Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Igno TQ avantas ir Volvo  (Skaityta 521958 kartus)

Neprisijungęs Nec

• Įrašai: 1939
    • Žiūrėti profilį
Kai mano audi nudazys pasakysiu kiek kainavo  :-]

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
is savo patirties pasakysiu, pries pusmety daze man 3 detales, keiciau priekinius sparnus, spakliuoit nereikejo, spalva pataike gerai, nudaze puse velnio, sparnus nuveziau bagazineje, toliau daze galini sparna, reikejo spakliuoti, nuspakliavo prastai, liko nelygumu, praejo gal pusmetis lenda rudys :O, pries tai buvo tik ka virinta ir aptepta antikorozinem, uz viska paeme 320lt, daze pas save namie garaze

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3672
    • Žiūrėti profilį
Na , jūs vėl ginčinatės , bandom kažkam kažką įrodyt , o man laikas tiksi ir vis dar nežinau kur tą mašiną dažyt  :-{

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
užpakalį judink, niekas ant lėkštutės nepaduos.

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
užpakalį judink, niekas ant lėkštutės nepaduos.
:-]
Tu tikrai kvailas ar tik taip parašei , nes tau būtinai reikėjo? Žiūriu 90% mano temoj rašančių yra priešiškai man nusiteikę kažkodėl  :D Vis kažką pamokančio , vis kažką įžeidžiandžio , vis ką nors kandaus - be to negalima apsieiti  (!?)

Turbūt užklausimas forume ir ieškojimas per pažįstamus yra visiškas užpakalio nejudinimas , lašiniai tik auga , taip turbūt niekad nesurasiu  :s
Žinoma , kai man užklausus pradedama aiškintis kiek kainuoja 100gr tokių ar anokių dažų , nu tai kur gi čia sulauksi kokių kontaktų...

Žodžiu , sunervinai , bet taip rimtai  :E

• Žiūrėti profilį
na tie kurie dirba nelabai po forumus ir landzioja ;) o cia skusdamasis tikrai nerasi, bent uz tokia kaina. sumokesi normaliai bus pretenziju lys rudys tai ir galesi poto kabinetis prie zmogaus, o dabar uz kelis litus vargu isviso ar rasi kas dirbs, o jei ir dirbs tai tas kuris neturi savo "markes"  :-]

Pritariu (y)

quattro, gal tu čia kvailys, nes visada interpretuoji, kad tave visi puola. Aš tik pasakiau racionalų dalyką, kad tipo nestovėk vietoj, ieškok, skambinėkis. Rasi tuos dažytojus, o trioxlindamas forume tu net panos nesusirasi  :D

Neprisijungęs Tserber

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 2348
    • Žiūrėti profilį
as irgi pastumsiu ant quattro :) pamaciau snd pravaziuojanty avanta ir supykau kad neisgirdau kaip riaumoja tas zveriukas :D

Neprisijungęs MODE***

• Įrašai: 2888
    • Žiūrėti profilį
Beje cia gal truputi ne i tema bet ar reikia technikiniai apziurai kad butu visos dalys vienodos spalvos  :V ?!?

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Na žodžiu , Audi klubo forumas kaip matau ne vieta ieškot kas nudažytų mašiną... Ironiška , bet ką padarysi  (z)

• Žiūrėti profilį
Na žodžiu , Audi klubo forumas kaip matau ne vieta ieškot kas nudažytų mašiną... Ironiška , bet ką padarysi  (z)

o gal ir būsimų darbdavių ieškai?  :D Uošvio su uošviene? sorry, nesusilaikiau  :-]

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Na žodžiu , Audi klubo forumas kaip matau ne vieta ieškot kas nudažytų mašiną... Ironiška , bet ką padarysi  (z)

o gal ir būsimų darbdavių ieškai?  :D Uošvio su uošviene? sorry, nesusilaikiau  :-]
Jeigu jau taip beviltiškai neturi ką pasakyt , tai tiesiog nerašyk.

Neprisijungęs vabalaz

• Įrašai: 2839
    • Žiūrėti profilį
Na bet ir kainos kitur...Pas mus, Jurbarke, draugas dažėsi sparną focus'ui, tai padarė viską kaip firmoj kokioj ir dar uždėjo. Tai be dažų, už darbą paėmė 60lt.  Aš dabar išvežiau motociklo rėmą ir dar daug smulkių dalių dažyt, tai tilpsiu į 150lt sakė, bet prie to rėmo labai daug darbo, kadangi pilna visokių ausyčių ir pan. Nušveist labai nepatogu, o dar ir rūdžių pilna.

Neprisijungęs Er1kas

• Įrašai: 560
    • Žiūrėti profilį
Beje cia gal truputi ne i tema bet ar reikia technikiniai apziurai kad butu visos dalys vienodos spalvos  :V ?!?

taip turi but visos vienodos, ir negali buti supuvus.

Neprisijungęs Nec

• Įrašai: 1939
    • Žiūrėti profilį
Na žodžiu , Audi klubo forumas kaip matau ne vieta ieškot kas nudažytų mašiną... Ironiška , bet ką padarysi  (z)

Jeigu jau taip beviltiškai neturi ką pasakyt , tai tiesiog nerašyk.
Pasinaudok forume paieska , yra nemazai kontaktu dazytoju  ;)

Neprisijungęs vabalaz

• Įrašai: 2839
    • Žiūrėti profilį
toki rema dazyt yra lengva is esmes jis uzsisleps didzioji dalis ir nieko nesimatys jei kur nubegs, nuvezei jau isrinktus tikriausiai nesulankstytus, nesupuvusius  :) o vat sparna tai kitas reikalas jis matomas nuo maziausiu nelygumu  :) dar daug kas priklauso nu odarbovietes iduos ta tavo motoroleri kokiam praktikantui ir tegu ardosi ten :D

Na pas mane ne britva, tai rėmo matosi pakankamai daug :) Pas mane tas moto iš anglijos, tai greičiausiai dėl to visas labai suriūdijęs buvo. Dažai pūslėm nuėję, o po apačia rūdys. Ten prie jo darbo tikrai nemažai. Beje, ne motoroleris pas mane :D ir ne firmoj daroma, o pas "garažinį" :)

Neprisijungęs Rencius

• Įrašai: 2648
    • Žiūrėti profilį
tau miestas turi reiksmes? jej ne tai utenoje nemazai turiu pazystamu ir tt paklausiu ryt pas dazytojus jej domintu...

Neprisijungęs vi4ever

• Įrašai: 144
    • Žiūrėti profilį
Variau as TA ir sparnas buvo kitos spalvos ir praleido

Neprisijungęs MODE***

• Įrašai: 2888
    • Žiūrėti profilį
Jeigu neskubi as jauciu pats belekaip persipusciau kad butu panasios spalvos ir viskas  :)

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
pas mus kaime tai uztiek meistrai pasiulytu su balioneliu nusidazyt  jei noretum kad gerai nudazytu, net garaziniai nuo 200 sneket pradeda o jei dar tikesies kad padarytu idealiai tai turesi varyt i serviza normalesni
brangiai geriau tada paciam pasidaryti
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Balandžio 12, 22:56:24 sukūrė ArasCL »

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 2367
    • Žiūrėti profilį
pas mus kaime tai uztiek meistrai pasiulytu su balioneliu nusidazyt  jei noretum kad gerai nudazytu, net garaziniai nuo 200 sneket pradeda o jei dar tikesies kad padarytu idealiai tai turesi varyt i serviza normalesni
brangiai gerai tada paciam pasidaryti
nebent pacio dar ir laikas nemokamas  :D

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
brangiai gerai tada paciam pasidaryti
nebent pacio dar ir laikas nemokamas  :D
nu savaitgali ar taip ar taip nieko neveiki tai galima pasitersti savo malonumui :)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
na kadangi pats daziau kelias smulkmenas  tai man tiko ir tokie  :) dekiu uz paiskinima :)

tu savo masina matei ? iseik rytoi i lauka kai sviesu bus,paziurek dar karta...

paprasyk bajoro ezereli dazytoju kontaktus,arba dm'as tau gali duot savo dazytojo nr,bet kainos taves nenudziugins...nebent pats isardysi ir nuvesi kaip minejo auksciau...uz kokybe atsakau,maciau abieju darbus

Neprisijungęs Idealistic

• Įrašai: 309
    • Žiūrėti profilį
Ignai, vietinis esi, pravažiavus nuo Žiežmarių viaduko link alytaus tiesiai į kairę antras posūkis(pirmas iškart už tilto per upę, tai sukt į tolimesnį kylant ant kalno) pavažiuoji 100metrų ir matai angarą kairėj pusėj, žmogelis įsirengęs dažyklą, darbuojas šiltu metu jų ten keli, turi užsakymų, pats pas jį dažiau, žiemos metu klientų netrūko, angare mašinų privaryta būna, nuvažiuok, pakalbėk, pažiūrėk ką pasiūlys, kainų nesiplėšo ir dažo neblogai  ;)

Neprisijungęs voisniz

• Įrašai: 2564
    • Žiūrėti profilį
Citata

paprasyk bajoro ezereli dazytoju kontaktus,arba dm'as tau gali duot savo dazytojo nr,bet kainos taves nenudziugins...nebent pats isardysi ir nuvesi kaip minejo auksciau...uz kokybe atsakau,maciau abieju darbus
reiks bandyt, nes savo daugiau tiem nevesiu, pats nusisveisiu, pasiruosiu vasara ir man svarbu graziai nudazytu (turbut jiem tai maziausias/pigiausias darbas). nes kiek pastebiu, tai bent tokiom kaip mano senelem audinem, kad ir geras dazytojas, bet ne bet kuris uzsiims is sirdies, nes dauguma turi nuostata - sena masina, geriau mesk i lauza....

Neprisijungęs Ratas

• Įrašai: 1691
    • Žiūrėti profilį
jo as irgi cia galvojau visokiu minciu turejau apie ta dazyma jei tureciau ten tuos yrankius dazymui tai gal ir pats bandyciau ale kazkaip atsitiktinai anksciau dar susipazinau su tokiu dazytoju pamaciau jo darbus zmones vazineja ir nesiskundzia tai manau reikes ta silke tempt ten as aisku pats ruosiu ja spakliuoju kur ka reikia kokia duobute ir pramokau nu ir smagu prie jos krapstytis as nesiskubinu nes per skubejima jau viena silke praradau :V as pilnai suprantu kai turi Ignai tokia dailia silke ir nori ja graziai islaikyt beabejus kaip man draugas statybininkas pasake "as moku pinigus o jus man tvarkot masina"