Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Igno TQ avantas ir Volvo  (Skaityta 521946 kartus)

Neprisijungęs Efkito

• Įrašai: 2346
    • Žiūrėti profilį
kai issiaiskinsi prasinesk, nes ir pas mane taspats garsas :D :D :D ir nerandu kas.  Nors dar labai nesiiaiskinau tiesa sakant  ?!?  bet tas garsas buna tik laisviems sukiams esant, po akrova to graso nera.

P.S. as itariu viena reikala :D :D Gali but kardanas :D  reikia kardane isgrezt skylee ( jie gi tusciaviduriai) ir i jo vidu privaryt "Makroflekso" :D :D :D
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Liepos 17, 01:38:40 sukūrė Efkito »

Neprisijungęs Zuvedriukas

• Įrašai: 2086
    • Žiūrėti profilį
as tai galiu tik viena patart, ziurek skyva apatini, oi ziurek  :D :D :D

• Žiūrėti profilį
kogero jau bus kokie 3 varztai atsisuke, ir paskutinis ant plauko laikysis  :-] tik nesakyk, kad dabar masina i garaza pastatysi, kol snukio nenusiimsi ir neapziuresi skyvo?  :D :D :D

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
nu nelabai cia skyvas bus apatinis, man atrodo cia bus virsutinis :D

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3672
    • Žiūrėti profilį
kai issiaiskinsi prasinesk, nes ir pas mane taspats garsas :D :D :D ir nerandu kas.  Nors dar labai nesiiaiskinau tiesa sakant  ?!?  bet tas garsas buna tik laisviems sukiams esant, po akrova to graso nera.

P.S. as itariu viena reikala :D :D Gali but kardanas :D  reikia kardane isgrezt skylee ( jie gi tusciaviduriai) ir i jo vidu privaryt "Makroflekso" :D :D :D
Tai va, kad pas mane po viskuo tas garsas , tai ir gadina visus normalius turbo variklio garsus , kurie turėtų gražiai girdėtis  :G
 :-{
Duodi apkrovos , turbina sušvilpia , dar pakeli kažkiek , o kai bėgį reikia jungt , turėtų girdėtis aiškiai PŠŠŠ , o pas mane su PŠŠ susimaišo va šitas varžtų prikrauto kibiro garsas kilometro spinduliu  :-{
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Liepos 17, 01:46:07 sukūrė quattro »

• Žiūrėti profilį
ne tai dzin, vaziuok, kol masina netiketai uzges, pradzioj galvosi, kad dirzas, gal nieko tokio, paskui paaiskes, kad .... nu pats supranti  :D :D :D cia jau ne skardos barskejimas  (-)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
as tai galiu tik viena patart, ziurek skyva apatini, oi ziurek  :D :D :D
Šitas garsas buvo ir su 2.3  :D

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Kažkur girdėjau , kad tai dėl to , kad išpjautas katalizatorius , nu bet ne tiek to garso turi būt daug  (z)

• Žiūrėti profilį
jamk telika visa ir klausyk, kame reples, o tai gali but vamzdec, as tai vapse nieko negirdejau, buciau isgirdes buciau stojes  :-]

• Žiūrėti profilį
Kažkur girdėjau , kad tai dėl to , kad išpjautas katalizatorius , nu bet ne tiek to garso turi būt daug  (z)

nesamone  (-)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
jamk telika visa ir klausyk, kame reples, o tai gali but vamzdec, as tai vapse nieko negirdejau, buciau isgirdes buciau stojes  :-]
Aš sakau , ir su anuo varikliu buvo taip , tai variklis niekuo dėtas... Gal čia koks tai iš dėžės garsas gali būt? :O

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
naturalus audzi garsas gi :D mano audi 90 2.3 jis jau 3 ar 4 metai yra ir nesuku galvos, visgi senas kledaras :D Duok zinot kai issiaiskinsi kur beda slepiasi. O del dezes gal ir tiesa, pas mane dar labai nemaloniai sugroja kazkur tarp 1500-2000 apsuku

Neprisijungęs vabalaz

• Įrašai: 2839
    • Žiūrėti profilį
slenksčiuose rūdys barška gal  :D

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
naturalus audzi garsas gi :D mano audi 90 2.3 jis jau 3 ar 4 metai yra ir nesuku galvos, visgi senas kledaras :D Duok zinot kai issiaiskinsi kur beda slepiasi. O del dezes gal ir tiesa, pas mane dar labai nemaloniai sugroja kazkur tarp 1500-2000 apsuku
Subarška bėgėjantis po biškį? Toks irgi metalinis garsas? Kaip pas tave su katalizatorium?

• Žiūrėti profilį
gal ir deze, klausyk, gal atejo laikas, kai reikia savaja audine labai, bet labai pamylet? padaryt ja, taip, kad nei pats noretum jos, nei jinai taves? as jau savajai taip padariau, jausmas nekoks  (-) :-] :-] :-]

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
nu krc, palendi po apacia audi, kazkas uzgazuoja iki to garso kibirinio su pilnu varstu ir tuo metu palieti stipriai kardana... virpa kaip reikalas (bent pas mane). Bent pas mane garsas sklinda kazkur is greiciu dezes..... panasiai kazkur apie ta vieta kur tik kardanas jungias su deze. Ten speju yra koks tai guolis ( gi nesisuks kardanas unt kokios varines ivores :D ) ir speju, kad tas guolis bus "pasidevejas"........ kuris gazuojant nuo variklio vibraciju pradeda vibruot ir skleidzia ta garsa per tusciaviduri  kardana :D :D

ot ismone :D

Neprisijungęs orzo

• Žiūrėti profilį
Subarška bėgėjantis po biškį? Toks irgi metalinis garsas? Kaip pas tave su katalizatorium?
jojo tas pats :D Panasus kaip ir gazuojant, tik dar bjauresnis.. Siaip galvojau sankaba ar kazkas is tos srities, nes jau baiginejosi, bet pakeitus viska garsai isliko. Poto nurasiau viska i ismetima, bet kad ir ta sutvarkius nieks nepasikeite, tai taip ir eksploatuojama toliau

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Aš vis pamąstau koks būtų mano mašinos likimas , jeigu aš nebūčiau "fanas" - turbūt būtų seniai parduota kam nors  :E

Prisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
su klausos aparatu reik palindus po apačia žaisti. na tą aparatą gali atstoti atsuktuvas koks drūtesnis irgi.

efkitai, tie guoliai/varinės įvorės yra papraščiausios kardano granatos ;)

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
nezinau, varines ten granatos, nevarines ten jos, ar siaip prapstos, bet tas garsas sklinda kazkur is ten.

• Žiūrėti profilį
man labai patiko sitas pasakymas: "bet pakeitus viska garsai isliko"  :-] :-] :-]

Neprisijungęs orzo

• Žiūrėti profilį
tiesa del katalyzo, pries ispjaunant, tiek ispjovus tas pats garsas liko, taigi mano nuomone jis cia neprieko

Neprisijungęs orzo

• Žiūrėti profilį
man labai patiko sitas pasakymas: "bet pakeitus viska garsai isliko"  :-] :-] :-]
turejau omeny kas susije su sankaba, pas mane isminamasis guolis buvo mires, tai keiciau guoli, sankabos diska, diskatoriu ir dar kazkoki slamsta kurio pavadinimo nepamenu :D ....

• Žiūrėti profilį
nu cia ne isorinis garsas, gilesnis, tai nemanau, kad sausas islipsi, atvaziuosiu neuzilgo paguosti taves  ;) :D

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
nu cia ne isorinis garsas, gilesnis, tai nemanau, kad sausas islipsi, atvaziuosiu neuzilgo paguosti taves  ;) :D
Kada čia ruošiesi pasirodyt? :D