes detales tiks idealiai Na , susitarimas buvo susitarimas O ten su juodės detalėm atskira istorija vis dėlto Langų pakėlėjai lieka , centrinio pompelės , galinių durelių stiklas ir berods viskas , kas dar geros būklės Nes parsivežęs viską atidžiau apžiūrėjau... Na virs susitarimo jau buvo. Man patiko, kai Ignas parduotuves pardaveja uzstrajino, kad prekiu lentynose truksta
su gimtadieniu Ignai. <o>
per kiek iki 100km/h?
Citata iš: vabalaz 2010 Spalio 20, 18:14:34 per kiek iki 100km/h? 1,5s
čia nuo 90
o tai diafragmos gaut negalima ir ji daug kainuoja? Ar tiesiog nebuvo kada?